Sohbeti başlatan kadın mı olmalı?

Evet benimde üzüldüğüm durum buydu… sonuçta zoraki bişey değil konuşmak isteyende kendisi sonrasında böyle birşeyle karşılaşınca ister istemez insanın gururu inciniyor…

Onun da bana yazması hoşuma gidiyor deseydin ya keşke manipüleci köpeğe bak ilişkinin ilk başında seni koşturuyo ki ileride bir şey olursa sen kendin istedin desin ya da seni beklentisiz olmaya alıştırsın defolsun gitsin

Dağları delen Ferhat'tan ıki satir yazamayan ilk mesajı alınca nazlanan adamlara kaldık.

Bu kadar premses erkeğin olduğu bir ortamda ilk adımı kadın tabii ki atabilir ama ikinci üçüncü adım da fazla bunlara. Ayrıca senin ona yazmanın hoşuna gittiğini kuzene söylemesi bi tuhaf. Bu detayı niye vermiş ki hoşuna gittiyse sana söylesin ve devam etsin konuşmaya. Bir daha yazma artık bu saatten sonra hiçbir şekilde. O yazarsa konuşursun yazmazsa hiçbir şekile iletisim kurma kuzenine bile sorma kimseye güven olmaz

Yazsa da konuşmayı düşünmüyorum, bu hafta yurt dışındaydı ki bu bahane olamaz… 39 yaşında bir ergenle uğraşamam…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…