Engelledim. Cevap vermesine tahammülüm yok çünkü ayrıldığım için beni suçlayacak hep öyle yapar.Ayrılınca tepkisi ne oldu peki üzülme bu günlerde geçer eminim en kısa sürede hayatınin aşkı ile karşılaşacaksin buna eminim
Daha güzel günler göreceksiniz hepimiz bu yollardan geçtik yeterki sağlığın yerinde olsun hayatın tadını çıkarın.Engelledim. Cevap vermesine tahammülüm yok çünkü ayrıldığım için beni suçlayacak hep öyle yapar.
Oyle kotu niyetli insanlariindan korusun Rabbim biziBence esiyle foto paylasmayan baska arayislardaki adamlar. Sorunlarimiz var diyerek sevgili ariyorlar.
Umarım iyi bir gelecek seni bekliyordur daha iyisine layıksın...Beni sevmediğini hiç düşünmedim.. çünkü ben ne zaman bu anlattığım şeylerden şikayet etsem beni ikna etmeye, barışmaya çalışırdı. ‘Öyle olsa sen ayrılmak istediğinde tamam derdim’ derdi.. peşimden o kadar koştu ki.. Ama geçmişiyle yüzleşince beni sevmediği çok açık.. nasıl böyle olabilir bilmiyorum..
Buradaki yorumlar da aynı yönde oldu..
Ayrıldım.. üzgünüm
yapılması gereken belli.. bunun sonu mutsuz bir evlilikYani şimdimi aklına geldi değil mi bu ne saçma şey.. hangi aşamaya gelmişiz dediklerine bak. Ve beni suçluyor ben sürekli onla kavga edip ayrılmasaymışım bizim de ilişkimiz çok güzel olurmuş. E tamam da zaten bunları yapmadığın için kavga oluyor bu neyin paradoksu? Sanki lütfediyor..
teşekkür ederim bu arada yorum için
her kezle gülüp eğlenmesini anlarım da neden eski sevgilisi?Herkese merhaba..
Geçen buraya konu açmıştım nişanlımın evliliğe hevessiz olduğuyla ilgili.. içerikte bikaç yeni durum da olduğu için ordan devam etmek yerine yeni konu açmak istedim.
Kendisi yine geçen benim gelecek planlarımla alakalı lafı ağzıma tıktı. Her zamanki gibi konuşmak istemedi zamanı gelince olur diye geçiştirdi. Sosyal medyada bi video paylaştım ona yönelik ve rica etmeme rağmen bi cevap bile yazmadı videonun altına. Beraber fotomuz yok denecek kadar az zaten ve isteksiz koymuştu onları da.
İlk olarak ben bu adam bana karşı mı böyle yoksa karakterimi bu diye şüpheye düştüm ve araştırma yaptım. Eski sevgilileriyle vs sosyal medyadan baktım bi de ortak tanıdık vardı sordum ettim bi şekilde gördüm ki; sadece bana böyle. Yani eski sevgilileriyle foto da koymuş, sosyal medyada aşkla konuşup makara da yapmış.. bana özelmiş yani.
Bunları ona da söyledim. Kıyaslamak gibi oldu kendimi ama bana davranışlarını benle ölçemezdim elimde başkalarına davranışları olmalıydı.. Bana dediği;
Benim sorunlarım var, ben de farkındayım sana özel değil, kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum, evim var arabam var ailem var sevgilim var ama ben elim kolum bağlı çıkmaz bi yola girmiş gibi hissediyorum. Kimseyle konuşmak, insan içine girmek istemiyorum. Normal olmadığımın farkındayım. Her şeyi saldım kendimi, hayatı. Ve sebebini açıklayamıyorum neden böyle olduğumun ama seni çok seviyorum dedi. Bir de benden tavsiye istedi.
Yani doğru anladıysam benim varlığımın onu mutlu etmeye yetmediğini kastedip bu konuda benden tavsiye istedi???
Hanımlar biz evlenme aşamasındayız. İşin ucuna gelmişiz ve karşıma geçmiş bunları diyor. Üstelik hadi son 1 ayda olsa bu durum anlarım ama sen bayadır böylesin ve psikolojik sorun dediğin şeyin eski sevgililerine her şeyi güle oynaya yapıp bana gelince hiçbirini yapmamakla ne alakası var..
Lütfen bana akıl verin. Siz olanız ne yapardınız?
