Sohbete var mısınız?

Mazef çok geçmiş olsun canım. İnş tez zamanda kızın iyileşir. Ben ve bebeğimde kaç gündür hastayız. Uykusuzluktan gözümü açamıyorum artık
Sanada geçmiş olsun canım.valla telef oldum.sabahtan beri miymiy ağlıyor. Şimdi biraz sakinledi.bebelerimizin hastalıkları @talhayasir e gitsin

Sana öyle geliyor.aklın yolu birdir.sana ol geber demedim la altı üstü grip olacan öldürdün gomdun kendini.insan yegenleri için hasta olmazmine biçim tryzesin derler adama
Super teyzeyim ben 88prenses22 dimi prensesimbu arada benim alerji var sabahlari saat 12ye kadar gribim ikindiye dogru geciyo kabul mu öyle

Hay ağzına sağlık.

Birileri bana karşı birlesmis mi banami oyle geliyo
o senin Hüsnü kuruntun
Sana öyle geliyor.aklın yolu birdir.sana ol geber demedim la altı üstü grip olacan öldürdün gomdun kendini.insan yegenleri için hasta olmazmine biçim tryzesin derler adama
yani
Super teyzeyim ben 88prenses22 dimi prensesimbu arada benim alerji var sabahlari saat 12ye kadar gribim ikindiye dogru geciyo kabul mu öyle
Süper ötesi hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…