Insani kendi annesi olsa bole bazen anlamıyor ben kv istemediğim halde geldi bide annemle kavga etmek istedi annem alttan aldı senin kv anlayış göstermiş ve annen gelmek istemiyor boşver be canım sende kafana takma sana en iyi yardimci olacak kişi esin senle o ilgilensin kv gelecekse o gelsin yoksa bi bayan ayarlayın 40 gun kalsin veya sadece gunduz gelsin parayla kalır yanında kuzenim öyle yapmıştı[/QUOTE]Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
Alla alla anneniz neden böyle dedi ki sizin ilk doğumunuz sanırım bir de ..Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
İLGİNÇMİŞŞ :) BENCE ANNENİN GELMEK İSTEMEMEİNDE BAŞKA BİR NEDEN VAR.Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
hmm annesi huzursuz mu buluyor velerini acaba? böyle bir ortama gelmek istemiyor olabilir
Yani once ki konularına bakarsanız kadın sorumluluk almak istiyordur belki
Sonuçta annesi olsa da olmasa da yine sorunlar cikicak...
Çünkü bybye bbütün evliliği hamileliği kavga gürültü...
Uzak kalmayı tercih ediyor olabilir annesi ben bulasmayim diyordur
Kapıcı değil apartman görevlisi diyoruz biz .ben özelde yaptım.çok konforluydu.eger imkan varsa öyle yapsın.hatta ilk hafta için kapıcı karısı felan varsa biraz para verip evde yardım etmesi istenile bilir.
Aaaa annen resmen bakmaktan kaciyo. Kizin annesi gelir dogumda her yerde cunku kiz annesiyle rahat eder. Nerenin adetiymis o kv geliyomusMeraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
ben özelde yaptım.çok konforluydu.eger imkan varsa öyle yapsın.hatta ilk hafta için kapıcı karısı felan varsa biraz para verip evde yardım etmesi istenile bilir.
Burda bile sidik yaristirabiliyorsunuz ya helal Olson.
nasıl yani? ne alaka?Burda bile sidik yaristirabiliyorsunuz ya helal Olson.
nasıl yani? ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?