Sohbeti başlatan kadın mı olmalı?

prensese bak...

Hic gerek yok her adımı da senden beklemesin nasil seninle konusmak istedigini belirtiyorsa o şekilde de yazabilir yani .yazmıyorsa sende yazma bosver

İlk yazmışsın, ikinciye yazmışsın, hala senden bekliyorsa kendince taktik yapiyor (neyin taktigiyse?!) gönlü olan arar da yazar da.
Siz daha da yazmayin,
yarın bir gün "o yazdı, peşimden koştu" diyebilir,
bunu da buraya ben yaziyorum

Ben artık yazmayacağım…yazsada cevap vermeyeceğim…

Yazma. Aklında kalacak gibiyse doğrudan de ki bu son yazışım bundan sonrası sana bağlı vs

Zaten yazmışsın. Artık onun da bir adım atması hatta kadından daha istekli görünmesi gerekir. Yazmadıkça yazmam ben olsam.

Bizde eşimle düğünde tanıştık benim kuzenimle eşimin yakın arkadası evlendi. Zaten bakışıp duruyorduk tam artık düğün bitti evlere dağılacaktık ki instagramdan takipleşmeye başladık o gece bi başladık yani o başlattı konuşmayı. Sonrası o gün bugündür birlikteyiz 2 yıldır da evliyiz yani tek taraflı olacak iş değil

engelle gıtsın sorarsa kuzenıne hangımızın kız hangımızın erkek olduğunu karıştırmaya başlamıştım dersin

Olayların böyle geliştiğinden emin misiniz? Beyefendiye sordunuz mu? Hiç sanmıyorum da.

İlkse bence yazma onun peşinden koşması lazım

Senin yazman hoşuna gidiyor ne demek, adam ego tatmin ediyor demek. Kimsenin .ötünü kaldırmaya gerek yok, ben olsam yazmam.

hayvanları bile, erkek dişiyi etkilemek için
flaşlı tüy çıkaran kuş mu dersin
dans eden mi dersin
deniz kabuklarıyla süsleyen balık mı dersin ..

hayvanlar bile yaparken ..

Önce kim yazmış yazmamıştan ziyade, adam 40 yaşına gelmiş, nezaketten incelikten uzak kaba saba bir tip ,kırk sene kendine bir şey katamamış size ne verebilir ki yani, ne yol biliyor ne yordam güngörmemiş.

Ne olursa olsun karşında bir kadın var dangoz , istemiyorsan bile bunu nezaket kuralları içinde belli etmenin bin tane yolu var, gelişimi 15 yaşında durmuş mudur nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…