- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Banada banada:)))) ya sunun yolu u ogrenek boyle zor oluyo be. 3lu ozel msj nasi yollaniyo bilen yok mu?Yollarim musait olunca ok
Emin misinSen istiyon da bide biz seni gorsek?
Evet:)Emin misin
Sen kasindinEvet:)
Gerçekte yiyemiyorum sanal bari yiyemOlsada nasil yicen biz seker orucundayiz unuttunmu
Hayırdır sinirlisin tatlımYagmurun_kizi 88prenses22 topiinde durmayalim kendi topigimize gidelim herkezide oraya toplanalım 88prenses22 de burda bi başına kalsin
Pro üyeler yapabiliyor canım o dediğini :)Banada banada:)))) ya sunun yolu u ogrenek boyle zor oluyo be. 3lu ozel msj nasi yollaniyo bilen yok mu?
Kiz sen ne istiyosunBu88prenses22 beni burda istemiyor sevmiyor beni
hiç ispiyoncu değilsin ki zatenzey-mur beni burda istemiyorlar gel kendi topigimize gidelim kim istemiyor dersende 88prenses22 olduğunu söylemem ispiyonculuk yapamam ben
hayirdir özel mesajlar havada ucusuyorBanada banada:)))) ya sunun yolu u ogrenek boyle zor oluyo be. 3lu ozel msj nasi yollaniyo bilen yok mu?
gel bakayim buraya demekki öpmek ise yaramadıYagmurun_kizi 88prenses22 topiinde durmayalim kendi topigimize gidelim herkezide oraya toplanalım 88prenses22 de burda bi başına kalsin
hergün dövüyom zatiBu88prenses22 beni burda istemiyor sevmiyor beni
artik dövevem
Kiz sen benim kizi niye kiyasliyon zey-mur oglanla kizima oglanmi diyon sen bakayim
Yok zeymurun oğlana kız diyorumKiz sen benim kizi niye kiyasliyon zey-mur oglanla kizima oglanmi diyon sen bakayim
Insani zorla pro uye yaptiracaklar . Olmuyom iste. Ben siradan halimle mutluyum:))))Pro üyeler yapabiliyor canım o dediğini :)
Manyak seni. Benim ogluma kurban ol. Sarisin renkli gozlu bebkyuzlu diye ogluma ne camur atiyon. Sen kendi erkek fatma kizina bakYok zeymurun oğlana kız diyorum
Sarışın renkli gözlü mü resmini atsana :) beğenirsem kızıma alırımManyak seni. Benim ogluma kurban ol. Sarisin renkli gozlu bebkyuzlu diye ogluma ne camur atiyon. Sen kendi erkek fatma kizina bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?