- 7 Mart 2011
- 7.382
- 8.063
- 398
- 36
- Konu Sahibi 88prenses22
-
kız sadece onun için miEvet her zaman değilde bazen insan çok arıyor.
Mesela düşünüyor "anam olaydı çocuğa bakardı bende uyurdum"
Evet daha ne olacaktıkız sadece onun için mi
Bende ilçedeydim. Annemin yanına merkeze geldimGidecek bir anam bile yok 12 saat uzakta :/ pof
Oh oh ne güzelBende ilçedeydim. Annemin yanına merkeze geldim
Tatlı olan hiçbir şey yenilmiyor canım. Ama sadece 21 günkız neki bu tatli diyeti hiç mi yemiyonuz
Ne isi kuzum gizlimiKızlar @zey-murmanolya1458 @Mazef @kanadali35 Denas14__ @talhayasir naneelimoonn @Yagmurun_kizi gelin artik işim bitti gibi
ben anami çok özlüyorum sohbetini falan arkadaş gibiyiz bizEvet daha ne olacaktı
21 gün sora acısını çıkartarak 2 katı mı yiyorsunuzTatlı olan hiçbir şey yenilmiyor canım. Ama sadece 21 gün
Ne güzel Allah daim etsin balım.ben anami çok özlüyorum sohbetini falan arkadaş gibiyiz biz
Kan sekerin duser canim ya,yapma boyle kilo vercem diye sagligindan olma allah korusun..bak hic yemiyosan gunde 3 tane kuru hurma ye sekeri gayet dogal hicte bi zarari olmaz,kan sekerini dengede tutarsin..Tatlı olan hiçbir şey yenilmiyor canım. Ama sadece 21 gün
Yok canım sağlıklı yaşama geçiş yapacam artık21 gün sora acısını çıkartarak 2 katı mı yiyorsunuz
Canım meyve serbest yoksa asla sağlıklız bişey yapmamKan sekerin duser canim ya,yapma boyle kilo vercem diye sagligindan olma allah korusun..bak hic yemiyosan gunde 3 tane kuru hurma ye sekeri gayet dogal hicte bi zarari olmaz,kan sekerini dengede tutarsin..
Kızı yoldan çıkarmasanaKan sekerin duser canim ya,yapma boyle kilo vercem diye sagligindan olma allah korusun..bak hic yemiyosan gunde 3 tane kuru hurma ye sekeri gayet dogal hicte bi zarari olmaz,kan sekerini dengede tutarsin..
çok zormuş tatlisiz yapamamTatlı olan hiçbir şey yenilmiyor canım. Ama sadece 21 gün
he ya ne sandinNe isi kuzum gizlimi007 misin sen
Aa iyi o zaman ne bileyimCanım meyve serbest yoksa asla sağlıklız bişey yapmam
Dalga gecme bende bu diyetteyim cook zor cok21 gün sora acısını çıkartarak 2 katı mı yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?