- 7 Mart 2011
- 7.376
- 8.054
- 398
- 36
- Konu Sahibi 88prenses22
-
- #1.121
hoş geldinYettim buyur sultanimmoylamami var yine kime vereyim oyumu sari gul cok israr ediyo ama care bende diyoo ne diyim A 'mi diyim B'mi diyim
evet ya bende kacirmisim napmis naneelimoonnNe oldu yaane yaptim simdi ben
Ne bileyim bacim dayakla karsilaniyoruzevet ya bende kacirmisim napmis naneelimoonn
yok önceden dövmüş seni amma ve lakin sebep neNe bileyim bacim dayakla karsilaniyoruz
Oy oy nanemm gelmis gir bak ankete keyfine gore oyla sekerimYettim buyur sultanimmoylamami var yine kime vereyim oyumu sari gul cok israr ediyo ama care bende diyoo ne diyim A 'mi diyim B'mi diyim
Onda hazımsızlık sorunu var o yüzden şenlik bisey değil.nanelim
Yoksun gunlerdir insan bi haber verirNe oldu yaane yaptim simdi ben
Anca kafadan uydur sen bugün uykunu almissin sanki dilin durmuyoOnda hazımsızlık sorunu var o yüzden şenlik bisey değil.nanelim
Bugün uyku sıfır kizAnca kafadan uydur sen bugün uykunu almissin sanki dilin durmuyo
Neyse geldiniz bariBugün uyku sıfır kizboyle geziyorum
Oy oy öp yerime yakısıklı musab ıben geldim oğlumu uyutma cabasindayim yarım saattir 3 kez tuvalet 4 kez su 2 kez öpücükten sonra uyur umarim
Canim medeni cesaretinden dayi tebrik ederim.Hosgeldin canim ben 19 yasindayim burda serbetli tatli yarismasindayim o yuzden arkadaslar dalga geciyo benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?