- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
Merhaba arkadaslar benim derdim esimin kardesi.
Daha once boyle bir olay hic basima gelmemisti.
Yurtdisinda yasiyorum esim Turk degil her neyse...
Dun gece saat 3:00 sularinda kopegimiz havladi apar topar kalktik yataktan kapi sesi yok.
Esimle direk kapiya yoneldik kapida esimin kardesi ve 2 arkadasi var..
Korktuk esimin babasi rahatsiz (epilepsi) zaman zaman kriz geciriyor gece hastaneye goturmek zorunda kaliyoruz.
Biz boyle dusunduk apar topar giyindik kapiyi actik o sirada hisimla esimin is arkadasi girdi eve guya saka yapiyor dovecek gibi.
Bu arada bu sahislar esimin isten arkadaslari uzun suredir arkadaslar ama cok sik gorusmezler.
Esim mesafelidir arkadaslarina evlendi evleneli daha da mesafe koydu...
Bu 3'u sarhos (esimin kardeside dahil) bu sahis esime Dubai'ye gidecegini vedalasmak icin geldigini soyledi zil zurna sarhos.
Esimde saatin uygun olmadigini bu saate gelmemeleri gerektigini soyledi.
''Eger vedalasmak istiyorsan aksam uzeri gelebilirdin''dedi...
Sonra esimin is arkadasi bana ''eve girebilirmiyiz'' dedi..
Bende ''hayir'' dedim ''saat uygun degil kusura bakma''dedim sinirli bir sekilde...
Oda'' siz uyuyun biz salonda otururuz'' dedi...
''Sizi rahatsiz etmeyiz merak etmeyin'' gibi sozler zirvaladi..
Ama esimin kardesinede oyle sinirli bakiyorum ki anlatamam.
Bunlar bagira bagira konusuyorlar esim ''boyle bagirarak konusmayin burasi apartman komsularimiz rahatsiz olur gece vakti ''dedi....
Bunlar bir sekilde gitti ama esimin eli ayagi titriyor kardesini aradi hemen tekrar.
''Sen nasil eve zil zurna sarhos adamları bu saatte getirirsin ''dedi..
O sirada arkadasi aldi teli buna demis'' sen nasil insansin kapidan kovdun bizi evlenince bir haller oldu bir yerlerin kalkti''demis..
''Sen gelsen ben seni kabul ederim evime senin yaptigina bak bizde evlendik boyle olmadik kendini birsey sandin iyice''demis..
Birde kufur etmis ustune ustelik....
Annesini aradi esim ''bak su oglunun yaptigi terbiyesizlige benim esim ta nerelerden geldi sana guvendi bana guvendi ailemize guvendi''...
''Artik sanada guvenmez kimseyede guvenmez basina birsey gelse kim hesabini soracak
Bundan sonra kimse evime gelmesin karimida gondermem kimseye bitti artik ''dedi.
Annesi kardesini aramis kardesinin sigindigi yalan ise esimin bu arkadasi bize kopek vermisti guya onu gormeye gelmisler nasilmis kopek iyimiymis
Bizden para almamista bilmem ne halbuki hergun arayip yalvaran kendisi idi kopeklere ev bulamadilar bizde bir tane aldik ondan kopek....
Kendi kopekleride pislik icerisinde neyse Dubai olayida yalan anlayacaginiz....
Esimin aileside esimin kardesine hak verdi neden kopek almisiz biz haksizmisiz ondan biz kopegi alali 3 ay oluyor 3 ay sonrami dank etti.
Biz nereden bilecegiz adam gelecek evimize gece vakti kopegi gormek icin.
Kopekte bahane yalan...
Ayrica o arkadaslari evimizi bile bilmiyorlar kardeside tutmus getirmis...
Kardesi zaten cok kiskanc abisini kiskaniyor benim karekterimide biliyor bu yuzden tartisacagimizi bile bile getirdi anlayacaginiz.
Huzurumuz kacsin diye.
Bu olayi bir arkadasima anlattim dediki ''onlarin niyeti iyi degildi aman dikkat et kapiyi acma kimseye''
''Iyi niyetli sahis eve o saatte gelmez '' dedi...
Kardeside istedigini elde etti anlayacaginiz...
Kardesine de mesaj attim ''ben senin neyinim kardesinim sen nasil elin adamlarina guvenip bizim evimize getirirsin.''
''Bir kere bizim evimize ziyarete gelmedin bu saattemi gelecektin ben el degilim ablanim kardesinim namusunuzum sizin''dedim...
Cevap gelmedi bilmiyorum gelsede artik gozumden dustu bitti artik benim icin...
