Şok 0ldum :)

İyi de eşimin yanında böyle giyinme dediği elin adamı değil senin kardeşin...
Şizofren herhalde bu kız :S

kesin seni kıskandığı için öyle birşey söylemiştir... kocası da bahanesi olmuş işte... ahlaksız kadın!!

evet kizlar , bugun aradim ve konustuk ,
dedim dun ne demek istedin anliyamadim , cok uzuldum ,
benim soyledigim cok acik , anlamadiysan birdaha soyliyim dedi , ve tekrar etti ,
dedim senin sorunun ne ,
halada anlamiyorsun dedi , sinir oldum iyice ,
ben isdedigim gibi giyinirim kardesimin yaninda dedim ve kapattim , cunku yine sinirimi bozucak bir sey soyluyecekti ,
sonra aradi bir daha acmadim ...
of allahim sen yardim et , nelerle ugrasiyorum ..

hakikaten ne sinir bozucu bi durum böyle bi şeyle karşı karşıya kalmak... yazık kardeşinize çok yazık ki böyle bşi kadının elinde kalmış. bence siz hiç mesafe koymayın kardeşinizle aranıza ama gelin hanımla mümkün olduğunca az muhattap olun

senı bır daha ararsa yada sn onu ararsan ses kaydı yap sonrada kardesıne dınlet

herkez anlasın ne mal oldugunu

sız bu kadına cok yuz vermıssınız bu kadar da degıl yanı

çok merak ettim acaba ne diyecekti,keşke hemen kapamasaydın telefonu..muhtemelen saçma birşey söyleyecek ama en azından derdini anlardık...kesin tanı koymak açısından

sana öyle laf söylemeye nasıl cesaret ediyor.benimde görümcem var ama asla öyle bir şey söylemem oda bana söylemez hemde söyleyemez.
bence yüzüne kapatmasan daha iyi olurmuş bundan sonra abine git gel onun yüzünden abinle aran açılmasın ama mesafeni ciddiyetini koru bence

Son düzenleme:
yuhh senin kocan benim kardesim deseydin agzindan cikani kulagi duymuyor herhalde...tövbe tövbee

arkadaşım sen böyle bi tiple ne diye muhattap oluyosun ki direk kardeşine söyliycektin bana böyle dedi diye.

Bence gelin hanım kendi kıskandığı için öyle demiştir;yoksa böyle sapkınca düşünceye sahip olan insan başka zamanda bunu dile getirirdi.

Yaşı küçükmüş,yurt dışına gelin geldiği için arkadaşı yoktur;saracak adam arıyor-oda siz oluyorsunuz.Bence gelin hanımla ikiniz biraz vakit geçirin sizi kıskanmak yerine bir ablası olduğunu fark eder.

hasta ruhlu bir gelininiz var Allah kolaylık versin. Ne demek eşimin yanında böyle giyinme o sizin kardeşinizin. Bence sizi kıskandığı için saçmalamış resmen

Çok sinir bozucu bir durum.Kardeşiniz den sizikıskanıyor çok saçma.Ayrıca kardeşiniz değil bir arkadaşınız olduğunu bile varsayarsak yinede böyle birşey başıma gelse sinir olurdum.O ne hakla karışabiliyor sizin ne giyeceğinize bence gelin hanımın psikolojik sorunları var...

bir araya gelin soyleyin anneniz ve esinizde olsun
ne demek kocamin yaninda boyle gezme
kafasinda var sanirim..
diger konunuzda size kapiyi acmiyordu demistiniz
ama bu kadarina pes
annenize soyledinizmi
ben sizin yerinizde olsam kusura bakmayin belki iyi bir fikir degil ama
esimin kabul edecegi kadar acik bir elbise giyer giderim evlerine oturmaya
bir diyecegi varsa herkesin yaninda soylesin
ya kendisi sapik yada kafasinda baska bir sey donuyor
kiskanclik olabilir imreniyor olabilir ama bu cumleyi kurmaya hic ama hic hakki yoktu

tamda şok olunacak bir durum haklısınız.. kendimi sizin yerinize koydum ben ne yapardım dedim olayın şokuyla belki konuşamamış olablirsiniz orada ama ben kardeşime sorarım hayırdır bir durummu var iki kardeş olarak konuşalım eşine yansıtmasanda olur benim için farketmez der yumuşak yumuşak konuşur olayı anlardım..şaşırdım ama kardeşinizle konuşmanız taraftarıyım böyle birşeyi düşünen insandan heşey beklenir ...

Psikolojisi bozuk bence..ne olursa olsun çok süslüde olsanız sanki yada denizde olsanız abiniz-kardeşiniz sizin hakkınızda öyle mi düşünücek.. sapkın bi düşünce kesinlikle.. çok parayonakça.. tedavii diyorum ben..

ay canım boşver kimene senin giydiğinden ay en uyuz olduğum şey ben olsam daha açık giyinirdim mutlaka yeniden tepki vercek sende bu sefer herkesin içinde bir güzel rezil edersin kafayı yemiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…