Sohbeti başlatan kadın mı olmalı?

yazmanız hoşuna mı gidiyormus???? adam açıkça ben egoistim diyor boş verin ya

Her zaman ilk adımı atarım ama 1 atarım 2 atarım gerçekten böyle bir erkekle uğraşmak istiyor musun?
Açıkçası iki tarafında gönlü varsa bende ilk adımı kimin attığı ile ilgilenmiyorum… ancak sürekli ben çaba gösteremem… böyle bir adamı da istemem sadece kendisinin isteyip sonradan böyle davranmasına anlam veremedim…

kesinlikle yazmayın. Ilgisi olan arasın yazsın. Kuzeniniz ne kafası yaşıyor acaba

anlık heyecan aramıştır hoşuna gitmişsinizdir sonra bakmıştır ki ciddi ilişki istemiyordur erkek işte ne bekliyosunuz

Şuan bizlerle değil onunla mesajlaşıyor olmanız lazımdı. Hatta sabah 5lere 6lara dek sürecek akıcı bir sohbet olmalıydı. Enerji uymadı demek ki. Ah biz kocamla ilk günler sabah 6lara dek uyuyamazdık mesajlaşmak tam

Bence yazma o yazsın hep sen yazdığında bu sefer hep senden bekler.

Aslında olması gereken budur…ben de ilk defa böyle bir iletişim şekliyle karşılaşıyorum maalesef erkekler gittikçe daha prenses oluyor…

Yazacak olsa bu üç günde yazmaz mıydı ? Bana pek yazacak gibi gelmedi ama yazmasa daha iyi zaten…
üç gün kısa bir süre. 1 haftaya da yazar 1 aya da. bu erkek tipleri karşısındaki insanı yoklamadan duramaz. ha bu arada yazdığında da asla kanmayın

Arkadaşlar erkekleri adam yerine koymayacaksınız yazmıyorsa yazmıyor , silin gitsin numarasını . Böyle yapa yapa iyice başınıza cıkardınız . Erkekler değer verilince hemen gaza gelirler , kendilerini birşey sanarlar , size yazmayan adam başkasına şiirler dizer . Siz de şaşar kalırsınız . Erkekleri adam yerine koy ma ya cak sı nız

Birde şey var niye yazmadın diyorsun sen yazmadın diye nee pardon? Ayağımı ağzına sokarım Çok üzülüyorum yeni nesile bir tane doğru düzgün adama denk gelemiyorlar özgür her istediği yapılan çocuklar yetiştircekler diye hepsi böyle garip egoist kendini bir mok sanan çocuklar oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…