- 2 Aralık 2015
- 32.689
- 108.508
- 598
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Tanımışsın ama yanlış tanımışsın,ben henüz tatlı yapmadımteşekkür ederim. benimki de uzun surecege benziyor.sana da kolay gelsin
tanimaz miyiztatlilariyla meşhur deynepnaz
olmaz mi seç beğen al
biz sessizlikten yanayiz
noldu kiz
Allah şifa versin kuzucuğuna .Benimki de geçen hafta atlattı.Benim ki 3 yaşında ilacı da içmiyor,ilaç kavgası yapıyoruz her defasında.Antibiyotiği 2 gün verebildim sadece,pes ettim.Hastayken çok mız mız oluyor benim ki.
Allah konusturdu demekki yapacan mi kızTanımışsın ama yanlış tanımışsın,ben henüz tatlı yapmadım
Kararsızım kız,başkasını ikna ediyorum da,bir kendimi ikna edemiyorumAllah konusturdu demekki yapacan mi kız
Senide ben ikna edem bacımKararsızım kız,başkasını ikna ediyorum da,bir kendimi ikna edemiyorum
Ben davetsiz geldim sesimi çıkarmıyorum da ,sen alıntılamamana mı kızıyorsun?Off bu konu sahibi yine beni alintilamadi
aa ciddi olamazsinTanımışsın ama yanlış tanımışsın,ben henüz tatlı yapmadım
Yok kız tatlıyı yapma değil de yükleme kısmında acemiyim.Yüklemeyi yapana kadar 3 tatlı yaparım herhalde.Ehtiyarım ben,uğraşmak zor geliyor.Senide ben ikna edem bacım
Sen az yere bakan yürek yakan değilsin
Yine harika şeyler yaparsın
Hem bir kez katıldın acemi de değilsin artik
Bu konu sahibi beni disliyor.istemiyor sanırım beniBen davetsiz geldim sesimi çıkarmıyorum da ,sen alıntılamamana mı kızıyorsun?
naber güzelimOff bu konu sahibi yine beni alintilamadi
Sevmiyorsun sen beninaber güzelim
gel bakim her an dinlemeye hazırım seniBu konu sahibi beni disliyor.istemiyor sanırım beni
çok sevgi dolu bir insanim halbuki benSevmiyorsun sen beni
Bana söyledi,sevmiyormuş seni,cevap yazmıyorum ,yine de peşimi bırakmıyor dedi,dedikodu yapmak gibi olmasın daSevmiyorsun sen beni
Bana söyledi,sevmiyormuş seni,cevap yazmıyorum ,yine de peşimi bırakmıyor dedi,dedikodu yapmak gibi olmasın da
Ben senin için yüklerim dert ettiğin şeye bakYok kız tatlıyı yapma değil de yükleme kısmında acemiyim.Yüklemeyi yapana kadar 3 tatlı yaparım herhalde.Ehtiyarım ben,uğraşmak zor geliyor.
Ahaha deli garıBana söyledi,sevmiyormuş seni,cevap yazmıyorum ,yine de peşimi bırakmıyor dedi,dedikodu yapmak gibi olmasın da
Kibliyeceğim seniAhaha deli garı
ne ara dedim leynñnnnBana söyledi,sevmiyormuş seni,cevap yazmıyorum ,yine de peşimi bırakmıyor dedi,dedikodu yapmak gibi olmasın da
Kuru iftiraya ugradim suan88prenses22 buna ne diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?