Sok Oldum...

bende onu anlamadım işte, bir amaç yok.bir sorun yok. eşinin kardeşi böyle birşey yapmış, eşinde zaten tavrını koymuş.
sadece paylaşmakmı istedin?

Insanlarin fikirlerini almak istedim evet.
Diger kisiler ne dusunuyor bu konu hakkinda...
Ne tavsiye ediyorlar onun icin actim bu konuyu.

Anladim..
Ben sadece fikrimi beyan etmistim, tabiki sizde haklisiniz korkmussunuz.
Yanliz ben esinizin kardesinden ziyade ailesinede dikkat edin derim ben. Gecenin bir vakti köpegi görmek cok normal geliyor onlara demekki.
Hakkinizda hayirlisi olsun, umarim bir daha böyle birsey yasamazsiniz..

vallahii ben size kötü birşey yapacaklarını , amaçları bu olduğunu düşünmedimm.Bence eşiniizz evlendiğinizden berii dışarı arkadaşlarıyla birlikte çıkmıyormuş.Kardeşide size gıcık oluyor yada mutluluğunuzu kıskanıyorsa arkadaşlarını doldurmuştur.ve o gelmiyorsa biz gideriz demişlerdir ki sarhoşlarmış zatenn.Yaptıkları çirkin bir davranış ama sizee karşı kötü birşey yapaccaklarını düşünmedim açıkçası ben.Böyle düşünmeniz için başka sebepler olmasııı gerek bencee :31:

Ailesi bunun farkında ama konu iyilik olunca(onlara göre para almadan köpeği vermek iyilik) ağızları kapanmıştır... Evet bahaneler çoğalır ama en azından bu kadar akla yatabilecek ailenin onayını alacak bahane olmaz...Zaten konu sahibi Türkiye ye dönüş yapacak yani köpek er ya da geç birilerine verilecek...

kulaga gercekden cok korkunc geliyor.. bir gece vakdi kapinizda sarhos olmazsi bilemedim... bundan sonra kardesinize bile guvenmeyecekmisiniz demek..
bundan sonra kapiyi acmadan once camdan bakin yada kim oldugunu sorun.. gunduz vakdi bile olsa yapin! hata gizlice bakin.. bu uc kisiden biri ise hic evde yokmus gibi davranin..
ne adamlar varya dunyada...tehhh

anladım,
tamam o zaman devam edebilirsin

Onay buyuk yerden geldi devam ediyorum o halde...
Arkadasim ben burada derdimi anlattim arkadaslara bir sakincasimi var.
Sana goremi acmali konuyu burada insanlar?
Uyeligin eski diye nedir bu tutumun anlamadim.
Derdimi dinleyip yazan arkadaslar var sag olsunlar..
Konu ilgini cekmiyorsa problem goremiyorsan baska yerlere yaz lutfen....
Vaktini boyle onemsiz bir konu icin harcama....

Bilemiyorum belki haklisiniz ama insan baska birsey dusunemiyor cogu kisini aklina direk boyle birsey geliyor maalesef.
Insallah dediginiz gibidir oyle olmasini cok isterim cunku...

bana sadece sırf kocanı övmek için açmışsın gibi geldi

Evet bende bu tutum karsisinda sasirdim zaten...
Bir insana nasil normal gelebilir gece vakti birilerinin kopek bahane ederek gelmesi.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah kimse boyle bir sey yasamaz...

Normalde kopegi esimin ailesine emanet edip gidecektik.
O kapida kapandi gozum arkada gidecegim simdi.
Yanimda goturmenin yollarini ariyordum ama bu seferde ailesini rahatsiz ederler diye dusundum bilmiyorum...
.
Tesekkur ederim arkadasim yorumun icin bundan sonra daha dikkatli olurum...

Son düzenleme:
bana sadece sırf kocanı övmek için açmışsın gibi geldi

Hayir kesinlikle oyle bir dusuncem yoktu..
Bunca insanin sikintisi var iken nasil olurda boyle birsey yaparim..
Neden art niyet ariyorsunuz ki anlamadim.
Ben sikintimi dile getirdim arkadaslarda bu yapilan hareketin normal olmadigini soylediler.

tamam, tamam, sustum
devam edin siz

ya köpeği verme lütfen, o size alışmıştır. bazı hayvanlar özellikle köpekler sahibinden ayrıldığında bunalıma giriyor ve yemek yemeyi kesip ölüyor. hem iyi de bakamayacakmış. sırf bahaneleri olacak diye hayvancağızı mutsuz etme. birazık sıkıntısını çekiver laf ederlerse aldırma... lütfen... o da bir canlı...

Son düzenleme:
banada konu sahibi 2.üyelik hatta tahmin ettigim üyelikse 3.üyelik gibi geldi:44:

Kopegimle cok iyi anlasiyoruz iyi bir sahip oldugumu dusunuyorum...
Bu zamana kadar cok kopegim oldu haklisiniz.
Kopek ilk geldiginde cok bitkin zayifti simdi masallahi var yani.
Iyi bakiyorum birsey olsun istemiyorum ona.
Ama ne yapayim bir yandan da korkmuyor degilim...
Tekrar gelirlerse kopegi bahane edip

Icimden gecenleri cok güzel bir sekilde anlatmissiniz.. O hayvana cok yazik olacak..

Son düzenleme:

ya gelecek olanın bahaneye ihtiyacı yok, her türlü gelir. ben tekrar geleceklerini de sanmam. açıkçası sana kötü bişey yapmak için geldiklerini de hiç sanmıyorum. bunu sırf köpeği verme diye söylemiyorum. düşüncelerim böyle.

bir de eşinin kardeşine ' ben sizin namusunuzum' demişsin ya, o çok komik geldi. yani sanki türk olmayan birine özellikle de yunan birisine bunu söylemek garip değil mi onlar namussuz demiyorum da... ne biliyim neyse sadede geliyim, lütfen köpeği verme

Icimden gecenleri cok güzel bir sekilde anlatmissiniz.. O hayvana cok cok yazik olacak..

Haklisiniz sanirim vermemeliyim.
Bundan sonra benimle zaten kopabilecegimide sanmiyorum..
Esimde uzuluyor cokta seviyor.
Bu kisinin bir suru kopegi var ama pislik icinde evi desen oyle.
Kopeklerde keneler var uyardmistik alirken olurmus normalmis oyle dedi.
Asi yaptir dedik umursamadi.
Simdi kopek kiymete bindi saglikli kopegimiz masallah...
Umarim ucak problem cikarmaz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…