- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Bana niye vermiyonuz kizPrenseste bize çıtır halka tatlısı verir serbetli tatli kategorisine gir bak catla patlaDenas14__ @kanadali35 zey-mur @manolya1458 çitir halka yeriz dimi guzeller
geldim ama puding veren olmadıNanelimon bize çikolatalı puding veriyor gelmezden gelmeseninnhakkinida ben yerim
gıcık işte
seni mi kıracam gelirim elbetNiyeymis kuzum mekan sahabisi benimgelecen pek tabii
ne demek çıpçıtırından hemdePrenseste bize çıtır halka tatlısı verir serbetli tatli kategorisine gir bak catla patlaDenas14__ @kanadali35 zey-mur @manolya1458 çitir halka yeriz dimi guzeller
iftira atmış sanaBenmi veriyomusumniye haberim yok la
gel canim gel vereriz tabikiBana niye vermiyonuz kiz
evet mazef hayali puding yesin
Neli istiyon kuzumgeldim ama puding veren olmadı
Oyyy bi an unuttum caniimmmm sana prenses citir tatli versin manolya ici dolgulu sekerpare denas etimekli cevizli tatli bendende sana gül tatlısı sen bitanesinBana niye vermiyonuz kiz
fıstıklı lütfenNeli istiyon kuzumvereyim ben sana Mazef ismarliyomus benim habarim bile yok sende halka tatlisi verecenmi bana
Hah hele sukur benide dusunen ciktiOyyy bi an unuttum caniimmmm sana prenses citir tatli versin manolya ici dolgulu sekerpare denas etimekli cevizli tatli bendende sana gül tatlısı sen bitanesin
Bende fistikli severimfıstıklı lütfenistediğin tatlı olsun
Ay nasıl güzel olurduPrenseste bize çıtır halka tatlısı verir serbetli tatli kategorisine gir bak catla patlaDenas14__ @kanadali35 zey-mur @manolya1458 çitir halka yeriz dimi guzeller
Hepimizinde ne yaptığını biliyor hahaahOyyy bi an unuttum caniimmmm sana prenses citir tatli versin manolya ici dolgulu sekerpare denas etimekli cevizli tatli bendende sana gül tatlısı sen bitanesin
Kime güldün anacım
ayy canimAy nasıl güzel olurduevde birşey yok ekmek kemiriyorum
he yav unutmamisHepimizinde ne yaptığını biliyor hahaah
Unutmam elbetayy canim
he yav unutmamis
Noldu kız gözün kasin yamulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?