Şok Oldum, Ne Denir Ki..

Umarım iyi bir gelecek seni bekliyordur daha iyisine layıksın...

Ayrılmanız çok iyi olmuş gerçekten şimdi belki üzüleceksiniz ama daha evlenmeden bu noktaya gelen bi adamla uzun yıllar çok daha zor olurdu.benim de geçmişte bu tarz bi ilişkim olmuştu sonra daha normal bir ilişkim olduğunda aradaki farkı çok daha iyi görüp iyiki kurtulmuşum demiştim.sizin de karşınıza uyumlu bir çıktığında bugünlere şükredeceksiniz bence

Hiç üzülmeyin bu kadar insan ondan koca olmaz diyorsa doğrudur tecrübeyle sabit canım...

Lütfen genç kızlarımız bir erkek sevgili yada nişanlıyken sinyal veriyorsa hafife almayın sonra evlilik hayatı cehenneme dönüyor...

yapılması gereken belli.. bunun sonu mutsuz bir evlilik

daha önce o heyecanları yaşamış biriyle evlenmek zor ben o yüzden ilk kez evleneceklerin boşanmış biriyle olmamasını tavsiye ederim adam çok iyidir vs ama o heyecanları ilk kez yaşamanın keyfi çok başka sonra böyle adamlar da aman ne gerek var düşüncesi oluşuyor senin de modunu düşürüyor.
adam sorunlu gibi yol yakınken vazgeç sen bu işten..

her kezle gülüp eğlenmesini anlarım da neden eski sevgilisi?

Sevgi ısrar etmek, peşinizden koşmak, ikna etmeye çalışmak ve yalvarmak değil. Beraber yaşam kurmak, sizi iyi ve değerli hissettirmek, pozitif bakış açısı getirmek, sorunlarınıza destek olmak, sıkıntılarda sizi suçlamak yerine orta yol bulmak olmalı. Sırf sizin özelliklerinizi kendine artı olarak görüp, numara yapıp hayatınızda olmaya çalışmak olmamalı. Sizi hırs yapmamalı, sizin mutsuz olacağınızı sizi mutlu edemeyeceğini bile bile peşinizden it gibi koşup benim olmalısın diye ısrar etmemeli. Siz iyi niyetlisiniz ve sevgiyi dolu dolu yaşadığınız, tutkudan şehvetten çok içtenlik hissedeceğiniz birini bulabilirsiniz.

Ayyy. Ailemle sorunlarım var...bilmediğin şeyler var...neden boleyim ben de bilmiyorum... Tam kızı elinin altında tutan, çaba sarfetmeyen ama konforunun da bozulmasını istemeyen it kopuk bahaneleri. Zorlamayın. Sakin gitsin. Bundan size hayır gelmez

Sorunları varsa gitsin tedavi olsun. Oturduğu yerde kendini kapana kısılmış gibi hissediyosa kendi çözmesi gereken sorunları var. Bu ayrılın demek değil ama sorunları kendisiyle ilgili olduğu için kendisi çözmesi gerek demek. Uygun görürsen sen de yanında olursun ama kimse kendi değerinden taviz vermemeli bence.

Nedense cümlelerinden birini unutamadığını çıkardım.Senle de mantık evliliği yaparsa yapacak gibi geldi.

Engelledim. Cevap vermesine tahammülüm yok çünkü ayrıldığım için beni suçlayacak hep öyle yapar.

Bu aslında onun sizi daha çok istemesine ve hırs yapmasına neden olacak. Kararlıyım ve hiç bir isteğim yok. Sevgim ve saygım yok gibi bir şey demeden izin vereceğini sanmıyorum. Siz kimsiniz ki onu bırakıyorsunuz? Sürekli siz suçlusunuz ya, şimdi kapınıza gelip ağlayan, duygu sömürüsü yapan birini bulursanız şaşırıp inanmayın. Evlenene kadar ittire kaktıra sonra yine siz suçlusunuz ve siz istediniz olacak. Ama laf cambazı ve en zeki o ya... Bakalım. Lütfen yalnız değilsiniz ve siz değerlisiniz o değil. Acımayın. Boşu boşuna verdiğiniz zamana ve emeklere acıyın. Bu sayede belki de kendinize değer vermeyi öğrendiniz. Umarım aileniz üzerinden veya başkaları üzerinden baskı yapmasına da izin vermezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…