- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
-
sevindim senin aadına eşin için
korkma dağ basında yaşamıyor kimse kolay değil o işler
ne görüşecekmiş.
muhatap olmasın yeter
Ay allahım insan öz kardeşine bile güvenemiyor artık... Dikkat edin kendinize ayrıca ben olsam köpeği iade ederdim bir daha gelirlerse bunu bahane etmezler en azından aileye karşı söyleyecek sözünüz olur
alkol sısede durdugu gıbı durmuyor.esının kardesıne guvenme.
Bundan sonra daha dikkatli olacagim esimde her an tetikte zaten...
Kimseye guvenilmiyor birde kardesi gulumsuyor.
Arkadaslari evin adresini bilmezler kardesi tut getir evi goster bu nasil birsey.
Kopegi verecegiz ama uzuluyorumda ama baska sansim yok.
Huzurum kacmasin en azindan...
En azından eşinde kardeşinin niyetini anlamıştır artıkAllahtan eşin olgun bir insanmış ki kabul etmemiş eve... Köpekten ayrılmak zor olacaktır ama en azından böyle bir şey tekrarlanırsa ailesine karşı söyleyecek sözün olur... Olabileceklerin bir nebze önünü kesmiş olursun
Yasadiginiz cok igrenc birsey ama ben olsam o köpegi vermem. Sonucta köpek bahane, rahatsiz etmek isteyen insan her türlü eder. Yazik ona, tam size alismisken bu tür insanlarin eline birakmayin derim ben..
Esim Yunan evet Turk erkegi gibi hatta daha da kiskanci diyebilirim..
Ama şu an ki bahaneleri köpek olmuş ve eşinin ailesi de buna inanmış başta konu sahibinin yanındayken kardeş köpeği söyleyince suçlu duruma bile düşmüş konu sahibi... Kardeşleri bu durumdan yararlanıp ailemde beni destekledi diye düşünüp böyle toplar gelirse milletiBence köpekten uzaklaşmak gerek ki aynı bahaneleri olmasın... Hadi diyelim tekrar geldiler bu sefer bahane edilebilecek bir köpek olmayacak dolayısıyla konu sahibi aile desteğini alıp kardeşe ders verebilecek
Yasadiginiz cok igrenc birsey ama ben olsam o köpegi vermem. Sonucta köpek bahane, rahatsiz etmek isteyen insana bahanemi yok. Yazik ona, tam size alismisken bu tür insanlarin eline birakmayin derim ben..
Ama şu an ki bahaneleri köpek olmuş ve eşinin ailesi de buna inanmış başta konu sahibinin yanındayken kardeş köpeği söyleyince suçlu duruma bile düşmüş konu sahibi... Kardeşleri bu durumdan yararlanıp ailemde beni destekledi diye düşünüp böyle toplar gelirse milletiBence köpekten uzaklaşmak gerek ki aynı bahaneleri olmasın... Hadi diyelim tekrar geldiler bu sefer bahane edilebilecek bir köpek olmayacak dolayısıyla konu sahibi aile desteğini alıp kardeşe ders verebilecek
Ailesinin Türk olmandan bir tavrı olabilir mi,öyle insanlar mı? öyle ise kardeşi daha çok etkilenir ve evliliğinize daha çok zarar verebilir. gençler biraz daha aşırı davranışlar sergileyebilir...Eşine kızma bunun için birbirinizi yıpratmayın,adam senin yanında ailesine tavır almış,tepkisini gerektiği gibi koymuş..
dıkkat et canım
rabbım kotulerden uzak tutsun herkesı
ben bu konunun amacını anlamadım ya neyse...
Bir insanin buraya boyle bir konu acmasinin ne gibi bir amaci olabilir bende anlamadim sizin yorumunuzu...
Peki ne zaman Türkiyeye dönmeyi düsünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?