- Konu Sahibi gecekirpiklikadin
-
Merhaba ,yazdıklarınıza katılıyorum sonunda özgürlükle bağdaştırılması komik demişsiniz, bende acaba benim mesajımımı kastettiğinizi merak ettim?özgürlük kelimesi geçen tek mesaj olduğu için:)eğer öyle ise bende zaten aynı şeyi söylemiştim sizinle,hep bu tür konularda özgürüz kardeşim denir ya! özgürlüğünde sınırı vardır,karşımdakinin özgürlüğü benimkini ihlal ediyorsa artık öyle bir iddia 'da bulunmaz demek istedim.Edepsizlik bence, baska birsey degil.
Yasla hic ilgisi yok. sokakta yapilacak sey degil bunlar. Gidersin evinde yaparsin fantazini. Bunun ozgurlukle bagdastirilmasi da komik bir durum.
Kamuya açık olmadığı yapsınlar istedikleri kadar cnmamcamla teyzeme çok mu gördün bi France kiss'i
genç yaşlı farketmez bizim arka sokakta bahçıvan 13 14 yaşında iki çocuğu ilişki halinde görmüş kovalamıştı bazı şeyler ayağa düştü artık
Yok, sizin mesajiniza karsilik olarak degildi. Genel olarak yazdim. Zaten ayni seyi soylediyseniz size demis olmam. Ama "Size ne, bize ne" gibi savunmalara ithafen diyebilirim.Merhaba ,yazdıklarınıza katılıyorum sonunda özgürlükle bağdaştırılması komik demişsiniz, bende acaba benim mesajımımı kastettiğinizi merak ettim?özgürlük kelimesi geçen tek mesaj olduğu için:)eğer öyle ise bende zaten aynı şeyi söylemiştim sizinle,hep bu tür konularda özgürüz kardeşim denir ya! özgürlüğünde sınırı vardır,karşımdakinin özgürlüğü benimkini ihlal ediyorsa artık öyle bir iddia 'da bulunmaz demek istedim.
canım kıyamet alametleri bunlar insanlar sokakda cinsel ilişkiye giriyorlar yurtdışında gerçekten terbiyesizlik mahremiyet diye birşey kalmamışşKızlar bugün 14:40 da göz randevum vardı. Evden çıktım durağa giden yol üzerinde mahallemizin orta okulu var. Durağa daha çabuk giderim diye okulun tam arkasındaki yola girecekken ne göreyim kadında erkekte enaz annem babam yaşında öpüşüyorlar. Adam kadına sürtünü yordu. Haliyle yolumuz değiştirmek zorunda kaldım. Okadar tiksindim ki. Normalde öpüşen çiftlere bakmam. Ama yaşları
Ayrıca okulun arkası dediysem öyle kuytu köşesi değil. Her tarafinda
evler var. Okulun futbol
sahasına denk geliyor. Mahallenin çocukları sürekli futbol oynar orda. Allahtan havanın aşırı sıcak olması sebebiyle kimse yoktu. Eve geldiğimde annemle kızkardeşime anlattığın. Meğerse ramazan ayında aynı yerde görmüşler. Edep haya kalmamis millete
Kızlar bugün 14:40 da göz randevum vardı. Evden çıktım durağa giden yol üzerinde mahallemizin orta okulu var. Durağa daha çabuk giderim diye okulun tam arkasındaki yola girecekken ne göreyim kadında erkekte enaz annem babam yaşında öpüşüyorlar. Adam kadına sürtünü yordu. Haliyle yolumuz değiştirmek zorunda kaldım. Okadar tiksindim ki. Normalde öpüşen çiftlere bakmam. Ama yaşları
Ayrıca okulun arkası dediysem öyle kuytu köşesi değil. Her tarafinda
evler var. Okulun futbol
sahasına denk geliyor. Mahallenin çocukları sürekli futbol oynar orda. Allahtan havanın aşırı sıcak olması sebebiyle kimse yoktu. Eve geldiğimde annemle kızkardeşime anlattığın. Meğerse ramazan ayında aynı yerde görmüşler. Edep haya kalmamis millete
ne diyiiin kız..bende aynı sıkayette bulundum..bı prolugumuz vardı,oda gıttı haybeye..neyse gerı geldı sevındım..dosemeye devam ozaman..miillan yine iyisin kırmızı proyu takmışın döşe.....bu arada öğle bi arkadaş sitenin yeni halinden şikayet ederken ben proyum ismim niye kırmızı deil diye isyan etmişti....sevinmiştir zaar
Benim 18 deki kardeşim sokakta sıradan erkek arkadaşı selamlaşırken hareketlerine dikkat ederken yaşını başını almış kişilerin yaptıkları daha fazla şaşırmıyorum. Ama Beni asıl rahatsız eden güpegündüz bir saatte yaşını başını almış insanların okul kenarında sürtünerek öpüşmesi . Burada sıradan bir öpüşme yok. Bu p... o değilmi. Görünce kıpkırmızı oldum yolumu değiştirdim. Ben hızla uzaklaşdım. Şu an tek pişmanlığım uzaklaşmak yerine ordan kovmam gerekirdi. Isteyen kızsın. Belki balkonda veya bnm farketmediğim çocukların olması. Ve o çocukların psikolojisi. Benim için kadın dövmekte edepsizlik ve ayıp görsem hemen polisi arardım. İkisi farklı şeyler. Hangi hakla karışıyosun dersen yaptıkları ahlaksızlık benim doğduğum mahallede,öğretmen olmaya karar verdiğim, önünden her geçtiğimde arzu Abla diye selam veren öğrencileri olan, okulumun kenarında ise karışrım.Yaşlı olunca öpüşülmüyor mu?
İki insanın birbirini öpmesi neden bu kadar rahatsız ediyor sizi?
Sokakta kadını dövüyor olsaydı ayy edep kalmamış ne ayıp demezdiniz.
Edebe bakın.
Benim 18 deki kardeşim sokakta sıradan erkek arkadaşı selamlaşırken hareketlerine dikkat ederken yaşını başını almış kişilerin yaptıkları daha fazla şaşırmıyorum. Ama Beni asıl rahatsız eden güpegündüz bir saatte yaşını başını almış insanların okul kenarında sürtünerek öpüşmesi . Burada sıradan bir öpüşme yok. Bu p... o değilmi. Görünce kıpkırmızı oldum yolumu değiştirdim. Ben hızla uzaklaşdım. Şu an tek pişmanlığım uzaklaşmak yerine ordan kovmam gerekirdi. Isteyen kızsın. Belki balkonda veya bnm farketmediğim çocukların olması. Ve o çocukların psikolojisi. Benim için kadın dövmekte edepsizlik ve ayıp görsem hemen polisi arardım. İkisi farklı şeyler. Hangi hakla karışıyosun dersen yaptıkları ahlaksızlık benim doğduğum mahallede,öğretmen olmaya karar verdiğim, önünden her geçtiğimde arzu Abla diye selam veren öğrencileri olan, okulumun kenarında ise karışrım.
göz randevun varmıs belkı yanlıs görmüşsündür[/QUOTE ]
Keşke yanlış görsem.Kpssye hazırlandığım için göz ağrısı çekiyorum buara rahatlaması için damla ve rutin kontrolegittim. Allaha şükür Başka problemyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?