- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Yeni evin hayırlı olsun. Ben daha tam düzenimi oluşturamadım. Halılarla perdelerim bugün gelse de işlerim bitsenaber kızlartaşındım çok şükür bu sebeple yazamadim ama artık yazabilirim
Aleyküm selam. Burası sessiz sakin daha eğlenceli bence. Yaramazlık yapsakta bizbizeyiz sorun yokSelam kızlar.Beni tanıdınız mı Buraya mı taşındınız?Yaramazlık yapmayın tamam mı?Bizi beğenmiyor musunuz
Beni mi takip ediyorsun kız?
Sessiz sakin olunca da çekilmiyor kiAleyküm selam. Burası sessiz sakin daha eğlenceli bence. Yaramazlık yapsakta bizbizeyiz sorun yok
HeeBeni mi takip ediyorsun kız?
Var canım olmaz mı seç beğen bizim kızlar hamarat sana yaparız
Nerdesin kız sen
Yarışmalarda görüyorum canım millet ne hamarat ya hele şuVar canım olmaz mı seç beğen bizim kızlar hamarat sana yaparız
Sabah gördüm bacim da benim kiz hasta grip oldu teyzesi mızıl mızıl onunla ugrasiyordum şimdi ayağımda sallıyorum da 5 dk takila yim dedimSiyasete niye gelmedin ya,destek olaydın bana
Takılıyorum tatlım öyle.Nerdesin kız sen
Aradada bize takilTakılıyorum tatlım öyle.
teşekkür ederim. benimki de uzun surecege benziyor.sana da kolay gelsinYeni evin hayırlı olsun. Ben daha tam düzenimi oluşturamadım. Halılarla perdelerim bugün gelse de işlerim bitse
tanimaz miyizSelam kızlar.Beni tanıdınız mı Buraya mı taşındınız?Yaramazlık yapmayın tamam mı?Bizi beğenmiyor musunuz
olmaz mi seç beğen al
biz sessizlikten yanayizSessiz sakin olunca da çekilmiyor ki
noldu kizAh şu benim kv yokmu ah ahh :)
Allah şifa versin kuzucuğuna .Benimki de geçen hafta atlattı.Benim ki 3 yaşında ilacı da içmiyor,ilaç kavgası yapıyoruz her defasında.Antibiyotiği 2 gün verebildim sadece,pes ettim.Hastayken çok mız mız oluyor benim ki.Sabah gördüm bacim da benim kiz hasta grip oldu teyzesi mızıl mızıl onunla ugrasiyordum şimdi ayağımda sallıyorum da 5 dk takila yim dedim
OlurAradada bize takil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?