- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
- #1.061
Sen oyle de cok yorucu bi is her dkka ankete bakmakSensin la fukaraankete bakmak çok iş sanki.oda ayrı işsizlik.ben akşamdan beri kizcemle uğraşıyorum
şimdi noldu
Uykusuzum bunaldimşimdi noldu
canim ya kızın uyuduğu her an uyuUykusuzum bunaldim
Bi uyusa.dün gece hiç Uyumadim bitek sabah altıya yedi arası uyudum onla duruyorum. Öğlen uykusunu on dakka uyudu.kafayı yemek uzereyim.kucakta inmiyor. Benide oturtmuyor.şimdi oyuncaklara daldı ama onlardan da sıkıldı.canim ya kızın uyuduğu her an uyu
seni anlıyorum canim oğlum 4 yaşında olacak yeni yeni birkaç saat deliksiz uyuyabiliyorum.1 saat bile uyuyamiyordum.öyle çok kucagimda kaliyordu ki kollarimdan kayip düşecek diye korkuyordum.2 saat uyusa şimdi bile bir sorun mu var diyorum.sabret zamanla düzeliyorlar ama anneler de çok yipraniyorlarBi uyusa.dün gece hiç Uyumadim bitek sabah altıya yedi arası uyudum onla duruyorum. Öğlen uykusunu on dakka uyudu.kafayı yemek uzereyim.kucakta inmiyor. Benide oturtmuyor.şimdi oyuncaklara daldı ama onlardan da sıkıldı.
Hastalığı bi geçse duzelirde.çok ateşlendi gece.kafasına ayaklarına ıslak bez koydum öyle dustu ateşi ama bir saat sonra gene aynıseni anlıyorum canim oğlum 4 yaşında olacak yeni yeni birkaç saat deliksiz uyuyabiliyorum.1 saat bile uyuyamiyordum.öyle çok kucagimda kaliyordu ki kollarimdan kayip düşecek diye korkuyordum.2 saat uyusa şimdi bile bir sorun mu var diyorum.sabret zamanla düzeliyorlar ama anneler de çok yipraniyorlar
Çok geçmiş olsun. çabucak düzelir inşallah. cocuklar hasta olunca çok zor hele de ateşHastalığı bi geçse duzelirde.çok ateşlendi gece.kafasına ayaklarına ıslak bez koydum öyle dustu ateşi ama bir saat sonra gene aynı
Sağol pazartesi geceden beri bi düşüp bi yukseliyorÇok geçmiş olsun. çabucak düzelir inşallah. cocuklar hasta olunca çok zor hele de ateş
inşallah bir an önce iyileşirSağol pazartesi geceden beri bi düşüp bi yukseliyor
Gitmedim ama içimden bisey durt su kızı dedi.iyimi dinlemiştim o sesi.sekerparemi yedin senAa gördün müanca şekerpare yiyeyim
Yok kız ben yemegin üstüne falan degil direk daliyorum tatliya yemek yemek aklima gelmez acaba hangi tatliyi yapsam yoksa cikolatami alsam diye düşürüm acikincaGitmedim ama içimden bisey durt su kızı dedi.iyimi dinlemiştim o sesi.sekerparemi yedin senben burda aç aç durayim sen yemeğin üstüne tatlı ye
Sen böyle yaparsan kazen bize plates seti alüminyumYok kız ben yemegin üstüne falan degil direk daliyorum tatliya yemek yemek aklima gelmez acaba hangi tatliyi yapsam yoksa cikolatami alsam diye düşürüm acikinca
Plates milates kurtarmaz beni bu arada senin fizigin nasil merek ettim kesin 90.60.90sındır gerçi dogumdan sonra belki degismistir vücudunSen böyle yaparsan kazen bize plates seti alüminyum
Hamile kaldığım kiloma döndüm ama göbek var azcikPlates milates kurtarmaz beni bu arada senin fizigin nasil merek ettim kesin 90.60.90sındır gerçi dogumdan sonra belki degismistir vücudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?