Şok oldum. Sokak ortasında olmaz ki

Normal görenlere hayret ettim gerçekten.

toplum içinde hiç hoş değil. çocuklar da görebilirdi. konu sahibi sıradan bir öpüşmeden de bahsetmiyor üstelik.

çocukların görmesi gereken aşk sevgi bence bu değil. onların göreceği aşk parıldayan gözlerle birbirine bakan, el ele dolaşan, ara sıra birbirine küçük öpücükler konduran belki sarılan çiftler olabilir. bu değil.

sonra çocuklar bu gördüklerini denemeye kalkıyorlar.

her türlü böyle görüntü görmek kimsenin hoşuna gitmez. evde ne yapıyorlarsa yapsınlar.

genç olsalar gençlik heyecanına verirdim de belli bir yaşta insan biraz detayları düşünebilmeli bu kadar heyecana kaptırmamalı kendini.

Hahaha cocuklar ask sevgi gorsun diye, ana babalarini yatak odasinda cinsel iliski yasarken de izlesinler o zaman. O da sevgiden ten bulusmasi iste. Cocuklar sevgi ogrensin.
Sevgi ne zamandan beri sokak ortasinda surtunerek gosteriliyor Allah askina? Yani sirf muhalefet olmak icin amma kasiyorsunuz kendinizi. Ama tutmuyor. :)

Ara ara Öpüşüp cinsel organını kadına sürterek çevreye aşkını göstermek mi normal olan benimki kastımbudur

Oldukça rahatsız edici bir durum.
İnsanın önce kendisine saygısı olmalıdır.
Özellikle de yaşını başını almış insanların yol ortasında şuursuzca böyle atraksiyonlu öpüşmeleri beni de rahatsız ederdi.
Artık buna da normal demek için zorlamayın be canlarım ya.
Önce kendilerine saygıları olsa bu kadar düşük ve seviyesiz bir hareket yapmazlardı.
Ve de tabiki sonra da çevrelerine saygı.
Özgürlük adı altında herşeyi normal görmemiz gerekmiyor bence.
Öpüşmek var .öpüşmek var değil mi.
Hani birbirine sevgi dolu bir çifttir yolda giderken eşine masumane bir öpücük kondurur,bu tebessüm ettirir insanı
ve ben rahatsız olmam.
Ama bunlar uzanarak yapacakları birtakım faaliyetleri mekanı da şaşırarak ayakta yapmaya kalkmışlar:))
Öpüşsünler kime ne denilebilir,ne zararları var denilebilir.
Ama etrafınızda bu ve benzeri manzaraları sergileyen çiftlerin bolca olduğunu bir düşünün,her köşe başında filan gibi mesela.
Sevmekten de öpüşmekten de kimseye zarar gelmez ,dediğim gibi çoğu zaman da tebessümle karşılarım o ayrı
ama bu örnekte anlatılan da çok ayrı.

Size ne ki bundan ? Gencler yapiyo yaslilar niye yapmasin. Onlardakide nefis yani. Fantazi yapiyolardir belki
size ne ki bence sokakta öpüşen insanların mezheplerinde sıkıntı var..mahremiyet diye bir şey var..artı kimse kimsenin kimseyle kimseleşmesini görmek zorunda da değil...onun fantazisini.......................

Kimsede haya edep kalmadı ev denen birşey var gençler neyse arsız vs ne denirse kanı kaynıyor ama belli bir yaş üstünü anlamış değilim.

size (ve sizin nezdinizde sizin gibi düşünenlere) ne? ahlak zabıtası mısınız?

Yaşlı olunca öpüşülmüyor mu?
İki insanın birbirini öpmesi neden bu kadar rahatsız ediyor sizi?
Sokakta kadını dövüyor olsaydı ayy edep kalmamış ne ayıp demezdiniz.
Edebe bakın.
Tartışmak değil amacım, merak ettiğim için soruyorum.

Siz kendi çocuklarınız önünde konu sahibinin anlattığı gibi öpüşür müsünüz?
Şehvetle, sürtünerek?

baskılanan toplumlarda böyle olması normaldir. o kadar çok yapma etme cinsellik aslaaa herşeyini kaybedersin vs vs vs vs deniliyo ki çocuklar çok ulaşılmaz birşey yapıyoruz sanıyolar.

size (ve sizin nezdinizde sizin gibi düşünenlere) ne? ahlak zabıtası mısınız?

sen ve senin nezdinde düşünenler sebebiyle de bu toplumun ağzına s.......ldı...küçük yaşta cinsel münasebete giren kendinden daha küçük çocuklara tecavüz eden ergenleri oluşturan toplumun üyelerindensin..YATAK ODASI ne münasebetle yapılmış çok merak ettim..iki dakkada sen ve senin nezdin diye insanları bölmeyi başardın maşallah..genel bölücülükten vazgeçin artık..
edit:verdiğin cevaba en uygun ötekileştiren cevap ancak ve ancak budur.

