- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Ben burda durmam kendi topigimize gidelimManyak seni. Benim ogluma kurban ol. Sarisin renkli gozlu bebkyuzlu diye ogluma ne camur atiyon. Sen kendi erkek fatma kizina bak
Cok tatli kiz benim oglum ama atmam resmini.Sarışın renkli gözlü mü resmini atsana :) beğenirsem kızıma alırım
sizin topikte çikolata mı dagitiyorlar
Ne işin vardı kız kaçırmışım benKızlarzey-mur manolya1458 Mazef kanadali35 Denas14__ @talhayasir naneelimoonn Yagmurun_kizi gelin artik işim bitti gibi
ev taşıdım canımNe işin vardı kız kaçırmışım ben
Ne güzel. Bende bugün poğaça yedim bir sürü kıtır kıtır artık tatlı istiyorumolmaz mi yanında da poğaça
Damla sakızlı A101 pastası var yeen miNe güzel. Bende bugün poğaça yedim bir sürü kıtır kıtır artık tatlı istiyorum
hangi tatlidan istersin yapayimNe güzel. Bende bugün poğaça yedim bir sürü kıtır kıtır artık tatlı istiyorum
bitti gibi ufak tefek eksiklikler kaldi anneme geldim bendeAa bitti mi peki yeni evinde misin
Gidecek bir anam bile yok 12 saat uzakta :/ pofbitti gibi ufak tefek eksiklikler kaldi anneme geldim bende
Yerdim de tatlı diyetindeyimDamla sakızlı A101 pastası var yeen mi
yazık sanaGidecek bir anam bile yok 12 saat uzakta :/ pof
Amaaaaannn can boğazdan gelir boşverYerdim de tatlı diyetindeyim
kız neki bu tatli diyeti hiç mi yemiyonuzYerdim de tatlı diyetindeyim
Evet her zaman değilde bazen insan çok arıyor.yazık sanaben annemle ayni binadaydim 25 dk lik mesafedeyim şimdi ayri düştüm. gurbetlik çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?