Biraz uzun oldu ama aciklamali yazmak istedim...
Daha once boyle bir olay hic basima gelmemisti.
Yurtdisinda yasiyorum esim Turk degil her neyse...
Dun gece saat 3:00 sularinda kopegimiz havladi apar topar kalktik yataktan kapi sesi yok.
Esimle direk kapiya yoneldik kapida esimin kardesi ve 2 arkadasi var..
Korktuk esimin babasi rahatsiz (epilepsi) zaman zaman kriz geciriyor gece hastaneye goturmek zorunda kaliyoruz.
Biz boyle dusunduk apar topar giyindik kapiyi actik o sirada hisimla esimin is arkadasi girdi eve guya saka yapiyor dovecek gibi.
Bu arada bu sahislar esimin isten arkadaslari uzun suredir arkadaslar ama cok sik gorusmezler.
Esim mesafelidir arkadaslarina evlendi evleneli daha da mesafe koydu...
Bu 3'u sarhos (esimin kardeside dahil) bu sahis esime Dubai'ye gidecegini vedalasmak icin geldigini soyledi zil zurna sarhos.
Esimde saatin uygun olmadigini bu saate gelmemeleri gerektigini soyledi.
''Eger vedalasmak istiyorsan aksam uzeri gelebilirdin''dedi...
Sonra esimin is arkadasi bana ''eve girebilirmiyiz'' dedi..
Bende ''hayir'' dedim ''saat uygun degil kusura bakma''dedim sinirli bir sekilde...
Oda'' siz uyuyun biz salonda otururuz'' dedi...
''Sizi rahatsiz etmeyiz merak etmeyin'' gibi sozler zirvaladi..
Ama esimin kardesinede oyle sinirli bakiyorum ki anlatamam.
Bunlar bagira bagira konusuyorlar esim ''boyle bagirarak konusmayin burasi apartman komsularimiz rahatsiz olur gece vakti ''dedi....
Bunlar bir sekilde gitti ama esimin eli ayagi titriyor kardesini aradi hemen tekrar.
''Sen nasil eve zil zurna sarhos adamları bu saatte getirirsin ''dedi..
O sirada arkadasi aldi teli buna demis'' sen nasil insansin kapidan kovdun bizi evlenince bir haller oldu bir yerlerin kalkti''demis..
''Sen gelsen ben seni kabul ederim evime senin yaptigina bak bizde evlendik boyle olmadik kendini birsey sandin iyice''demis..
Birde kufur etmis ustune ustelik....
Annesini aradi esim ''bak su oglunun yaptigi terbiyesizlige benim esim ta nerelerden geldi sana guvendi bana guvendi ailemize guvendi''...
''Artik sanada guvenmez kimseyede guvenmez basina birsey gelse kim hesabini soracak
Bundan sonra kimse evime gelmesin karimida gondermem kimseye bitti artik ''dedi.
Annesi kardesini aramis kardesinin sigindigi yalan ise esimin bu arkadasi bize kopek vermisti guya onu gormeye gelmisler nasilmis kopek iyimiymis
Bizden para almamista bilmem ne halbuki hergun arayip yalvaran kendisi idi kopeklere ev bulamadilar bizde bir tane aldik ondan kopek....
Kendi kopekleride pislik icerisinde neyse Dubai olayida yalan anlayacaginiz....
Esimin aileside esimin kardesine hak verdi neden kopek almisiz biz haksizmisiz ondan biz kopegi alali 3 ay oluyor 3 ay sonrami dank etti.
Biz nereden bilecegiz adam gelecek evimize gece vakti kopegi gormek icin.
Kopekte bahane yalan...
Ayrica o arkadaslari evimizi bile bilmiyorlar kardeside tutmus getirmis...
Kardesi zaten cok kiskanc abisini kiskaniyor benim karekterimide biliyor bu yuzden tartisacagimizi bile bile getirdi anlayacaginiz.
Huzurumuz kacsin diye.
Bu olayi bir arkadasima anlattim dediki ''onlarin niyeti iyi degildi aman dikkat et kapiyi acma kimseye''
''Iyi niyetli sahis eve o saatte gelmez '' dedi...
Kardeside istedigini elde etti anlayacaginiz...
Kardesine de mesaj attim ''ben senin neyinim kardesinim sen nasil elin adamlarina guvenip bizim evimize getirirsin.''
''Bir kere bizim evimize ziyarete gelmedin bu saattemi gelecektin ben el degilim ablanim kardesinim namusunuzum sizin''dedim...
Cevap gelmedi bilmiyorum gelsede artik gozumden dustu bitti artik benim icin...
Biraz uzun oldu ama aciklamali yazmak istedim...