Şok oldum. Sokak ortasında olmaz ki

Edepsizlik bence, baska birsey degil.
Yasla hic ilgisi yok. sokakta yapilacak sey degil bunlar. Gidersin evinde yaparsin fantazini. Bunun ozgurlukle bagdastirilmasi da komik bir durum.
Merhaba ,yazdıklarınıza katılıyorum sonunda özgürlükle bağdaştırılması komik demişsiniz, bende acaba benim mesajımımı kastettiğinizi merak ettim?özgürlük kelimesi geçen tek mesaj olduğu için:)eğer öyle ise bende zaten aynı şeyi söylemiştim sizinle,hep bu tür konularda özgürüz kardeşim denir ya! özgürlüğünde sınırı vardır,karşımdakinin özgürlüğü benimkini ihlal ediyorsa artık öyle bir iddia 'da bulunmaz demek istedim.

amcamla teyzeme çok mu gördün bi France kiss'i
Kamuya açık olmadığı yapsınlar istedikleri kadar cnm
genç yaşlı farketmez bizim arka sokakta bahçıvan 13 14 yaşında iki çocuğu ilişki halinde görmüş kovalamıştı bazı şeyler ayağa düştü artık

aslında sorun bu tür şeyleri normal görmemiz. Geçen dizi izliyorum gençler esas kızı tiye alıyor larda. Hiç öpüşmemiş diye. Daha da vahimi başka dizide orta okul öğrenci leri arasında aynı muhabbet. Kanalın Genel izleyici kitlesi 6-16 yaş aralığı. Yabancı değil türk dizi leri. Ama karakterler amerikadan fırlamış gibi biz tepkimizi koyamıyoruz maalesef 13 - 14 çocuklarda suç bulmamak lazım

Reactions: KJH
Yok, sizin mesajiniza karsilik olarak degildi. Genel olarak yazdim. Zaten ayni seyi soylediyseniz size demis olmam. Ama "Size ne, bize ne" gibi savunmalara ithafen diyebilirim.
--------
Bize ne diye birsey yok. Milletin gozu onunde ozel hayatini yasayan insanlarin saygisizligi gayet de herkesi ilgilendirir. Gidin evinizde sevisin kardesim.

canım kıyamet alametleri bunlar insanlar sokakda cinsel ilişkiye giriyorlar yurtdışında gerçekten terbiyesizlik mahremiyet diye birşey kalmamışş

Evleri yok zaar
Terbiyesizlik ya gençten olsa yasli da ...

miillan yine iyisin kırmızı proyu takmışın döşe..... bu arada öğle bi arkadaş sitenin yeni halinden şikayet ederken ben proyum ismim niye kırmızı deil diye isyan etmişti....sevinmiştir zaar
ne diyiiin kız..bende aynı sıkayette bulundum..bı prolugumuz vardı,oda gıttı haybeye..neyse gerı geldı sevındım..dosemeye devam ozaman..

Hadi sadece opusseler neyse de surtunmek falan abartmislar ayip bence de..eviniz barkiniz yok mu kardesim ne halt yapacaksaniz gidin orada yapin..

herşeyi normal görür olduk artık.. o insanların yaptıklarına bişey diyemiyorum.. kendilerini ilgilendirir ama bu edepsizlikleri ne varki bunda diyerek normalleştirenleri ise hiç anlamıyorum..

Reactions: KJH
Yaşlı olunca öpüşülmüyor mu?
İki insanın birbirini öpmesi neden bu kadar rahatsız ediyor sizi?
Sokakta kadını dövüyor olsaydı ayy edep kalmamış ne ayıp demezdiniz.
Edebe bakın.
Benim 18 deki kardeşim sokakta sıradan erkek arkadaşı selamlaşırken hareketlerine dikkat ederken yaşını başını almış kişilerin yaptıkları daha fazla şaşırmıyorum. Ama Beni asıl rahatsız eden güpegündüz bir saatte yaşını başını almış insanların okul kenarında sürtünerek öpüşmesi . Burada sıradan bir öpüşme yok. Bu p... o değilmi. Görünce kıpkırmızı oldum yolumu değiştirdim. Ben hızla uzaklaşdım. Şu an tek pişmanlığım uzaklaşmak yerine ordan kovmam gerekirdi. Isteyen kızsın. Belki balkonda veya bnm farketmediğim çocukların olması. Ve o çocukların psikolojisi. Benim için kadın dövmekte edepsizlik ve ayıp görsem hemen polisi arardım. İkisi farklı şeyler. Hangi hakla karışıyosun dersen yaptıkları ahlaksızlık benim doğduğum mahallede,öğretmen olmaya karar verdiğim, önünden her geçtiğimde arzu Abla diye selam veren öğrencileri olan, okulumun kenarında ise karışrım.

İhihihihi aklıma geldi bigün bizim apartmanın boşluğuna girmiş bi çift öpüşmüşlerde öpüşmüşler annemde kapı aralığından onları izlemişşşş Bi de burası küçücük bir ilçe herkes herkesi tanıyo gündüz gözüyle ne cesaret annemde kızı çocuğu tanımış zaten

orası kamusal bir alan
sürtünmekten kastınızı anlamadım ama çocukların sevgiye, aşka şahit olmalarını edepsizce bulmuyorum
ona gelene kadar nelere maruz kalıyorlar, neleri görüyorlar
keşke tek gördükleri şey öpüşme ve insanların birbirini sevmesi olsa
şiddet konusunda da sizi değil geneli kastettim öyle olunca oturup izleyen bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…