- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
- #1.141
Tesekkur ederim canim medeni cesaret derken yarismayimi kastettinCanim medeni cesaretinden dayi tebrik ederim.
Bende yarismalari takip ediyorum ama henuz katilma cesareti gosteremedim. Tebrik ederim
o cesareti bende gösterdimCanim medeni cesaretinden dayi tebrik ederim.
Bende yarismalari takip ediyorum ama henuz katilma cesareti gosteremedim. Tebrik ederim
Sanirim benim yaşımında etkisi olduo cesareti bende gösterdimbeni de tebrik etmeyecek misin
Kızlar ben geldim. Baya sohbet olmuş ama bensizkaynanama geldik bizde. Kızım bizi de kaynanamı da yedi birazdan koşa koşa eve geçeriz. @talhayasir naneelimoonn u niye dövdün orayı kaçırdım
olabilirSanirim benim yaşımında etkisi oldu
neyseki benim oğlum gibi evde aslan dışarda kuzu değilKızlar ben geldim. Baya sohbet olmuş ama bensizkaynanama geldik bizde. Kızım bizi de kaynanamı da yedi birazdan koşa koşa eve geçeriz. @talhayasir naneelimoonn u niye dövdün orayı kaçırdım
dayak çözüm diil bebekim
yine uykunu alamadin
Uyumuyorumki uyku alayim.ayağımda saklıyorum bıraktığım an uyanıyor.salıncağa koydum sabaha kadar salladimyine uykunu alamadin
Çok zor yaUyumuyorumki uyku alayim.ayağımda saklıyorum bıraktığım an uyanıyor.salıncağa koydum sabaha kadar salladim
Kac gundur is yapamadim.evi bildigin b.k goturuyor.Önceki hafta gelmeyen misafirlerin bu hafta gelecek.ev pis hazırlık yok ustune birde gorumcen.bana gelecekmiş obur gorumcemide bana davet etmiş.dün kocana demişler.bana niye haber versin canım.nasıl olsa eve gelince haberim.olacak dimiÇok zor ya
kötü olmuş .neden gorumceler bu kadar anlayissiz davranir ki.neyseki eşine demişler. evi üstten bir topla .hazirliga da hafif şeyler yap. kızın hasta anlarlar umarim.hoş anlamasalar da boşver rahatina bakKac gundur is yapamadim.evi bildigin b.k goturuyor.Önceki hafta gelmeyen misafirlerin bu hafta gelecek.ev pis hazırlık yok ustune birde gorumcen.bana gelecekmiş obur gorumcemide bana davet etmiş.dün kocana demişler.bana niye haber versin canım.nasıl olsa eve gelince haberim.olacak dimi
Çoğunu hazır almayı düşünüyorum. Yapacak bisey yok.ama gorumceler olmadı.kötü olmuş .neden gorumceler bu kadar anlayissiz davranir ki.neyseki eşine demişler. evi üstten bir topla .hazirliga da hafif şeyler yap. kızın hasta anlarlar umarim.hoş anlamasalar da boşver rahatina bak
en iyisi.o da gorumcelerinin anlayissizligi.benimkiler de öyle hep çatkapi gelirlerÇoğunu hazır almayı düşünüyorum. Yapacak bisey yok.ama gorumceler olmadı.
Benimkilerden öyle değil aslında.ama büyük gorumcemide isguzarligi biraz.bana çok nadir gelir o her geldiğinde de başka birini davet eder.olmadı madem geliyorlar biri temizlik yapsın biride pasta borek yapsinen iyisi.o da gorumcelerinin anlayissizligi.benimkiler de öyle hep çatkapi gelirler
anladim.eğer aranizda o samimiyet varsa yardimci olsunlar mademBenimkilerden öyle değil aslında.ama büyük gorumcemide isguzarligi biraz.bana çok nadir gelir o her geldiğinde de başka birini davet eder.olmadı madem geliyorlar biri temizlik yapsın biride pasta borek yapsin
Ya gorumceleri.iyidir.önlerine iki yumurta kirsam sesleri çıkmaz.ama yorgunum uykusuzum.kız hasta bu hafta olmamaliydi.bidr bana haber vermemelerini gıcık oldumanladim.eğer aranizda o samimiyet varsa yardimci olsunlar madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?