- 20 Ocak 2010
- 48.248
- 184.093
- 1.123
- 44
Böyle bir adamı Affeden kadına birşey söylememDüşünün onur kırıcı diye belirttiğim olay "yüzüne tükürme " . Malesef ki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir adamı Affeden kadına birşey söylememDüşünün onur kırıcı diye belirttiğim olay "yüzüne tükürme " . Malesef ki...
Neden boşanmıyorsunuzYaklasil 4 yildir evet.
İnanamıyorum.. peki neden kadin hala devam ediyor biliyor musunuz?Düşünün onur kırıcı diye belirttiğim olay "yüzüne tükürme " . Malesef ki...
Çocuğum için boşanmadım demiştiİnanamıyorum.. peki neden kadin hala devam ediyor biliyor musunuz?
Çocuklarım var ailem kabul etmiyor çocuklarla onların biraz daha büyümesini bekliyorum. Biraz da birikim yapmaya calisiyorum . bu birikim fikri tbi son aylarda aklıma geldi zamanında yapsaydım keskeNeden boşanmıyorsunuz
Neyse ki çocuk bahaneleri varÇocuğum için boşanmadım demişti![]()
Evet. Affetmeyi aslında kendisi istiyordu cocuk diye avutuyor kendiniNeyse ki çocuk bahaneleri var
Asıl çocuk var diye boşanmak lazım değil mi ?Neyse ki çocuk bahaneleri var
Bence hiç bulaşmayın. Bildiğinizden kimsenin haberi yoksa görmeyin duymayın bilmeyin. Adam, karısına karşı 2.kadını savunmuş. Karısı buna rağmen affetmiş. Bu kadın bu adamı boşamaz. Bazı adamlar böyle de kıymetli. Yapacak bir şey yok.Bir kadının aldatıldığını öğrenirseniz ne yaparsınız? Erkekte kadında çok yakınınız. Erkek daha önceden aldatıyor, karısı ögreniyor ve kıza mesaj atıyor. Kız mesajları olduğu gibi adama gönderiyor karın bana küfür etti diye. Adamda bunu duyunca karısına gurur kırıcı davranıyor. Ama karısı buna rağmen affediyor. Ve adam 1 2 yıl sonra tekrar o kadınla bir araya geliyor. Yani düşünün söylemek istiyorsunuz ama kadın daha önceden de aynı şeyi yaşamış ama boşamamış. 2. Kez uyarır mısınız? Arada kaldım yardım lütfen...