- 7 Mart 2011
- 7.382
- 8.055
- 398
- 36
- Konu Sahibi 88prenses22
-
hoş geldin sefalar getirdinBende varim huhu
Hosbuldukhoş geldin sefalar getirdin
naber canim nasılsınHosbulduk
Iyiyim sen nasilsin kocanla baristinminaber canim nasılsın
baristim sayılır ama hala trip atiyorumIyiyim sen nasilsin kocanla baristinmibenim kizla disari ciktim mahalleyi turladik on defa eve gelmek istemiyo
5 aylik kiz burda saat aksam 7baristim sayılır ama hala trip atiyorumbu saatte mi ne kadarlık kızın
Hadi edelimArkadaslar benim gibi sıkılan varsa buyrun sohbet edelim
abovvv5 aylik kiz burda saat aksam 7asil sen ne yapiyon bu saatte
hoş geldin anlat bakalim sen bu saatte neden uyaniksinHadi edelim
Hoş buldum canım eşimle arkadaşlardan geldik o uyudu beni uyku tutmadı kk merak ettim bu sohbet ii gelecek belli ki sen niye uyanıksin?hoş geldin anlat bakalim sen bu saatte neden uyaniksin
anladım canimHoş buldum canım eşimle arkadaşlardan geldik o uyudu beni uyku tutmadı kk merak ettim bu sohbet ii gelecek belli ki sen niye uyanıksin?
Bende çocuk yok yeni evliyim size allah kolaylik versin ne mutlu Eşiniz ve çocuğunuz var sağlıklı bir ömür dilerim hepinizeanladım canim
bende oglumla esim uyuyunca uyudum .ilaç saatim gelince kalktim sonra da uyuyamadim. tam uykum geliyor uyuyim diyorum.oğlum uyaniyor
Teşekkürler tatlim.seninde ömrün mutlu geçsin.ne kadarlık evlisin çocuk düşünüyor musunuzBende çocuk yok yeni evliyim size allah kolaylik versin ne mutlu Eşiniz ve çocuğunuz var sağlıklı bir ömür dilerim hepinize
11aylık evliyim henüz çocuk düşüncemız yok biraz daha geçsin ömrümüz varsa allah da nasip ederse calismaya başlarız siz genç mi anne oldunuz ve nasıl bi duygu?Teşekkürler tatlim.seninde ömrün mutlu geçsin.ne kadarlık evlisin çocuk düşünüyor musunuz
ne güzel Rabbim huzur versin evliliginin tadını çıkar.çocuk olduktan sonra hersey çocuk oluyor .insanin pek bir özeli kalmıyor. ben 23 yaşında anne oldum.evliligimin de 3.senesinde.anne olmak müthiş birsey çok güzel. elbetteki zorluklari var.fakat çocuktan sonra hayata daha bir başka bakiyor insan11aylık evliyim henüz çocuk düşüncemız yok biraz daha geçsin ömrümüz varsa allah da nasip ederse calismaya başlarız siz genç mi anne oldunuz ve nasıl bi duygu?
Ben yirmi altı ya girdim ama hala hazır olmadığımı düşünüyorum bi an gözümü kapatıyorum hayal ediyorum güzel bi duygu anne olmak ama açtığımda suan diil diyorum rabbim ne zaman verirse aratmadan versin inşallah ne iş yapıyorsunuzne güzel Rabbim huzur versin evliliginin tadını çıkar.çocuk olduktan sonra hersey çocuk oluyor .insanin pek bir özeli kalmıyor. ben 23 yaşında anne oldum.evliligimin de 3.senesinde.anne olmak müthiş birsey çok güzel. elbetteki zorluklari var.fakat çocuktan sonra hayata daha bir başka bakiyor insan
kendini hazır hissetmiyorsan asla düşünme çok ciddiyet gerektiriyor çocuk işi hazır olacan ki her seyiyle basa çıkabilesin inşallah istediğin zaman olur ben calisiyorum sen?Ben yirmi altı ya girdim ama hala hazır olmadığımı düşünüyorum bi an gözümü kapatıyorum hayal ediyorum güzel bi duygu anne olmak ama açtığımda suan diil diyorum rabbim ne zaman verirse aratmadan versin inşallah ne iş yapıyorsunuz
Amin çok sağol. Ben ev hanımıyim yemek yaparım temizlik yaparım güne giderim balkon sefası yaparım (eşim ki buna çok kızar) öyle benim hayat yeni gelin edasi ile gezinirim gelenim gidenim çok olur işte sizin nasıl dünyaniz?kendini hazır hissetmiyorsan asla düşünme çok ciddiyet gerektiriyor çocuk işi hazır olacan ki her seyiyle basa çıkabilesin inşallah istediğin zaman olur ben calisiyorum sen?
renkli bir hayatin varmışAmin çok sağol. Ben ev hanımıyim yemek yaparım temizlik yaparım güne giderim balkon sefası yaparım (eşim ki buna çok kızar) öyle benim hayat yeni gelin edasi ile gezinirim gelenim gidenim çok olur işte sizin nasıl dünyaniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?