- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi 88prenses22
-
- #1.081
Mazef çok geçmiş olsun canım. İnş tez zamanda kızın iyileşir. Ben ve bebeğimde kaç gündür hastayız. Uykusuzluktan gözümü açamıyorum artıkHamile kaldığım kiloma döndüm ama göbek var azcik
Sanada geçmiş olsun canım.valla telef oldum.sabahtan beri miymiy ağlıyor. Şimdi biraz sakinledi.bebelerimizin hastalıkları @talhayasir e gitsinMazef çok geçmiş olsun canım. İnş tez zamanda kızın iyileşir. Ben ve bebeğimde kaç gündür hastayız. Uykusuzluktan gözümü açamıyorum artık
Bebeleriniz teyzesiz kalirSanada geçmiş olsun canım.valla telef oldum.sabahtan beri miymiy ağlıyor. Şimdi biraz sakinledi.bebelerimizin hastalıkları @talhayasir e gitsin
korkma ufak bir hastalikla seni kaybetmeyiz
Hay ağzına sağlık.korkma ufak bir hastalikla seni kaybetmeyiz
Birileri bana karşı birlesmis mi banami oyle geliyoHay ağzına sağlık.
Sana öyle geliyor.aklın yolu birdir.sana ol geber demedim la altı üstü grip olacan öldürdün gomdun kendini.insan yegenleri için hasta olmazmiBirileri bana karşı birlesmis mi banami oyle geliyo
Super teyzeyim benSana öyle geliyor.aklın yolu birdir.sana ol geber demedim la altı üstü grip olacan öldürdün gomdun kendini.insan yegenleri için hasta olmazmine biçim tryzesin derler adama
İstemezSuper teyzeyim ben88prenses22 dimi prensesim bu arada benim alerji var sabahlari saat 12ye kadar gribim ikindiye dogru geciyo kabul mu öyle
Hay ağzına sağlık.
o senin Hüsnü kuruntunBirileri bana karşı birlesmis mi banami oyle geliyo
yaniSana öyle geliyor.aklın yolu birdir.sana ol geber demedim la altı üstü grip olacan öldürdün gomdun kendini.insan yegenleri için hasta olmazmine biçim tryzesin derler adama
Süper ötesi hemdeSuper teyzeyim ben88prenses22 dimi prensesim bu arada benim alerji var sabahlari saat 12ye kadar gribim ikindiye dogru geciyo kabul mu öyle
Hemen yumusamasana kiz
o senin Hüsnü kuruntun
yani
Süper ötesi hemde
napim huyum kurusunHemen yumusamasana kiz
Bencede kuruşun.hemen affetme burnu surtsun acıknapim huyum kurusun
ee bu saatten sonra napsam kiBencede kuruşun.hemen affetme burnu surtsun acık
Yeni kavga çıkart alim.ama.bu sefer hemen affetmeee bu saatten sonra napsam ki
hadi bakalim göster kendiniYeni kavga çıkart alim.ama.bu sefer hemen affetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?