yaralı erkek de hiç çekilmez. nedense kadınlardan daha derin ve uzun oluyor bu süreç..çok sancılı..özellikle de bir kazık yediyse karşıdan daha da kötü, nefret sevgiye, sevgi nefrete bürünüyor tuhaf bir hal alıyor. kimse de sargı bezi olmak istemez zaten. bence de çıktıları al koy karşısına bakalım. tavrına göre hareket edersin. ama başka bir hesabının olması zaten onun senden başka bir hayat daha yaşadığını gösterir. madem sana da versedi bu hesap bilgilerini. ben sevmedim bu çocuğu ya...
ya dur hemen panik yapma askerlik psikolojisi geçer. e bende yaşadım aynısı o askerde tuttukları anı defterine 2 ay boyunca unutamıyorum die yazmış benim adım bile geçmemiş saygı duydum çünkü geçmişteydi ve bittiğine inandığım bişeydi içim acımadı mı dersen çok acıdı. sonra baktımki tüm yüreğinle bana bağlanmış. şimdi evliyiz
ama o anı defterine yazmış faceten kıza gönderme yapmamışki bunun umudu var görüşüyorlardır
ya bak ben anlıyorum senin hissettiğin duyguları bizim zamanımızda face yoktu sonradan çıktı o zamanlar msn çok modaydı o da bir sürü adresi vardı yazıyodu çiziyodu konuşuyodu anlasamda anlamazdan geioyodum. zaten şu face çıktı çıkalı herkes ayrılıyor ya nie insanlar amacına uygun kullanmıyolarya ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?