- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
-
bende onu anlamadım işte, bir amaç yok.bir sorun yok. eşinin kardeşi böyle birşey yapmış, eşinde zaten tavrını koymuş.
sadece paylaşmakmı istedin?
Insanlarin fikirlerini almak istedim evet.
Diger kisiler ne dusunuyor bu konu hakkinda...
Ne tavsiye ediyorlar onun icin actim bu konuyu.
Galiba onlar o saatte çok farklı bir amaç için gelmişlerdi.
Fakat eşinizin tutumu güzel...
Esim vize islemlerine carsamba gunu baslayacak kismet olursa hemen gidecegiz evimizi bosaltip.
Vize verirken problem cikarmazlar umarim.
Daha fazla durmak istemiyorum burada.
En azindan Turkiye'de daha guvende insan.
Buranin civisi cikmis gercekten hergun bir olay...
Ayni bahane olmazsa, baska bahane bulur zormu. Kendiniz diyorsunuz "suan ki bahaneleri köpek olmus" diye. Köpek sadece bir masa. Zaten konu sahibinin esinin ailesi mantikli düsünse; cok acil bir durum olmadigi müddetce gecenin bir köründe, arkadaslariyla, birde sarhos haliyle o eve gidilmemesi gerektigini bilir. Zaten ogullari naparsa yapsin hakli görecekler bence. Onun icin bence o yavruyu o sicacik evinden etmemesi gerektigini düsünüyorum. Onada yazik günah..
anladım,
tamam o zaman devam edebilirsin
Galiba onlar o saatte çok farklı bir amaç için gelmişlerdi.
Fakat eşinizin tutumu güzel...
vallahii ben size kötü birşey yapacaklarını , amaçları bu olduğunu düşünmedimm.Bence eşiniizz evlendiğinizden berii dışarı arkadaşlarıyla birlikte çıkmıyormuş.Kardeşide size gıcık oluyor yada mutluluğunuzu kıskanıyorsa arkadaşlarını doldurmuştur.ve o gelmiyorsa biz gideriz demişlerdir ki sarhoşlarmış zatenn.Yaptıkları çirkin bir davranış ama sizee karşı kötü birşey yapaccaklarını düşünmedim açıkçası ben.Böyle düşünmeniz için başka sebepler olmasııı gerek bencee :31:
Onay buyuk yerden geldi devam ediyorum o halde...
Arkadasim ben burada derdimi anlattim arkadaslara bir sakincasimi var.
Sana goremi acmali konuyu burada insanlar?
Uyeligin eski diye nedir bu tutumun anlamadim.
Derdimi dinleyip yazan arkadaslar var sag olsunlar..
Konu ilgini cekmiyorsa problem goremiyorsan baska yerlere yaz lutfen....
Vaktini boyle onemsiz bir konu icin harcama....
Anladim..
Ben sadece fikrimi beyan etmistim, tabiki sizde haklisiniz korkmussunuz.
Yanliz ben esinizin kardesinden ziyade ailesinede dikkat edin derim ben. Gecenin bir vakti köpegi görmek cok normal geliyor onlara demekki.
Hakkinizda hayirlisi olsun, umarim bir daha böyle birsey yasamazsiniz..
Ailesi bunun farkında ama konu iyilik olunca(onlara göre para almadan köpeği vermek iyilik) ağızları kapanmıştır... Evet bahaneler çoğalır ama en azından bu kadar akla yatabilecek ailenin onayını alacak bahane olmaz...Zaten konu sahibi Türkiye ye dönüş yapacak yani köpek er ya da geç birilerine verilecek...
.kulaga gercekden cok korkunc geliyor.. bir gece vakdi kapinizda sarhos olmazsi bilemedim... bundan sonra kardesinize bile guvenmeyecekmisiniz demek..
bundan sonra kapiyi acmadan once camdan bakin yada kim oldugunu sorun.. gunduz vakdi bile olsa yapin! hata gizlice bakin.. bu uc kisiden biri ise hic evde yokmus gibi davranin..ne adamlar varya dunyada...tehhh
bana sadece sırf kocanı övmek için açmışsın gibi geldi
Hayir kesinlikle oyle bir dusuncem yoktu..
Bunca insanin sikintisi var iken nasil olurda boyle birsey yaparim..
Neden art niyet ariyorsunuz ki anlamadim.
Ben sikintimi dile getirdim arkadaslarda bu yapilan hareketin normal olmadigini soylediler.
ya köpeği verme lütfen, o size alışmıştır. bazı hayvanlar özellikle köpekler sahibinden ayrıldığında bunalıma giriyor ve yemek yemeği kesip ölüyor. hem iyi de bakamayacakmış. sırf bahaneleri olacak diye hayvancağızı mutsuz etme. birazık sıkıntısını çekiver laf ederlerse aldırma... lütfen... o da bir canlı...
ya köpeği verme lütfen, o size alışmıştır. bazı hayvanlar özellikle köpekler sahibinden ayrıldığında bunalıma giriyor ve yemek yemeği kesip ölüyor. hem iyi de bakamayacakmış. sırf bahaneleri olacak diye hayvancağızı mutsuz etme. birazık sıkıntısını çekiver laf ederlerse aldırma... lütfen... o da bir canlı...
Kopegimle cok iyi anlasiyoruz iyi bir sahip oldugumu dusunuyorum...
Bu zamana kadar cok kopegim oldu haklisiniz.
Kopek ilk geldiginde cok bitkin zayifti simdi masallahi var yani.
Iyi bakiyorum birsey olsun istemiyorum ona.
Ama ne yapayim bir yandan da korkmuyor degilim...
Tekrar gelirlerse kopegi bahane edip
Icimden gecenleri cok güzel bir sekilde anlatmissiniz..O hayvana cok cok yazik olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?