Sok Oldum...

sevindim senin aadına eşin için
korkma dağ basında yaşamıyor kimse kolay değil o işler
ne görüşecekmiş.
muhatap olmasın yeter
Tesekkur ederim :)
Kolay degil de insan yinede korkuyor bu tip insanlardan hersey beklenir.
Esim muhattap olmuyordu simdi hayatta yuzlerine bakmaz...

Ay allahım insan öz kardeşine bile güvenemiyor artık... Dikkat edin kendinize ayrıca ben olsam köpeği iade ederdim bir daha gelirlerse bunu bahane etmezler en azından aileye karşı söyleyecek sözünüz olur

Bundan sonra daha dikkatli olacagim esimde her an tetikte zaten...
Kimseye guvenilmiyor birde kardesi gulumsuyor.
Arkadaslari evin adresini bilmezler kardesi tut getir evi goster bu nasil birsey.
Kopegi verecegiz ama uzuluyorumda ama baska sansim yok.
Huzurum kacmasin en azindan...

En azından eşinde kardeşinin niyetini anlamıştır artık Allahtan eşin olgun bir insanmış ki kabul etmemiş eve... Köpekten ayrılmak zor olacaktır ama en azından böyle bir şey tekrarlanırsa ailesine karşı söyleyecek sözün olur... Olabileceklerin bir nebze önünü kesmiş olursun

Evet esim olgundur yasina gore...
Zaten gecemiz zehir oldu uykusuz gitti ise ..
Kopekten ayrilmam zor iyi bakmayacagini biliyorum o sahisin ondan uzuluyorum geri vermem sorun degilde...
Vermem gerek bahane olacak bu kopek daha sonra bunu biliyorum.
En kisa surede iade edecegim...

Yasadiginiz cok igrenc birsey ama ben olsam o köpegi vermem. Sonucta köpek bahane, rahatsiz etmek isteyen insana bahanemi yok. Yazik ona, tam size alismisken bu tür insanlarin eline birakmayin derim ben..

Son düzenleme:
Yasadiginiz cok igrenc birsey ama ben olsam o köpegi vermem. Sonucta köpek bahane, rahatsiz etmek isteyen insan her türlü eder. Yazik ona, tam size alismisken bu tür insanlarin eline birakmayin derim ben..

Ama şu an ki bahaneleri köpek olmuş ve eşinin ailesi de buna inanmış başta konu sahibinin yanındayken kardeş köpeği söyleyince suçlu duruma bile düşmüş konu sahibi... Kardeşleri bu durumdan yararlanıp ailemde beni destekledi diye düşünüp böyle toplar gelirse milleti Bence köpekten uzaklaşmak gerek ki aynı bahaneleri olmasın... Hadi diyelim tekrar geldiler bu sefer bahane edilebilecek bir köpek olmayacak dolayısıyla konu sahibi aile desteğini alıp kardeşe ders verebilecek

Esim Yunan evet Turk erkegi gibi hatta daha da kiskanci diyebilirim..

Ailesinin Türk olmandan bir tavrı olabilir mi,öyle insanlar mı? öyle ise kardeşi daha çok etkilenir ve evliliğinize daha çok zarar verebilir. gençler biraz daha aşırı davranışlar sergileyebilir...
Eşine kızma bunun için birbirinizi yıpratmayın,adam senin yanında ailesine tavır almış,tepkisini gerektiği gibi koymuş..

Ayni bahane olmazsa, baska bahane bulur zormu. Kendiniz diyorsunuz "suan ki bahaneleri köpek olmus" diye. Köpek sadece bir masa. Zaten konu sahibinin esinin ailesi mantikli düsünse; cok acil bir durum olmadigi müddetce gecenin bir köründe, arkadaslariyla, birde sarhos haliyle o eve gidilmemesi gerektigini bilir. Zaten ogullari naparsa yapsin hakli görecekler bence. Onun icin bence o yavruyu o sicacik evinden etmemesi gerektigini düsünüyorum. Onada yazik günah..

Yasadiginiz cok igrenc birsey ama ben olsam o köpegi vermem. Sonucta köpek bahane, rahatsiz etmek isteyen insana bahanemi yok. Yazik ona, tam size alismisken bu tür insanlarin eline birakmayin derim ben..
Kopegimiz bize alisti ondan ayrilmak onun icinde bizim icinde zor olacak
Heleki boyle bir insana geri iade etmek ama korkuyorumda.
Arkadasin dedigi gibi bahaneleri olurda rezillik cikarirlarsa kapiya gelirlerse olay cigrindan cikar diye korkuyorum...
Once vedalasmak bahane oldu sonra kopek.
Kopek yuzunden boyle bir durumda haksiz olduk anlayamadim ailesinin tavrini...
Esimde diyor iade edelim ama icimizde kan agliyor yapacak birsey yok
Mecburen iade edecegiz ...

Ailesi beni cok sever sayar bende onlari severim saygi duyarim...
Bu zamana kadar hic problemimiz olmadi kesinlikle.
Evlenmemizede mani olmadilar tavir almadilar.
Ben hayatinda yokkende hep kucuk kardesine arka cikmis babasi olay burada kopuyor.
Esim iyi sukur bana sahip cikiyor kendimi yanliz hissettirmiyor.
Esime kesinlikle kizmiyorum ama kardesinede diyecek kelime bulamiyorum...

Bir insanin buraya boyle bir konu acmasinin ne gibi bir amaci olabilir bende anlamadim sizin yorumunuzu...

bende onu anlamadım işte, bir amaç yok.bir sorun yok. eşinin kardeşi böyle birşey yapmış, eşinde zaten tavrını koymuş.
sadece paylaşmakmı istedin?

Peki ne zaman Türkiyeye dönmeyi düsünüyorsunuz?

Esim vize islemlerine carsamba gunu baslayacak kismet olursa hemen gidecegiz evimizi bosaltip.
Vize verirken problem cikarmazlar umarim.
Daha fazla durmak istemiyorum burada.
En azindan Turkiye'de daha guvende insan.
Buranin civisi cikmis gercekten hergun bir olay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…