Sohbete var mısınız?

Sanirim benim yaşımında etkisi oldu
olabilir
Kızlar ben geldim. Baya sohbet olmuş ama bensiz kaynanama geldik bizde. Kızım bizi de kaynanamı da yedi birazdan koşa koşa eve geçeriz. @talhayasir naneelimoonn u niye dövdün orayı kaçırdım
neyseki benim oğlum gibi evde aslan dışarda kuzu değil yani en azından eskiden öyleydi her gören çok uslu diyorduama artık demiyorlarbeni anlasinlar ama dimi

Kac gundur is yapamadim.evi bildigin b.k goturuyor.Önceki hafta gelmeyen misafirlerin bu hafta gelecek.ev pis hazırlık yok ustune birde gorumcen.bana gelecekmiş obur gorumcemide bana davet etmiş.dün kocana demişler.bana niye haber versin canım.nasıl olsa eve gelince haberim.olacak dimi

kötü olmuş .neden gorumceler bu kadar anlayissiz davranir ki.neyseki eşine demişler. evi üstten bir topla .hazirliga da hafif şeyler yap. kızın hasta anlarlar umarim.hoş anlamasalar da boşver rahatina bak

kötü olmuş .neden gorumceler bu kadar anlayissiz davranir ki.neyseki eşine demişler. evi üstten bir topla .hazirliga da hafif şeyler yap. kızın hasta anlarlar umarim.hoş anlamasalar da boşver rahatina bak
Çoğunu hazır almayı düşünüyorum. Yapacak bisey yok.ama gorumceler olmadı.

en iyisi.o da gorumcelerinin anlayissizligi.benimkiler de öyle hep çatkapi gelirler
Benimkilerden öyle değil aslında.ama büyük gorumcemide isguzarligi biraz.bana çok nadir gelir o her geldiğinde de başka birini davet eder.olmadı madem geliyorlar biri temizlik yapsın biride pasta borek yapsin

Benimkilerden öyle değil aslında.ama büyük gorumcemide isguzarligi biraz.bana çok nadir gelir o her geldiğinde de başka birini davet eder.olmadı madem geliyorlar biri temizlik yapsın biride pasta borek yapsin
anladim.eğer aranizda o samimiyet varsa yardimci olsunlar madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…