bi daha kimseyi senin kadar sevmicem diyo ama, bu yara hep kanayacak falan... bi de konu sahibiyle birlikteyken yazılmış( öyle değil mi?)
ben sorun ederdim çok :44:
bi daha kimseyi senin kadar sevmicem diyo ama, bu yara hep kanayacak falan... bi de konu sahibiyle birlikteyken yazılmış( öyle değil mi?)
ben sorun ederdim çok :44:
Allahım her asker gibi sevdiğinizi de korusun öncelikle...
fakat hani asker psikolojisi... gider ayak böyle sosyal medya da paylaşımlar olur hani...
kimisi annesine şiirler yazar, kimisi eski aşklarına....
bu da öyle bir durum olmuş....
sevgiliniz şu an sizi seviyor mu sevmiyor mu bunu siz bilebilirsiniz...
size ne hissettiriyor, nasıl davranıyor bunlara bakın....
ve ilk görüşmede bunları kendisiyle konuşun...
çok saçma olduğunu söyleyin...
ikinci bir adresinin neden var olduğunu ısrarla sorgulayın....
işte,
o zaman vereceği tepkilere bakarsınız...ve o zaman anlarsınız eğriyi doğruyu...
aslında doğru diyorsunuz ama biraz fazla arabesk laflar değil mi? :44:
ne bileyim bana biraz çocukça geldi...
eskide kaldı böyle içimde kanayacak yarasın, ölsemde unutmayacağım sevdamsın... vs..
artık başka ifade ediliyor sevgiler...
ya da ben başka yaşıyorum bilemedim :))
aslında doğru diyorsunuz ama biraz fazla arabesk laflar değil mi? :44:
ne bileyim bana biraz çocukça geldi...
eskide kaldı böyle içimde kanayacak yarasın, ölsemde unutmayacağım sevdamsın... vs..
artık başka ifade ediliyor sevgiler...
ya da ben başka yaşıyorum bilemedim :))
Zor bir durum.
Peki neden ayrilmislar ?
Yani ayrilma sebebininde etkisi olur.
Bana anlattığına göree aynı şehirde çalışıyorlarmış..6 aylık bir ilişkileri olmuş.Ama ciddi bir ilişkiymiş hatta çocuğun ailesi kızı istememişler..Kızı kız kardeşiyle tanıştırmış çok seviyormuş anlaşılan..Sonra kız memletine tayin almış gitmiş..Çocuğunda güveni sarsılmışş ayrılmışlar..Bence kız fazla tınlamamış bunu bırakıp gitmiş bence olay bu...Bundada kaçan balık büyük olur derler ya öyle oldu....
iyide herkesin flört ettiği olmuştur..Ama bu bağlanmak neyin nesi yaa...Kiminleysme onu severim..ben üniversite mezunuyum çalışıyorum..Çıktığım kişiler oldu am ahepsini unuttumçKarşıdmaki adam üniversite mezunu kimler aşk yaşamadı ki ?? unutulmadımı hepsiii ama bu adam ne yapmaya çalışmış çözemedim ya..Bana ilgi göstermese sever gibi davranmasa ilgi göstermese anlardım...sevdiğini hissediyordum taa ki bu olaya kadar...nasıl rol yapar insan..evet ben çok salağım biliyordum bır kez daha anladım :///
Canim, o göz boyamalara sakin inanma, lütfen.
Söyle anlatayim, benimde eski erkek arkadasim biz beraberken beni coook severdi, gözünden sakinirdi, ölürdü biterdi.
Onunda eski sevgilisi vardi hep üstün körü gecti onun konusu acildiginda, hatta hakkinda kötü bile konustu inkar etti, yeminler etti sevmedim/sevmiyorum diye.
Dayanamadim ayrildim, gölgesi hep aramizdaydi.
Ve sonra Faceden gördüm, onun adina yazilan siir paylasilan sarkilari...
Eeee hani nerde? Beni seviyordu hani ? Cok iyi davraniyordu? Benim yanimda hic olmadigi kadar mutluydu ??
Hayir biz cantada keklik modundayiz, nasil olsa O'nlari unutamicaklar, bari bizim gibi iyi kizlari bulmusken kacirmazlar.
Kizda bunu sallamamis aldatmis bile.
Offf gece gece efkarlandim yine.
Bosver canim ya, ugrasmaya degmez.
Kendin harap olursun.
eee naptın sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?