- 7 Mart 2011
- 7.381
- 8.055
- 398
- 36
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Burcunuz ne diye sormucam tahmin edeceğim olur murenkli bir hayatin varmışbende öyle yemek ,temizlik,gezmek vs.hemen hemen aynı birde oğlumla oyalanmak
tahmin et bakalimBurcunuz ne diye sormucam tahmin edeceğim olur mu
Evet 90lym ya daha yaz gelmedi ne bu balkon merakı diyo ben sezonu açtım bile zaten bütün kış evin içi sıktı ne bilim dışavuruşlu bi yapım var benim :-D90 dogumlusun sanırım. birde eşin balkon sefana neden kızar ki?
Terazi mitahmin et bakalim
evetTerazi mi
Ciddi mi tahminim doğru demek
Siz nasıl bildinizsende koç
valla ben profiline baktim.sen pekiSiz nasıl bildiniz
Ben tahmin ettim bakmadım profile yeni üye oldum hiç aklıma bile gelmedi orada olacagivalla ben profiline baktim.sen peki
oo gece gece sen buralarda
nasıl tahmin ettin pekiBen tahmin ettim bakmadım profile yeni üye oldum hiç aklıma bile gelmedi orada olacagi
Yapınız konuşma stilinz bende terazi Burcu olan bi arkadasi anımsattı burç tahmin etme huyum var sizinle çok az bir yazışma olsa da tahminim doğru çıktı bende ilerleme var galibaoo gece gece sen buralarda
nasıl tahmin ettin peki
o kadar belli ediyor muyum yagerçi her özelliğini sonuna kadar taşırımYapınız konuşma stilinz bende terazi Burcu olan bi arkadasi anımsattı burç tahmin etme huyum var sizinle çok az bir yazışma olsa da tahminim doğru çıktı bende ilerleme var galiba
Terazi burç lu çok içli olur ne bilim her ortama uyar biraz ketum olur ama çok ii moral veren morale de ihtiyacı olan burçtur etrafına duyarlı aile bağları güçlüdur bu saatte de uyumaz ise kafasına birsey takmıştir kesin ben böyle bilirim terazilerio kadar belli ediyor muyum yagerçi her özelliğini sonuna kadar taşırım
evet ama geceleri çoğu zaman uyuyamam benTerazi burç lu çok içli olur ne bilim her ortama uyar biraz ketum olur ama çok ii moral veren morale de ihtiyacı olan burçtur etrafına duyarlı aile bağları güçlüdur bu saatte de uyumaz ise kafasına birsey takmıştir kesin ben böyle bilirim terazileri
Iyi gecelerevet ama geceleri çoğu zaman uyuyamam benbirde çok hassas ve kirilgandir uyuyayim artik ben oglum 6 da uyaniyor iyi geceler sana
Way be tebrik ettim seniIyi geceler
Sabahlar olmasinoo gece gece sen buralarda
nasıl tahmin ettin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?