- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
TamamOyyleee kalirsinn iste!simdi kir dizini otur evinde denasa veriyorum seni!!
Babayada bi tüfek isteBabacim 50 bin başlık parası 30 grdan 10 bilezik iki takı seti bi zincir bi altın kemer iki küpe dort künye iki kolye on kat kıyafet usteyelim eklemek istediğin başka bisey varmi
Ne kurtulması biletin kesildi senin babam seni vuracak. Benimde sevdiğime verecekOleeyy kurtulmusum ben
Ağaoğlunun gökdelenlerinden de istiyormusun ?Babacim 50 bin başlık parası 30 grdan 10 bilezik iki takı seti bi zincir bi altın kemer iki küpe dort künye iki kolye on kat kıyafet usteyelim eklemek istediğin başka bisey varmi
Karı benin artık çok konuşma ordaLen ben kariyi seni optu diye terkettim zaten. Cibanin basi sensin. Yuvami yiktin hain.
AskimAğaoğlunun gökdelenlerinden de istiyormusun ?
La sen bu kadar etmezsin biraz azalt şunları
Bebeğim
Bencede. Kacinci el oldugu belli olmayan kariya bi cop verme sakin.Ağaoğlunun gökdelenlerinden de istiyormusun ?
La sen bu kadar etmezsin biraz azalt şunları
Önce ayaklarını yikayimda rahatlaBebeğim
Gel şimdi evi temizle b.k götürüyor. Sonra da yemek yap.
Artık acını içinde yaşa zehrini akıt nikahlıma dil uzatmaBencede. Kacinci el oldugu belli olmayan kariya bi cop verme sakin.
Csgirimmi babamı?Bencede. Kacinci el oldugu belli olmayan kariya bi cop verme sakin.
Bugun ayaklar8ndan baslarsin. Yarinda beynini yikamaya gecersin artik.Önce ayaklarını yikayimda rahatla
Bugun ayaklar8ndan baslarsin. Yarinda beynini yikamaya gecersin artik.
Bak ben şimdi gidiyorum edebinle otur. Kimseye sarkma,kimsenin sana sarkmasına izin verme.adam akıllı bekle beni. Seni de karnındaki bebenide vururum.. Kır dizini otur evinde bekle.akşam arabayla aldıracağım seni. Gece halvet var iyi hazırlanÖnce ayaklarını yikayimda rahatla
Ohh be ben kurtuldum. Siz ne haliniz varsa gorun. Ben yeni kismetlerimi bekliyom.Artık acını içinde yaşa zehrini akıt nikahlıma dil uzatma
Gitmeden sana bisu diyimmiBak ben şimdi gidiyorum edebinle otur. Kimseye sarkma,kimsenin sana sarkmasına izin verme.adam akıllı bekle beni. Seni de karnındaki bebenide vururum.. Kır dizini otur evinde bekle.akşam arabayla aldıracağım seni. Gece halvet var iyi hazırlan
Gerçekten kanadalı mı oOhh be ben kurtuldum. Siz ne haliniz varsa gorun. Ben yeni kismetlerimi bekliyom.kanadali35 alir beni:)))
Amaniin.Bak ben şimdi gidiyorum edebinle otur. Kimseye sarkma,kimsenin sana sarkmasına izin verme.adam akıllı bekle beni. Seni de karnındaki bebenide vururum.. Kır dizini otur evinde bekle.akşam arabayla aldıracağım seni. Gece halvet var iyi hazırlan
De bebişimGitmeden sana bisu diyimmi
Kanadada oturuyo. Yabanci damat:)Gerçekten kanadalı mı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?