Şok şok şok lütfen bu bi rüya olsn

Bende ona takıldım.
Telefon hattımla ilgili bir sorun vardı kardeşimde telefon hattının olduğu merkeze yakındı,ben uzağım sen yakınsın bir git bak öğren dedim,sen olmadan olmaz ama zaten yakınıydayım bir sorayım dedi,hat sahibi olmadan hiçbir işlem yapamayız demişler.

Hattının dökümanı nasıl çıkıyormuş bu yalan bir kere
savcılığın izni falan gerekir ki eline böyle bir kağıt vermezler
kardeşinizinde için de olduktan sonra siz telefonu alsanız da eve kapatsanız da yapar

Ben eşimin yerine işlem yapmak istedim,yapamadim. Eşim yani. Anlamadım bunlar nasıl almış

Bu nasil bir zihniyet

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
atasözünün kanli canli örnegini yasiyoruz :)
o telefon dökümleri yurt disinda kisi bilgisayarla (ve tabii güvenlik sifreleriyle) operatör sitesine girip ulasabiliyor... türkiye'de nasil bu sistem bilemiyorum.. eger yoksa ki yorumlardan anladigim kadariyla böyle bir imkan yok! ya o damat adayi yalan söylüyor yada bu iste bir is var!!! sizin kizi uslandirmanin bir yolunu bulmaniz gerek!

vhalla 20 yaşında kız isterse 10 tane sevgilisi olsun
ergen değil artık ...
evli akraba olayları tabi o işin en berbati..
tek sorun bu bence...ve piskolojik durumluk değil...yaşaya yaşaya öğrenecek herşeyi
başını yıllar sonra duvara vuracak bu böyledir
kusura bakmayın da 20 yaşında kızı eve kapatıp telefonu alınırsa o kız her haltı yer...

kardeşinizi bence bi psikologa gönderin derim çünkü yaptıkları hiç normal değil

merhaba canim kiz kardesinizin bence saglikli oldugunu dusunmuyorum psikologa gitmeli. arti ailece siz cok uzuleceginiz bir davranislar bunlar ama . siz yinede sakinliginizi korumalisiniz aile olmak kolay degil bir an once onu yardim almaya ikna edin. yoksa dahada kotu gunler sizleri bekliyor olabilir lutfen ona sert tepkiler vermeden konusun oncelikle. insallah olumlu haberlerini aliriz bir an once

Yaa bir gidin Allah aşkına yaa nişanı atmış da biriyle görüşüyormuş da onu da eşinin akrabasıyla aldatmış da o yetmezmiş gibi annenin bilmem hangi akrabasıyla da görüşüyormuş da o da evliymiş de ki bu bilgileri nereden biliyorsunuz? her isteyen gidip ismini verip döküm çıkartabilir mi aptal mı sanıyorsunuz insanları? ben gideyim birinin adını soyadını numarasını vereyim döküm çıkartayım var mı böyle birşey yani. Evli adam ne alaka ondan nasl haberini oldu hep de akraba ama. Dalga geçecek başka yer bulun.

Hat dökümü vs işlemler için öncelikle gsm şirketine gidersiniz. Gittiğiniz yer hiç bir bilginiz göremez zaten. Numaranızı ekrana girerek işlem için onay bekler. Ve sizin telefonuza bir onay mesaj kodu gelir bu kodu yetkiliye söylerseniz ve oda size istediğiniz bilgiyi söyler.

Okadar sıkı bir kural varki ikinci bir işlem için bile tekrar telefonunuza onay kodu gelir ve yine o kodu görevliye söylerseniz.

Yani bu kod olmadan hiç bir gsm şirket çalışanı bilgilerinize ulaşamaz.

Konuda defalarca size nasıl alındı diye sorulmuş sizde adliyede çalışıyor diyivermişsiniz. Savcımı arkadaşım bu çocuk. Keza öyle bile olsa bu bilgiler için gerekli bir neden ile dilekçe sunması gerekir.

Birde internetten kontrol edilebilir. Ama bunun içinde telefona onay kodu gönderilerek yapılır.
Ama siz gidip şahıstan öğrendiğini söylemiş siniz ki .

Bu durumda. Ya konunuz sahte yada zavallı kardeşinize öyle bir kininiz varki millet burada ona saydırdıkça mutlu oluyorsunuz.

Son düzenleme:
Vallah ben anlamıyorum bazılarını neden yalan söyliyim ki benim duyduğum bu ve hepsi gerçek
Eşimin akrabası olan vardı ya dün onunla konuştum 2 gün önce ayrılmışlar çok yalan söylüyordu dedi ve benim kocam a bile iftira atmış eşimin böyle bişey yapacağına inanmiorum oğlan da inanmıyor yani kardeşimin dedikleri ve saat tarih mekan uymuyor neymiş
Oğlan 30 aramış kızı mutfak ta bizimki uyuya kalmış benim eşim bunu omzuna almış yatağına götürmüş yatirmis eşim o gece izmirdeydi bu bikre yalan
Yani bu hat meselesi de yalan olabilir belki ama bizim haberimiz yok biz böyle bilioruz ve ben arastiricam bunu damat adayinda böyle iftira aticagini sanmıyorum çok ciddi aklı başında çünkü
Bizim kızın hayal gücü çok kuvvetli galiba
Eşim bunları duysa yıkılır baci gibi görüyor kardeşimi ve bidaha asla ailemle görüşmemi istenen sanedersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…