- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Bende eslik etmek isterdim ama uyucam inşallahNe söylüyorsun eşlik edeyim
Bende uyuyim madem. Görüşürüz balım iyi geceler Allah rahatlık versin rüyanda beni görBende eslik etmek isterdim ama uyucam inşallah
Sagol cnmBende uyuyim madem. Görüşürüz balım iyi geceler Allah rahatlık versin rüyanda beni gör
Ben varım olmaz mı kanadalı wampirellaHuhu kimse yokmu bende wampir gibiyim geceleri cikiyom
HaydeeNe söylüyorsun eşlik edeyim
Bende eski bi turku sanmistim cocuk sarkisi ciktiHaydeeoordaaa bir koyy vaaarr uzaaktaa o koy bizimmm koyumuuzdurr gitmesektee gormesekteee hadi ellerrr ellerr
Haydeeoordaaa bir koyy vaaarr uzaaktaa o koy bizimmm koyumuuzdurr gitmesektee gormesekteee hadi ellerrr ellerr
4cocuklu kadindan baska ne bekliyodun kiBende eski bi turku sanmistim cocuk sarkisi cikti
Dogruu4cocuklu kadindan baska ne bekliyodun ki
Benim oglumda yabanci muzik delisiDogruubizim evdede kardeslerim sagolsun surekli cocuk sarkilari dinlenir
Evet bizimkilerde hep yabanci sarki izliyolar artik ingilizce kesmiyo rusca yada basladilarBenim oglumda yabanci muzik delisicocuk sarkilari bile ingilizce:))))
Benimki fransizca seviyo. Ruscayi kesfetmedi henuzEvet bizimkilerde hep yabanci sarki izliyolar artik ingilizce kesmiyo rusca yada basladilar
Tavsiye ederiz alfabesi biraz tuhaf amaBenimki fransizca seviyo. Ruscayi kesfetmedi henuz
Iyiz bacim sen nasilsinSlm kizlar nasilsiniz
İyi kanadalı sağol senSlm kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?