Size kendiniz gibi net insan versin hayat uğraşmayın zatenKesinlikle,taktiklerle filan uğraşamam zaten
yazmanız hoşuna mı gidiyormus???? adam açıkça ben egoistim diyor boş verin yaMerhaba kızlar önceki konumda da bahsettiğim gibi düğünde bir beyden hoşlanmıştım… Sonrasında kuzenim beni aradı kendisinin de benimle konuşmak istediğini ancak çevrem çok kalabalık olduğu için konuşmadığından bahsetti… mesafeden dolayı güven problemi olduğundan ancak benimle görüşmek istediğini söyledi bu sebeple numaralarımızı birbirimize verdik… ilk gün mesajı ben attım… sonraki gün bana yazmadı ve yine ben yazdım… ancak 3 gündür asla iletişimimiz yok kuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :))) yani açıkçası bana saçma geldi şimdiden sonra yazmayı da düşünmüyorum… böyle bir durumda nasıl davranılması gerekir??? Gönlü olanın yazması gerekmez mi yoksa da neden gönlü varmış gibi konuşur başta… bu erkeklere ne oluyor anlayamıyorum
Şeyide varmıymış sor bakim kuZenine tövbe tövbe zorla konuşturuyorsunuz insanıkuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi
O kadarını soramayacağımŞeyide varmıymış sor bakim kuZenine tövbe tövbe zorla konuşturuyorsunuz insanı
Her zaman ilk adımı atarım ama 1 atarım 2 atarım gerçekten böyle bir erkekle uğraşmak istiyor musun?O kadarını soramayacağım
Açıkçası iki tarafında gönlü varsa bende ilk adımı kimin attığı ile ilgilenmiyorum… ancak sürekli ben çaba gösteremem… böyle bir adamı da istemem sadece kendisinin isteyip sonradan böyle davranmasına anlam veremedim…Her zaman ilk adımı atarım ama 1 atarım 2 atarım gerçekten böyle bir erkekle uğraşmak istiyor musun?
kesinlikle yazmayın. Ilgisi olan arasın yazsın. Kuzeniniz ne kafası yaşıyor acabaMerhaba kızlar önceki konumda da bahsettiğim gibi düğünde bir beyden hoşlanmıştım… Sonrasında kuzenim beni aradı kendisinin de benimle konuşmak istediğini ancak çevrem çok kalabalık olduğu için konuşmadığından bahsetti… mesafeden dolayı güven problemi olduğundan ancak benimle görüşmek istediğini söyledi bu sebeple numaralarımızı birbirimize verdik… ilk gün mesajı ben attım… sonraki gün bana yazmadı ve yine ben yazdım… ancak 3 gündür asla iletişimimiz yok kuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :))) yani açıkçası bana saçma geldi şimdiden sonra yazmayı da düşünmüyorum… böyle bir durumda nasıl davranılması gerekir??? Gönlü olanın yazması gerekmez mi yoksa da neden gönlü varmış gibi konuşur başta… bu erkeklere ne oluyor anlayamıyorum
anlık heyecan aramıştır hoşuna gitmişsinizdir sonra bakmıştır ki ciddi ilişki istemiyordur erkek işte ne bekliyosunuzAçıkçası iki tarafında gönlü varsa bende ilk adımı kimin attığı ile ilgilenmiyorum… ancak sürekli ben çaba gösteremem… böyle bir adamı da istemem sadece kendisinin isteyip sonradan böyle davranmasına anlam veremedim…
Bence yazma o yazsın hep sen yazdığında bu sefer hep senden bekler.Merhaba kızlar önceki konumda da bahsettiğim gibi düğünde bir beyden hoşlanmıştım… Sonrasında kuzenim beni aradı kendisinin de benimle konuşmak istediğini ancak çevrem çok kalabalık olduğu için konuşmadığından bahsetti… mesafeden dolayı güven problemi olduğundan ancak benimle görüşmek istediğini söyledi bu sebeple numaralarımızı birbirimize verdik… ilk gün mesajı ben attım… sonraki gün bana yazmadı ve yine ben yazdım… ancak 3 gündür asla iletişimimiz yok kuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :))) yani açıkçası bana saçma geldi şimdiden sonra yazmayı da düşünmüyorum… böyle bir durumda nasıl davranılması gerekir??? Gönlü olanın yazması gerekmez mi yoksa da neden gönlü varmış gibi konuşur başta… bu erkeklere ne oluyor anlayamıyorum
Aslında olması gereken budur…ben de ilk defa böyle bir iletişim şekliyle karşılaşıyorumŞuan bizlerle değil onunla mesajlaşıyor olmanız lazımdı. Hatta sabah 5lere 6lara dek sürecek akıcı bir sohbet olmalıydı. Enerji uymadı demek ki. Ah biz kocamla ilk günler sabah 6lara dek uyuyamazdık mesajlaşmak tam
siz yazmayı bırakırsanız size yazmaya başlar bu arada haberiniz olsun kendinizi geri çekinAslında olması gereken budur…ben de ilk defa böyle bir iletişim şekliyle karşılaşıyorummaalesef erkekler gittikçe daha prenses oluyor…
Yazacak olsa bu üç günde yazmaz mıydı ? Bana pek yazacak gibi gelmedi ama yazmasa daha iyi zaten…siz yazmayı bırakırsanız size yazmaya başlar bu arada haberiniz olsun kendinizi geri çekin
üç gün kısa bir süre. 1 haftaya da yazar 1 aya da. bu erkek tipleri karşısındaki insanı yoklamadan duramaz. ha bu arada yazdığında da asla kanmayınYazacak olsa bu üç günde yazmaz mıydı ? Bana pek yazacak gibi gelmedi ama yazmasa daha iyi zaten…
Birde şey var niye yazmadın diyorsun sen yazmadın diye nee pardon? Ayağımı ağzına sokarımArkadaşlar erkekleri adam yerine koymayacaksınız yazmıyorsa yazmıyor , silin gitsin numarasını . Böyle yapa yapa iyice başınıza cıkardınız . Erkekler değer verilince hemen gaza gelirler , kendilerini birşey sanarlar , size yazmayan adam başkasına şiirler dizer . Siz de şaşar kalırsınız . Erkekleri adam yerine koy ma ya cak sı nız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?