Sevgi ısrar etmek, peşinizden koşmak, ikna etmeye çalışmak ve yalvarmak değil. Beraber yaşam kurmak, sizi iyi ve değerli hissettirmek, pozitif bakış açısı getirmek, sorunlarınıza destek olmak, sıkıntılarda sizi suçlamak yerine orta yol bulmak olmalı. Sırf sizin özelliklerinizi kendine artı olarak görüp, numara yapıp hayatınızda olmaya çalışmak olmamalı. Sizi hırs yapmamalı, sizin mutsuz olacağınızı sizi mutlu edemeyeceğini bile bile peşinizden it gibi koşup benim olmalısın diye ısrar etmemeli. Siz iyi niyetlisiniz ve sevgiyi dolu dolu yaşadığınız, tutkudan şehvetten çok içtenlik hissedeceğiniz birini bulabilirsiniz.Beni sevmediğini hiç düşünmedim.. çünkü ben ne zaman bu anlattığım şeylerden şikayet etsem beni ikna etmeye, barışmaya çalışırdı. ‘Öyle olsa sen ayrılmak istediğinde tamam derdim’ derdi.. peşimden o kadar koştu ki.. Ama geçmişiyle yüzleşince beni sevmediği çok açık.. nasıl böyle olabilir bilmiyorum..
Buradaki yorumlar da aynı yönde oldu..
Ayrıldım.. üzgünüm
Nedense cümlelerinden birini unutamadığını çıkardım.Senle de mantık evliliği yaparsa yapacak gibi geldi.Herkese merhaba..
Geçen buraya konu açmıştım nişanlımın evliliğe hevessiz olduğuyla ilgili.. içerikte bikaç yeni durum da olduğu için ordan devam etmek yerine yeni konu açmak istedim.
Kendisi yine geçen benim gelecek planlarımla alakalı lafı ağzıma tıktı. Her zamanki gibi konuşmak istemedi zamanı gelince olur diye geçiştirdi. Sosyal medyada bi video paylaştım ona yönelik ve rica etmeme rağmen bi cevap bile yazmadı videonun altına. Beraber fotomuz yok denecek kadar az zaten ve isteksiz koymuştu onları da.
İlk olarak ben bu adam bana karşı mı böyle yoksa karakterimi bu diye şüpheye düştüm ve araştırma yaptım. Eski sevgilileriyle vs sosyal medyadan baktım bi de ortak tanıdık vardı sordum ettim bi şekilde gördüm ki; sadece bana böyle. Yani eski sevgilileriyle foto da koymuş, sosyal medyada aşkla konuşup makara da yapmış.. bana özelmiş yani.
Bunları ona da söyledim. Kıyaslamak gibi oldu kendimi ama bana davranışlarını benle ölçemezdim elimde başkalarına davranışları olmalıydı.. Bana dediği;
Benim sorunlarım var, ben de farkındayım sana özel değil, kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum, evim var arabam var ailem var sevgilim var ama ben elim kolum bağlı çıkmaz bi yola girmiş gibi hissediyorum. Kimseyle konuşmak, insan içine girmek istemiyorum. Normal olmadığımın farkındayım. Her şeyi saldım kendimi, hayatı. Ve sebebini açıklayamıyorum neden böyle olduğumun ama seni çok seviyorum dedi. Bir de benden tavsiye istedi.
Yani doğru anladıysam benim varlığımın onu mutlu etmeye yetmediğini kastedip bu konuda benden tavsiye istedi???
Hanımlar biz evlenme aşamasındayız. İşin ucuna gelmişiz ve karşıma geçmiş bunları diyor. Üstelik hadi son 1 ayda olsa bu durum anlarım ama sen bayadır böylesin ve psikolojik sorun dediğin şeyin eski sevgililerine her şeyi güle oynaya yapıp bana gelince hiçbirini yapmamakla ne alakası var..
Lütfen bana akıl verin. Siz olanız ne yapardınız?
Engelledim. Cevap vermesine tahammülüm yok çünkü ayrıldığım için beni suçlayacak hep öyle yapar.
Bu adam için kendinizi boşuna küçük düşürmüşsünüz. Zorlamayın bence.araştırma yaptım. Eski sevgilileriyle vs sosyal medyadan baktım bi de ortak tanıdık vardı sordum ettim bi şekilde gördüm ki;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?