- 7 Mart 2011
- 7.376
- 8.054
- 398
- 36
- Konu Sahibi 88prenses22
-
- #1.101
Gene oylamalara bakıyordur o
he ya boşuna oy verdim@talhayasir sen ne marifetsizsin o tatlıdan bi cacık olmaz.yapamamissin kazanamazsin o tatliyla
bence vazgeçmistir bakmaktanGene oylamalara bakıyordur o
Hiç sanmıyorum. Bence artık yakalanmamak için giriş yapmadan bakıyordu :))bence vazgeçmistir bakmaktan
Aman senden ötürü burnum falan surtmezBencede kuruşun.hemen affetme burnu surtsun acık
Bari bu seferki dovus sebebini mantikli bisi bulunYeni kavga çıkart alim.ama.bu sefer hemen affetme
Zaten kazanamadım@talhayasir sen ne marifetsizsin o tatlıdan bi cacık olmaz.yapamamissin kazanamazsin o tatliyla
Ne korkcam
Canim baslasam decamini getirebilir miyim diye dusundum selam.vermeden kactim ondan.
Yok artik eskisi kadar bakmiyorumGene oylamalara bakıyordur o
Hosgeldin canim ben 19 yasindayim burda serbetli tatli yarismasindayim o yuzden arkadaslar dalga geciyo benimleCanim baslasam decamini getirebilir miyim diye dusundum selam.vermeden kactim ondan.
Kaynanam baska sehirsen bana misafir, pek internete vaktim olmuyor.
Ben 30 yasindayim. 15 aylik kizim var en hanimiyim. Sizleri taniyayim
muhtemelenHiç sanmıyorum. Bence artık yakalanmamak için giriş yapmadan bakıyordu :))
bulduk bilemBari bu seferki dovus sebebini mantikli bisi bulun
bir bulsak başka şeyZaten kazanamadımbaska bi kavga sebebi lütfen
he heNe korkcam
Öyle mi. Yapıyoruz.çok ayıp etmisizHosgeldin canim ben 19 yasindayim burda serbetli tatli yarismasindayim o yuzden arkadaslar dalga geciyo benimle
olsun canim arada yazarsinCanim baslasam decamini getirebilir miyim diye dusundum selam.vermeden kactim ondan.
Kaynanam baska sehirsen bana misafir, pek internete vaktim olmuyor.
Ben 30 yasindayim. 15 aylik kizim var en hanimiyim. Sizleri taniyayim
Hoşgeldin.tabikidr SarıgülYettim buyur sultanimmoylamami var yine kime vereyim oyumu sari gul cok israr ediyo ama care bende diyoo ne diyim A 'mi diyim B'mi diyim
demiştim ama benYok artik eskisi kadar bakmiyorum
kız ne dalgası sen bizim tatlimizsin ondanHosgeldin canim ben 19 yasindayim burda serbetli tatli yarismasindayim o yuzden arkadaslar dalga geciyo benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?