Şok oldum ve arada kaldım. Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.487
63
Bir kadının aldatıldığını öğrenirseniz ne yaparsınız? Erkekte kadında çok yakınınız. Erkek daha önceden aldatıyor, karısı ögreniyor ve kıza mesaj atıyor. Kız mesajları olduğu gibi adama gönderiyor karın bana küfür etti diye. Adamda bunu duyunca karısına gurur kırıcı davranıyor. Ama karısı buna rağmen affediyor. Ve adam 1 2 yıl sonra tekrar o kadınla bir araya geliyor. Yani düşünün söylemek istiyorsunuz ama kadın daha önceden de aynı şeyi yaşamış ama boşamamış. 2. Kez uyarır mısınız? Arada kaldım yardım lütfen...

Gerçekten riskli bir durum. Eşine bahsederseniz hiç suçunuz yokken suçlu duruma düşebilirsiniz. Ama aynı zamanda kadının da bilme hakkı var... yukarıda denilen gibi anonim iletmenin bir yolunu bulabilirsiniz.

Bir kadının aldatıldığını öğrenirseniz ne yaparsınız? Erkekte kadında çok yakınınız. Erkek daha önceden aldatıyor, karısı ögreniyor ve kıza mesaj atıyor. Kız mesajları olduğu gibi adama gönderiyor karın bana küfür etti diye. Adamda bunu duyunca karısına gurur kırıcı davranıyor. Ama karısı buna rağmen affediyor. Ve adam 1 2 yıl sonra tekrar o kadınla bir araya geliyor. Yani düşünün söylemek istiyorsunuz ama kadın daha önceden de aynı şeyi yaşamış ama boşamamış. 2. Kez uyarır mısınız? Arada kaldım yardım lütfen...
bir kere barıştılarsa karışmazdım. Bu sefer kötü siz olursunuz. "sürekli bizi ayırmaya çalışıyor evliliğimizi yıkmaya çalışıyor" gibi ithamlarda bulunabilirler

adam hem aldatmıs hemde yetmemıs kadının yuzune tukurmus buna ragmen bırakmamıs
o yuzden soylemeyın sız kotu olursunuz yuksek ıhtımal bılıyordur kadın , kocası yıne yuzune tukurmesın dıye susuyordur

onur gurur baska bırsey ... bosverın o yuzden

İlkinde duyup affetmis, yine aynı şey olabilir diye ben karışmazdim heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X