- 4 Aralık 2022
- 1.153
- 1.395
- 63
- 36
Yazacak belki bir hafta belki bir ay sonra ama yazacak.Siz sakın yazmayın.Yazacak olsa bu üç günde yazmaz mıydı ? Bana pek yazacak gibi gelmedi ama yazmasa daha iyi zaten…
prensese bak...Merhaba kızlar önceki konumda da bahsettiğim gibi düğünde bir beyden hoşlanmıştım… Sonrasında kuzenim beni aradı kendisinin de benimle konuşmak istediğini ancak çevrem çok kalabalık olduğu için konuşmadığından bahsetti… mesafeden dolayı güven problemi olduğundan ancak benimle görüşmek istediğini söyledi bu sebeple numaralarımızı birbirimize verdik… ilk gün mesajı ben attım… sonraki gün bana yazmadı ve yine ben yazdım… ancak 3 gündür asla iletişimimiz yok kuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :))) yani açıkçası bana saçma geldi şimdiden sonra yazmayı da düşünmüyorum… böyle bir durumda nasıl davranılması gerekir??? Gönlü olanın yazması gerekmez mi yoksa da neden gönlü varmış gibi konuşur başta… bu erkeklere ne oluyor anlayamıyorum
Ben artık cevap vermeyi düşünmüyorum… yine cevap versem yine ortadan kaybolacakYazacak belki bir hafta belki bir ay sonra ama yazacak.Siz sakın yazmayın.
Hic gerek yok her adımı da senden beklemesin nasil seninle konusmak istedigini belirtiyorsa o şekilde de yazabilir yani .yazmıyorsa sende yazma bosverMerhaba kızlar önceki konumda da bahsettiğim gibi düğünde bir beyden hoşlanmıştım… Sonrasında kuzenim beni aradı kendisinin de benimle konuşmak istediğini ancak çevrem çok kalabalık olduğu için konuşmadığından bahsetti… mesafeden dolayı güven problemi olduğundan ancak benimle görüşmek istediğini söyledi bu sebeple numaralarımızı birbirimize verdik… ilk gün mesajı ben attım… sonraki gün bana yazmadı ve yine ben yazdım… ancak 3 gündür asla iletişimimiz yok kuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :))) yani açıkçası bana saçma geldi şimdiden sonra yazmayı da düşünmüyorum… böyle bir durumda nasıl davranılması gerekir??? Gönlü olanın yazması gerekmez mi yoksa da neden gönlü varmış gibi konuşur başta… bu erkeklere ne oluyor anlayamıyorum
Evet cevap verme,çok istiyorsa bir daha yazar zaten.Ben artık cevap vermeyi düşünmüyorum… yine cevap versem yine ortadan kaybolacak
İlk yazmışsın, ikinciye yazmışsın, hala senden bekliyorsa kendince taktik yapiyor (neyin taktigiyse?!) gönlü olan arar da yazar da.ilk gün mesajı ben attım… sonraki gün bana yazmadı ve yine ben yazdım… ancak 3 gündür asla iletişimimiz yok kuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :))) yani açıkçası bana saçma geldi şimdiden sonra yazmayı da düşünmüyorum… böyle bir durumda nasıl davranılması gerekir???
Ben artık yazmayacağım…yazsada cevap vermeyeceğim…İlk yazmışsın, ikinciye yazmışsın, hala senden bekliyorsa kendince taktik yapiyor (neyin taktigiyse?!) gönlü olan arar da yazar da.
Siz daha da yazmayin,
yarın bir gün "o yazdı, peşimden koştu" diyebilir,
bunu da buraya ben yaziyorum
engelle gıtsın sorarsa kuzenıne hangımızın kız hangımızın erkek olduğunu karıştırmaya başlamıştım dersinMerhaba kızlar önceki konumda da bahsettiğim gibi düğünde bir beyden hoşlanmıştım… Sonrasında kuzenim beni aradı kendisinin de benimle konuşmak istediğini ancak çevrem çok kalabalık olduğu için konuşmadığından bahsetti… mesafeden dolayı güven problemi olduğundan ancak benimle görüşmek istediğini söyledi bu sebeple numaralarımızı birbirimize verdik… ilk gün mesajı ben attım… sonraki gün bana yazmadı ve yine ben yazdım… ancak 3 gündür asla iletişimimiz yok kuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :))) yani açıkçası bana saçma geldi şimdiden sonra yazmayı da düşünmüyorum… böyle bir durumda nasıl davranılması gerekir??? Gönlü olanın yazması gerekmez mi yoksa da neden gönlü varmış gibi konuşur başta… bu erkeklere ne oluyor anlayamıyorum
Olayların böyle geliştiğinden emin misiniz? Beyefendiye sordunuz mu? Hiç sanmıyorum da.Merhaba kızlar önceki konumda da bahsettiğim gibi düğünde bir beyden hoşlanmıştım… Sonrasında kuzenim beni aradı kendisinin de benimle konuşmak istediğini ancak çevrem çok kalabalık olduğu için konuşmadığından bahsetti… mesafeden dolayı güven problemi olduğundan ancak benimle görüşmek istediğini söyledi bu sebeple numaralarımızı birbirimize verdik… ilk gün mesajı ben attım… sonraki gün bana yazmadı ve yine ben yazdım… ancak 3 gündür asla iletişimimiz yok kuzenime bu durumdan bahsettiğimde benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :))) yani açıkçası bana saçma geldi şimdiden sonra yazmayı da düşünmüyorum… böyle bir durumda nasıl davranılması gerekir??? Gönlü olanın yazması gerekmez mi yoksa da neden gönlü varmış gibi konuşur başta… bu erkeklere ne oluyor anlayamıyorum
Bana böyle anlatıldı ama farklı bir durum var mıdır bilemiyorum.. hem öyle olsa neden böyle anlatsınlar ki ??Olayların böyle geliştiğinden emin misiniz? Beyefendiye sordunuz mu? Hiç sanmıyorum da.
Ben yazmam artık 39 yaşında adamın böyle saçma sapan davranması beni şaşırttı :)Senin yazman hoşuna gidiyor ne demek, adam ego tatmin ediyor demek. Kimsenin .ötünü kaldırmaya gerek yok, ben olsam yazmam.
Öyle miymiş? Allahın ılıgı hosuna gitmis mis bunun dalgası yoktur diyim sana.benim ona yazmamın hoşuna gittiğini söyledi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?