- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Bebek bebek yok.bana tecavüz edemedi o vazoyu kafasına geçirince bayıldı.korudum yani kendimi.ama intikam almak için hamileyim dedimDe bebişim
Vay zeki kadınBebek bebek yok.bana tecavüz edemedi o vazoyu kafasına geçirince bayıldı.korudum yani kendimi.ama intikam almak için hamileyim dedim
Ama babam duymasın vursun onuVay zeki kadın
Daha iyi ben sana yaparım bebe merak etme
Alan memnun satan memnun niye ban alalimBura geyik diye geyiğin b.kunu da çıkartsak ban almıyoruz di mi
Kırmızı rujunuda sür bekleAma babam duymasın vursun onu
Bu arada bende kırmızı geceligimle seni bekliyorum hadi işini bitirdi gel
Yok ben herşeyi yapan kuzenimAnasi kim.manolya1458 yoksa sende annesimisin?
Ne kurtulması biletin kesildi senin babam seni vuracak. Benimde sevdiğime verecek
Sen saklansana babam oraya geliyor
Hee yaa babam duymasinAma babam duymasın vursun onu
Bu arada bende kırmızı geceligimle seni bekliyorum hadi işini bitirdi gel
Hiçbiri değilde anası kilikli lafı çok koydu ve babaHee yaa babam duymasinbaba onu vursun surunsun mapushane damlarinda sende burda ona buna kuy...k salla yookkn yaaaa ne halin varsa gor anasi kilikli ben avrupaya geri donuyorum munasip bir zevceyle evlenip mesud olicim @zey-mur hanim efendi de pas vermiyor zaten buralarda kalmanin bir anlami yok artik elveda kinali kuzum elvedaa!!! (Vee babaliktan istifa ediyorum)yeni bir dizide yeni bir rolle karsiniza cikicimm
Ana kiz delirttiler seniHee yaa babam duymasinbaba onu vursun surunsun mapushane damlarinda sende burda ona buna kuy...k salla yookkn yaaaa ne halin varsa gor anasi kilikli ben avrupaya geri donuyorum munasip bir zevceyle evlenip mesud olicim @zey-mur hanim efendi de pas vermiyor zaten buralarda kalmanin bir anlami yok artik elveda kinali kuzum elvedaa!!! (Vee babaliktan istifa ediyorum)yeni bir dizide yeni bir rolle karsiniza cikicimm
Vurmicakta beni gel bi sarılimHee yaa babam duymasinbaba onu vursun surunsun mapushane damlarinda sende burda ona buna kuy...k salla yookkn yaaaa ne halin varsa gor anasi kilikli ben avrupaya geri donuyorum munasip bir zevceyle evlenip mesud olicim @zey-mur hanim efendi de pas vermiyor zaten buralarda kalmanin bir anlami yok artik elveda kinali kuzum elvedaa!!! (Vee babaliktan istifa ediyorum)yeni bir dizide yeni bir rolle karsiniza cikicimm
Hadi len özelimiz mi kaldı.ortalık yerde ozelimizi şey etmeyelim diye bisey demediydim ben
Sen beni sevmiyorsunHadi len özelimiz mi kaldı.
Benden de mi sıkıldın?Sen beni sevmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?