şok içindeyim yorum lütfen :((

bi daha kimseyi senin kadar sevmicem diyo ama, bu yara hep kanayacak falan... bi de konu sahibiyle birlikteyken yazılmış( öyle değil mi?)

ben sorun ederdim çok :44:

evet birlikteyken ve 9 aylık ilişkinin ardından yanı askere gitmeden bir hafta önce şimdi ise 1 ay önce... eski olsa keşke ama cok yeni...beni hiç sevmemiş yaa şaka gibiiii kabus görüyorum sanki inanamıyorum

bi daha kimseyi senin kadar sevmicem diyo ama, bu yara hep kanayacak falan... bi de konu sahibiyle birlikteyken yazılmış( öyle değil mi?)

ben sorun ederdim çok :44:

aslında doğru diyorsunuz ama biraz fazla arabesk laflar değil mi? :44:
ne bileyim bana biraz çocukça geldi...
eskide kaldı böyle içimde kanayacak yarasın, ölsemde unutmayacağım sevdamsın... vs..

artık başka ifade ediliyor sevgiler...
ya da ben başka yaşıyorum bilemedim :))

taaki bu paylaşımı görene sevdiğini düşünüyordum...ama artık değilll eski aşka nasıl bu msj buu...

evet bence de, fazla dramatik hem de:)

arabesk demekki çok seviyorr..ben hayatımda unutamadığım kimse olmadı ayrılmıssam bitmiştir yani..

Hep dua ederim karşıma çıkan insanın geçmişi temiz olsun diye
Yani ne unutamadığı bir aşkı olsun ne başka bişey
Katlanamam çünkü her insanın yapısı farklıdır
Kimisi bunu sorun bile etmez...

Ama erkek arkadaşınız yaş tahtaya basmış bana göre
Muhtemelen sizin göreceğinizi hesab etmedi bunu yaparken
Ne düşündüğünü bilemem ama size haksızlık ettiği kesin
Bir insan 9 aydır birlikte olduğu birini sevmeden duramaz dimi :44:

Seviyorsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

biz 10 aralık 2011 de görüşmeye başladık bu 30 ocak 2012 de kızın faceden aracılığıyla şarkılar paylaşmış...

mustafa cecelı sıla bekle benı

nazan öncel benı bu şehırde yalnız bırakma

inanamıyorum ya....demekkı kız o facete engelli değil ve bu herkese acık olan kısım bırde arkadaşlara neler paylaşmıştır neler.....

ay cok stres yaptım yaa karnıma ağrılar girdi napıcam benn

Son düzenleme:
yol ver gitsin canım seni seven insan eski sevgilisine böyle göndermeler yapar mı. kendini doğru düzgün yarası olmayan birini bul. bu forumda bi konu daha açılmıştı kadın eşinin unutamadığı biri olduğunu bildiği halde eşinin laflarına inanıp evlenmişti sanırım. ama adam kadını aklından çıkaramamış arada sırada hatrını sormak bahanesiyle filan arıyomuş. (karşı taraf yüz vermemiş ama)uyurken o kadının adını filan sayıklıyomuş.evliliklerinde hep sorun olmuştu kadın boşanma noktasına gelmişti en sonunda sonra barışmışlardı sanırım .
sen de böyle olaylar yaşayabilirsin bunu bilip öyle hareket et. eğer diğer tekrar barışmak filan isterse nolucak seni terketmeyeceğine emin olabilir misin ki.
seninle birlikteyken böyle şeyler paylaşıyosa zaten sana saygı duymuyo benim görüşüme göre.
bence onunla oturup konuş bu konuyu iyice.

Zor bir durum.
Peki neden ayrilmislar ?

Yani ayrilma sebebininde etkisi olur.

tatlım çok üzüldüm gerçekten
kesinlikle bi hata yapıp kızla konuşma derim
arkadaşlarında dediği gibi herkes malesef ilk aşkıyla evlenemiyor, geçmişte gerçekten sevmiş sevilmiş olması problem değil bence
ama asıl sorun seninle beraberken senden bir şeyleri gizlemesi, seninle beraberken başkasına ilan-ı aşk etmesi
bunların üzerine güvenebilir misin tekrar?
eskisi gibi onun elini tutabilir misin?
bir gelecek planlayabilir misin ?
eğer geleceğinde onu tekrar görmek istemiyorsan bence boşuna zaman kaybetme ayrıl bir an önce toparlanmaya çalış

Zor bir durum.
Peki neden ayrilmislar ?

