Sohbete var mısınız?

11aylık evliyim henüz çocuk düşüncemız yok biraz daha geçsin ömrümüz varsa allah da nasip ederse calismaya başlarız siz genç mi anne oldunuz ve nasıl bi duygu?
ne güzel Rabbim huzur versin evliliginin tadını çıkar.çocuk olduktan sonra hersey çocuk oluyor .insanin pek bir özeli kalmıyor. ben 23 yaşında anne oldum.evliligimin de 3.senesinde.anne olmak müthiş birsey çok güzel. elbetteki zorluklari var.fakat çocuktan sonra hayata daha bir başka bakiyor insan

Ben yirmi altı ya girdim ama hala hazır olmadığımı düşünüyorum bi an gözümü kapatıyorum hayal ediyorum güzel bi duygu anne olmak ama açtığımda suan diil diyorum rabbim ne zaman verirse aratmadan versin inşallah ne iş yapıyorsunuz

kendini hazır hissetmiyorsan asla düşünme çok ciddiyet gerektiriyor çocuk işi hazır olacan ki her seyiyle basa çıkabilesin inşallah istediğin zaman olur ben calisiyorum sen?

kendini hazır hissetmiyorsan asla düşünme çok ciddiyet gerektiriyor çocuk işi hazır olacan ki her seyiyle basa çıkabilesin inşallah istediğin zaman olur ben calisiyorum sen?
Amin çok sağol. Ben ev hanımıyim yemek yaparım temizlik yaparım güne giderim balkon sefası yaparım (eşim ki buna çok kızar) öyle benim hayat yeni gelin edasi ile gezinirim gelenim gidenim çok olur işte sizin nasıl dünyaniz?

renkli bir hayatin varmış bende öyle yemek ,temizlik,gezmek vs.hemen hemen aynı birde oğlumla oyalanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…