- 18 Mayıs 2010
- 116
- 87
- 623
- Konu Sahibi gecekirpiklikadin
-
BendeŞaşırdım doğrusu
Ben ddoğduğumdan beri o mahalledeyim. Bizim mahalle öle komşululuk ilişkilerinin öldüğü bir mahalle değil. Her kez tanır birbirini. Çocukları çok severim ders konusunda sıkıntıları oldumu yardım ederim. Çoğu arkadaşımın kardeşi çocukları. Onların bu görüntüyü görmeleri beni çok üzerdiSize ne ki bundan ? Gencler yapiyo yaslilar niye yapmasin. Onlardakide nefis yani. Fantazi yapiyolardir belki
Ben ddoğduğumdan beri o mahalledeyim. Bizim mahalle öle komşululuk ilişkilerinin öldüğü bir mahalle değil. Her kez tanır birbirini. Çocukları çok severim ders konusunda sıkıntıları oldumu yardım ederim. Çoğu arkadaşımın kardeşi çocukları. Onların bu görüntüyü görmeleri beni çok üzerdi
Kızlar bugün 14:40 da göz randevum vardı. Evden çıktım durağa giden yol üzerinde mahallemizin orta okulu var. Durağa daha çabuk giderim diye okulun tam arkasındaki yola girecekken ne göreyim kadında erkekte enaz annem babam yaşında öpüşüyorlar. Adam kadına sürtünü yordu. Haliyle yolumuz değiştirmek zorunda kaldım. Okadar tiksindim ki. Normalde öpüşen çiftlere bakmam. Ama yaşları
Ayrıca okulun arkası dediysem öyle kuytu köşesi değil. Her tarafinda
evler var. Okulun futbol
sahasına denk geliyor. Mahallenin çocukları sürekli futbol oynar orda. Allahtan havanın aşırı sıcak olması sebebiyle kimse yoktu. Eve geldiğimde annemle kızkardeşime anlattığın. Meğerse ramazan ayında aynı yerde görmüşler. Edep haya kalmamis millete
miillan yine iyisin kırmızı proyu takmışın döşe.....amcamla teyzeme çok mu gördün bi France kiss'i
Ayakta hem öpüşüp sürtünüyorları. Çok sıcak olduğu için herkes evinde idi. Bir kısımda köydeydi. Akşam 4-5gibi olsaydı gören çok olurdu[/QUOTE]="Bilgece, post: 36469924, member: 377773"]Nasıl ya? Her taraf evse nasil surtunuyorlardi anlamadim? Uzanmislar miydi yani? Yuhhh be. Daha neler gorecegiz Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?