Yani ayrilma sebebininde etkisi olur.

Bana anlattığına göree aynı şehirde çalışıyorlarmış..6 aylık bir ilişkileri olmuş.Ama ciddi bir ilişkiymiş hatta çocuğun ailesi kızı istememişler..Kızı kız kardeşiyle tanıştırmış çok seviyormuş anlaşılan..Sonra kız memletine tayin almış gitmiş..Çocuğunda güveni sarsılmışş ayrılmışlar..Bence kız fazla tınlamamış bunu bırakıp gitmiş bence olay bu...Bundada kaçan balık büyük olur derler ya öyle oldu....

Su kisa omrumde ogrendigim birkac sey varsa, bunlardan biri de sevgiliniz size "eski sevgilisinden" iyi veya kotu bahsediyorsa, kacin. O hikaye daha bitmemis demektir..

Anliyorum canim.

Sevgisi tükenmeden bitmis demekki iliski, yani araya sogukluk girerek ayrilmamislar.

Hala seviyor olabilir, yada takinti haline getirmiste olabilir.
Aradaki cizgi cok incedir, ask ve takinti cizgisi, ve neyazikki bazilari neyin ne oldugunu anlayamiyor.
Senin acindan cok zor, ya yaninda olup O'nu unuturacaksin ( mümkünse tabiki) yada ayrilacaksin.

Ama en adil'i konusmak olur ilk önce.
Rabbim her daim yardimcin olsun.

Buluştuğunuz gün açın facebooku gösterin bakalım o nasıl açıklayacak.

iyide herkesin flört ettiği olmuştur..Ama bu bağlanmak neyin nesi yaa...Kiminleysme onu severim..ben üniversite mezunuyum çalışıyorum..Çıktığım kişiler oldu am ahepsini unuttumçKarşıdmaki adam üniversite mezunu kimler aşk yaşamadı ki ?? unutulmadımı hepsiii ama bu adam ne yapmaya çalışmış çözemedim ya..Bana ilgi göstermese sever gibi davranmasa ilgi göstermese anlardım...sevdiğini hissediyordum taa ki bu olaya kadar...nasıl rol yapar insan..evet ben çok salağım biliyordum bır kez daha anladım :///

... ben acıyı yaşarım dibine kadar.o kıza o hazzzı yaşatmam...yuzyuze gelince çıktıları alıp göstericem senın kaç faceın var düşür maskeni artık diyeceğim...bırakıp geleceğim sonra...yarın ararsada hıc çaktırmıcammm eskisi gibi devam edicemmm aniden şok olsunnn :2:

Canim, o göz boyamalara sakin inanma, lütfen.
Söyle anlatayim, benimde eski erkek arkadasim biz beraberken beni coook severdi, gözünden sakinirdi, ölürdü biterdi.
Onunda eski sevgilisi vardi hep üstün körü gecti onun konusu acildiginda, hatta hakkinda kötü bile konustu inkar etti, yeminler etti sevmedim/sevmiyorum diye.
Dayanamadim ayrildim, gölgesi hep aramizdaydi.

Ve sonra Faceden gördüm, onun adina yazilan siir paylasilan sarkilari...
Eeee hani nerde? Beni seviyordu hani ? Cok iyi davraniyordu? Benim yanimda hic olmadigi kadar mutluydu ??

Hayir biz cantada keklik modundayiz, nasil olsa O'nlari unutamicaklar, bari bizim gibi iyi kizlari bulmusken kacirmazlar.
Kizda bunu sallamamis aldatmis bile.

Offf gece gece efkarlandim yine.
Bosver canim ya, ugrasmaya degmez.
Kendin harap olursun.

eee naptın sonraaa

eee naptın sonraaa

Ayrildigim, ve keklendigimle kaldim.

Ama sunuda ögrendim, o kiz evlenmis coktan, bizimki hala otursun onun yolunu gözlesin.
Yemin ederim, yine sinirlerim tavan yapti.

Düsündükce midem bir hos oluyor.
Birde adam ufakta degil , 30 yasinda neredeyse...

Offf, neyse senin konun arada kaynamasin canim, dedigim gibi, adam akilli sor sorustur, belkide yanlis anlasilma vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…