bence görüşmeye gitmeyin...
hiçbir şeyi de sormayın kendisine...
önüne çıktı koyacaksınız ne olacak, utanacak mı, aklı ondaysa hala birdenbire bırakacak mı?
ya inkar edecek, ya da işine gelirse diyecek...
en iyisi siz bırakın...
baaşka fikri olan var mı
Arkadaşım konunun tam cevabı değil ama şunu da söylemek istiyorum
Burada aldatılan ayrılan kandırılan tüm kadınlar erkek arkadaşının evlenme vaadinde bulunduğunu söyleyür
Bakın arkadaşım burası Türkiye eğer erkekler seninle evlenebilirim demese sevgilisiz kalırlar mecburen (mecburen derken onları masumlaştırmıyorum kendi sebeplerini belirtiyorum) böyle yalanlara baş vurup sevgililerini kendilerine bağlıyorlar,böyle diyenlere hemen inanmayın kanmayın yaş tahtaya basmayın lütfen
kimse aldatılmayı, yalanı haketmez,, insanalrın kalbiyle oynamak bukadr basit değil. sen karşındaki insanın saflığına, masumiyetine, iyi niyetine inanıyorsun etrafımızda mutlu insanalr yok mu sende mutlu huzurlu olmak istiyorsun, ümitler vaadler karşılıklıdır ama birinin sözünde durmaması yarı yolda bırakması hemde adi bişekilde olması hazmedilir değil,, böyle şeyler insanı yorar tüketir,, çağımızın hastalığıda tükenmişlik değil mi(
evet kızlar eskı sevgılısının adıyla soyadıylaa faceten sakladığı gönderme yaptığı face ekledim bunu...yuttu ve döküldü..
özet olarak;
hayatında bırı oldugunu söylemedı sakladı..hayatında sadece onu sevdıgını söyledı.bende kızın ağzıyla şans verelim ilişkimize dedim. bana yabancı gibi davranmayacaksan olur dedı.yuzyuze görüşelim dedi.yalvardı numara istedi bende olmaz yanlış düşündüm bıdaha rahatsız etme benı dedım kapattım...
yaaaa gel dedi koştu kızaaaaa
nasıl yani anlamadım
offf ya inanmıştım beni sevdiğine ://// seven insan bunu yapar mı evliliği düşünüyorduk :SSS nasıl güveneyim ben bu kişiye artık 25 yaşındayım güzel bir kızım böyle birşey ilk defa başıma geliyor.
kızlar telefonda yüzüne vurdum...şimdi 100 cevapsız var nasıl yalvarıyor anlatamam....nasıl yeminler ediyor inanmıyorumm
Daha dur canım, bunlar başlangıç. Daha yalvarmalar, sensiz yaşayamamlar, o sadece
hevesti, sen gerçek aşkımsınlar, ağlamalar, hatta gidersen delilik yaparım bile denilecek.
aynen yaaaa inanmıyorum..bensiz yaşayamazmış...
aynen yaaaa inanmıyorum..bensiz yaşayamazmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?