- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi 88prenses22
-
sende trip atma kızımartık böyle
Seviyom kız seniSlm ben de dedim dedikodu almis basini gitmistir nerde bi tekMazef dayak yemis okadar kiz niye dovduruyon kendini 88prenses22 kiz ev sahibi bizide dovme
Zamaninda sen beni cok dovdunya seni birtek ben anlarimSeviyom kız senibu ev sahibi beni hep dövüp hor görüyor ama kimseye anlatamıyorum derdimi
Ama ben seni aradada sevip gönlünü alıyordum.ama bu konu sahabi hep dovuyor hep dovuyorZamaninda sen beni cok dovdunya seni birtek ben anlarim
Baristimi kiz o kocasiyla aboooo hic haberim yok ondan yok ortalardaAğzına tukurdugumzey-mur uda kocayla barisinca buraları unuttu.ama sen dediydin kanadali35 bunlar yarın obur gün barışır o zaman biz kötü oluruz dediydin
İki hafta oldu.senin de dünyadan haberin yokBaristimi kiz o kocasiyla aboooo hic haberim yok ondan yok ortalardazey-mur
Gercekten hic haberim yokİki hafta oldu.senin de dünyadan haberin yok
Sende suç yok.okizum şunu yaptı okizum bunu yaptı diye sayfa sayfa yazan zeymur barışma mevzunu laf arasında söyledi.kacirdin demekki.Gercekten hic haberim yok
Evet oyle okuz gitti ortaklik bittiSende suç yok.okizum şunu yaptı okizum bunu yaptı diye sayfa sayfa yazan zeymur barışma mevzunu laf arasında söyledi.kacirdin demekki.
yok tatlım uslu durani kim dövmüşSlm ben de dedim dedikodu almis basini gitmistir nerde bi tekMazef dayak yemis okadar kiz niye dovduruyon kendini 88prenses22 kiz ev sahibi bizide dovme
anlattin işte açıldın mıSeviyom kız senibu ev sahibi beni hep dövüp hor görüyor ama kimseye anlatamıyorum derdimi
demek ki şimdi acısı çıkıyorZamaninda sen beni cok dovdunya seni birtek ben anlarim
gel gel sevemAma ben seni aradada sevip gönlünü alıyordum.ama bu konu sahabi hep dovuyor hep dovuyor
benim de dünyadan haberim yokİki hafta oldu.senin de dünyadan haberin yok
yok yok sen dayaktan bikmican anladimBanane anlaticam işte
Elinde bi ben kaldım iyi davran istersenyok yok sen dayaktan bikmican anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?