Şok oldum. Sokak ortasında olmaz ki

Nasıl ya? Her taraf evse nasil surtunuyorlardi anlamadim? Uzanmislar miydi yani? Yuhhh be. Daha neler gorecegiz Allah bilir

Edep haya kısmı için birşey diyemem de , bende rahatsız olurum ..dün gülhaneye gittik 14-15 yaşlarında bir çiftin anlattığınızdan daha beterini yaptığına şahit olduk ,kenar köşe de değildi..aileler tepki gösterince uzaklaştılar.. hani herkese her yaşama saygı diyoruz özgürlük diyoruz ama,,bunlar bana fazla geliyor,toplumda yaşıyoruz ve kurallar olmalı, özgürlük de kuralları olan bir kavramdır ,bir kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter! bu da benim düşüncemdir

Bunun yaşla, başı açıklıkla, kapalılıkla ilgisi yok. Kişinin kendine ve çevreye saygısıyla alakalı bir şey. Asansörde yapanlar mı dersin, sokak ortasında öpüşen mi dersin? Özgürlük bu değil. Edepli olmak ile alakalk bu tamamen.

Size ne ki bundan ? Gencler yapiyo yaslilar niye yapmasin. Onlardakide nefis yani. Fantazi yapiyolardir belki
Ben ddoğduğumdan beri o mahalledeyim. Bizim mahalle öle komşululuk ilişkilerinin öldüğü bir mahalle değil. Her kez tanır birbirini. Çocukları çok severim ders konusunda sıkıntıları oldumu yardım ederim. Çoğu arkadaşımın kardeşi çocukları. Onların bu görüntüyü görmeleri beni çok üzerdi

="Bilgece, post: 36469924, member: 377773"]Nasıl ya? Her taraf evse nasil surtunuyorlardi anlamadim? Uzanmislar miydi yani? Yuhhh be. Daha neler gorecegiz Allah bilir[/QUOTE]
Ayakta hem öpüşüp sürtünüyorları. Çok sıcak olduğu için herkes evinde idi. Bir kısımda köydeydi. Akşam 4-5gibi olsaydı gören çok olurdu

Doğrudur da, ne bilim şahsen o kadar çok şey gördüm ki artık yadırgamıyorum. Ha kendim yapar mıyım yapmam yani sonuçta o sevdiğimle benim özelim ama sokak ortasında ilişkiye girenler mi dersin çırıl çıplak gezenler mi... Göz alıştığı için yadırgamıyorum artık...

Tepki gostermekte cok haklisiniz...

İnsanlarin ozelinin sokaga dokulmesini normallestirmek tacize, tecavuze davetiye cikarir...

Bunu ozgurluk olarak gorenler toplumumuzda erkekler cinsellige bu denli acken sokak ortasinda yasanan ucuk hareketlerin verdigi rahatlikla onlarin neler yapabileceklerini dusunebiliyorlar mi acaba...

Mini etek giyen tecavuzu hak eder diyen zihniyet erkek arkadasiyla sokakta opusen kadini yalniz bulunca neler yapmaz...

Sozde dindar, ahlakli, manevi degerlere bagli oldugunu her firsatta gozumuze sokan insanimizin riyakarligi iste...

Alistik artik...

genç yaşlı farketmez bizim arka sokakta bahçıvan 13 14 yaşında iki çocuğu ilişki halinde görmüş kovalamıştı bazı şeyler ayağa düştü artık

ona gelene kadar neleri var neleri.. :/

geçenlerde yani ramazanda da bizim evin arkasında 2 genç

kovdumm tabiki (gerçi bana kalsa konuşurdumda hatta eşime dedim oda ikna olacaklarını yada dinleyeceklerini bilsem ) dedi

ki çok değişikti oğlanın konuşma böyle farklı konuşuyodu
nerden oturuyosun kimsin diyorum

benmi abla diyo apartmna bakıyo
he burası diyo sonra yok yan apartman diyo

1 saat sabrettim

apartmanda da kimse çıkıp bişey demiyo

geçi komşum paspas silkeledim diyo ama

ben olsam paspas suyunu dökerdim

büyük şehirlerde yaşanan her olayın bizim buralarda yaşanması bi 10 seneyi buluyor şükür.....şuan bizim buraların favori hareketi liselilerin samimi halleri.....küçük yerde yaşamanın olumlu yanları.......

amcamla teyzeme çok mu gördün bi France kiss'i
miillan yine iyisin kırmızı proyu takmışın döşe..... bu arada öğle bi arkadaş sitenin yeni halinden şikayet ederken ben proyum ismim niye kırmızı deil diye isyan etmişti....sevinmiştir zaar

="Bilgece, post: 36469924, member: 377773"]Nasıl ya? Her taraf evse nasil surtunuyorlardi anlamadim? Uzanmislar miydi yani? Yuhhh be. Daha neler gorecegiz Allah bilir
Ayakta hem öpüşüp sürtünüyorları. Çok sıcak olduğu için herkes evinde idi. Bir kısımda köydeydi. Akşam 4-5gibi olsaydı gören çok olurdu[/QUOTE]

Valla çok ayıp boyle şeyler. Sonucta insanin mahremidir bu ve evinde olmasi gerekir. Bi gun durağa yuruyordum ben de. Gencecik kiz, çocuğu resmen yiyordu beni gorunce daha da saldirdi çocuğa resmen sevisiyorlardi yaslari da 16-17. Beni gorunce niye öyle yapti anlamadim. Ben tesetturluyum diye heralde.
Ama cok yanlış ya cok yanlış. Ben utandim valla onlari öyle görünce. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…