şok oldum....

yuh yaaaa bi yaşıma girdim. anne olmayacak da kim olacak doğumda? yedi kat el gibi aıyp olur gelemem diyo.

Insani kendi annesi olsa bole bazen anlamıyor ben kv istemediğim halde geldi bide annemle kavga etmek istedi annem alttan aldı senin kv anlayış göstermiş ve annen gelmek istemiyor boşver be canım sende kafana takma sana en iyi yardimci olacak kişi esin senle o ilgilensin kv gelecekse o gelsin yoksa bi bayan ayarlayın 40 gun kalsin veya sadece gunduz gelsin parayla kalır yanında kuzenim öyle yapmıştı[/QUOTE]

Eşinize maşallah başka erkekler kendi annelerini araya sokarlar sizde güzel olmuş fakat anneniz sorun yapmış şaşırdım benim annem de hamilelik konusu açılsa ALLAH ömür versede kızımın herşeyi dört dörtlük yapsam der üzüldüm gerçekten yani ne bileyim ben annemin yanında rahat çocuğum olsa emziririm ama kayınvalidem in yanında yapamam

Alla alla anneniz neden böyle dedi ki sizin ilk doğumunuz sanırım bir de ..
Annenizle açık açık konuşun, yanınızda istediğiniz kişinin anneniz olduğunu söyleyin .
Eşiniz tarafından da bunu sorun yapan yok zannedersem, annenizin başka sorumlulukları veya sorunları mı var ?

İLGİNÇMİŞŞ :) BENCE ANNENİN GELMEK İSTEMEMEİNDE BAŞKA BİR NEDEN VAR.

hmm annesi huzursuz mu buluyor velerini acaba? böyle bir ortama gelmek istemiyor olabilir

Yani once ki konularına bakarsanız kadın sorumluluk almak istiyordur belki

Sonuçta annesi olsa da olmasa da yine sorunlar cikicak...

Çünkü bybye bbütün evliliği hamileliği kavga gürültü...

Uzak kalmayı tercih ediyor olabilir annesi ben bulasmayim diyordur

yani annelik fedakarlık demektir.Allah kolaylık versin

uzulme, ne yapacaksin..
esine direkt anlatma boyle dedi diye, madem sorun yapacak..

e annenin mecburiyeti yoksa kayınvalideninde mecburiyeti yok belki onunda kocası sıkıntı yaratıyor .valla benimde kızım var öyle saçma salak bir adet varsada çiğner giderim öyle uyuz bir koca varsada canı cehenneme kızımın bana en ihtiyacı olduğu zaman bu şimdi olamayacaksam ben niye varım kocalarda bir tuhaf yahu bu kız benim kızım torunum geliyor demiyor da ahı gitmiş vahı kalmış karısını kıskanıyor ..
ama böyle adetlerde var gerçekten mesela benim görümcem ikiz doğurdu ve o hafta kayınvalidem bana yatılı misafir geldi neymiş kayınvalidesi başındaymış yemişim kayınvalidesini ya

Sen kimin yanında rahat edersen o kalmalı tabiki o da annen
Annene ısrarcı ol kv bakar sonrada orada burada ben baktım lafları eder bu hakkı ona verme

Babaya kırılmak lazım, demek ki anne arada kalıyor.
Birde doğum yapanların bakıma ihtiyacı yoktur lafı çok genel olmuş.
Zira ben 2,5 saat sancı sonrası 4 dikişle çok kolay şekilde normal doğum yaptım buna rağmen doğum sonrası çok sıkıntı yaşadım.
Doğumdan çıkınca kendimi çok iyi hissettim eve gelince acayip hafif ve rahattım hemen ayaklandım oturdum iş yaptım v.s.
Dikiş yerimde yanma oluyordu ve her tuvalete girdiğimde rahatlama hissi veriyor diye soğuk su ile yıkıyordum bu da sıkıntıya yol açtı.
Bebeğimi emzirmek için sürekli oturdum ve dikişlerimde açılma oldu.
tam 25 gün sıkıntı çektim, bacağımın ağrısından hüngür hüngür ağladım.
Allah razı olsun anneciğimin hakkını ödeyemem, çok yardımcı oldu her işime koştu. İnsanın annesi yada eşi gibi asla kimse olamaz.
Konu sahibi arkadaşım babanızı arasanız olmaz mı?
Güzelce durumu izah edin, baba kayınvalidem, annen gelsin ona yakışır yanında daha rahat edersin dedi.
O gelemekeyecek, yardıma çok ihtiyacım olur annem 1 haftalığına gelse olmaz mı deseniz nasıl olur?

Aaaa annen resmen bakmaktan kaciyo. Kizin annesi gelir dogumda her yerde cunku kiz annesiyle rahat eder. Nerenin adetiymis o kv geliyomus

Burda bile sidik yaristirabiliyorsunuz ya helal Olson.

pardon ne diyorsun sen ? iyi misin? söylediğin şekilde düşünme nedenin nedir? açıklada anlayalım.özel hastane dememin nedeni kadının kimseye muhtaç olmaması.kib ledim bilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…