eskiden buıralar dutluktu azizim öpüşcek varsa kuytu bir köşeye geçerdi okul kapısının önünde yiyişmezdi.

zina suç değil
ama kamuya açık yerde alenen yapılan teşhircilik ve kötü örnek olmak bir suç bence şikayet etmeliydin
sonuçta OKUL ÖĞRENCİLERİ AİLELER VAR ÇEVREDE KİMSE KİMSEYİ RAHATSIZ EDEMEZ

bana çok ters geliyor böyle şeyler,genç-yaşlı fark etmez.4 duvar arasında ne yapıyorsan yap,sokak ortası da neymiş?

yok bacım ne şikayeti normalmiş baksana..ahlak zabıtasımısınız diye çıkışanlar var yaşlıysa öpüşemez mi diyenler var ama sokakta ne alaka demek ahlak zabıtalığına giriyormuş..

Rahatsız olmakta haklısın
İnsanların özgürlükleri beni ilgilendirmez
Ancak toplum içinde, insanların bir arada olduğu yerlerde ben kimsenin özelini görmek istemem
Evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar
Yaşı, konumu fark etmez bu bence saygı ile ilgili bir durum
Orada yaşayana, yoldan geçene saygı göstermeyene bende saygılı değilim, rastladığım yerde bozarım

öpüşmeyi bile tabulaştıran bastırılmış cinsellik yüzünden toplumda pedofiller üredi, tecavüzler arttı ve cinsellik yaşı düştü hala suçu başkalarında arama derdindesiniz. iki kişinin öpüşmesi bile rahatsız ediyor, gelmiş burada ders vermeye kalkıyorsunuz. toplum bu tip şeyleri görmezden gelerek bastırıp, içinde yaşamaya ve hayal etmeye başladığında çıkıyor ortaya sapıklıklar haberiniz yok. bu tip şeyleri hoş görmeyip (burada sizden bahsetmiyorum) kafasında kuran insanlar 10 yaşındaki kız çocuklarına halleniyorlar sonra. neden peki? çünkü insanın hayal gücü gerçekten çok geniştir ve kişiliği de şekillendirir.

bu arada BÖLÜCÜ ülkemizde gerçekten çok işe yarayan bir ayrıştırma kelimesidir. işine gelmeyen BÖLÜCÜyü yapıştırdığı an haklı hale gelir, insanları yanında bulur. 35 senedir kullanılan, eski ama iyi bir taktik, tebrik ederim :)

o kadar kelimenin içerisinde bölücüyle haklı olduğumu düşünüyorsanız helal olsun
Bu arada Avrupa ülkelerinde tecavüzün en üst seviyelerde olduğunu hatırlatırım hani o bahsettiğiniz tabuların kıyısından dahi geçmeyen ülkelerden bahsediyorum..bizde tecavüzler gene gizli kapaklı adamlar alışveriş merkezinin göbeğinde tecavüz edebildiğine göre bizim tabular çok işe yarıyor..bi de şeriate 3 gün geçip kısasa kısas yapıp tecavüz eden adamları önce taksimin orta göbeğine getirip Allah ne verdiyse daldırtıp sonra da hadım edersek sanırım bu barbarca tutumumuz karşısında onlardan geriye kimse kalmaz ne dersiniz..dur bak şimdide çok yobaz olduğumu iddia edebilirsin.şu bastırılmış cinsellik saçmalığından ne zaman vazgeçeceğiz çok merak ediyorum bence insan yerini ve toplumunu bilmeli..düşünceniz fazla azınlık beyin göçüne açık bize uymuyor..insan sevişemez öpüşemez mantığıyla konuşmuyorum dikkat İNSAN KAMUYA AÇIK ALANDA SEVİŞEMEZ ÖPÜŞEMEZ ,SEVİŞEN ÖPÜŞEN Kİ BURDAKİLER ÖPÜŞMÜYOR DİKKATLİ OKUYUN AHLAKSIZDIR ..HATTA EN DİBİDİR.

yok bacım ne şikayeti normalmiş baksana..ahlak zabıtasımısınız diye çıkışanlar var yaşlıysa öpüşemez mi diyenler var ama sokakta ne alaka demek ahlak zabıtalığına giriyormuş..

ne münasebet ki
göz zevkim bozuluyor
sırf bu yüzden şikayet ederim

o yorumları yapanların bir çoğunun tek amacı
radikal görünmek dikkat çekmek bence

seks karşı biri değilim
ama evli evinde
evi köyü olmayanda
bir çatının altında
yapıcak
bu ne böyle sokak ortasında
terbiyesizlik birkere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…