Benim neden böyle bi derdim olsun anlamıyorum Nekadar ayıp.Hat dökümü vs işlemler için öncelikle gsm şirketine gidersiniz. Gittiğiniz yer hiç bir bilginiz göremez zaten. Numaranızı ekrana girerek işlem için onay bekler. Ve sizin telefonuza bir onay mesaj kodu gelir bu kodu yetkiliye söylerseniz ve oda size istediğiniz bilgiyi söyler.
Okadar sıkı bir kural varki ikinci bir işlem için bile tekrar telefonunuza onay kodu gelir ve yine o kodu görevliye söylerseniz.
Yani bu kod olmadan hiç bir gsm şirket çalışanı bilgilerinize ulaşamaz.
Konuda defalarca size nasıl alındı diye sorulmuş sizde adliyede çalışıyor diyivermişsiniz. Savcımı arkadaşım bu çocuk. Keza öyle bile olsa bu bilgiler için gerekli bir neden ile dilekçe sunması gerekir.
Birde internetten kontrol edilebilir. Ama bunun içinde telefona onay kodu gönderilerek yapılır.
Ama siz gidip şahıstan öğrendiğini söylemiş siniz ki .
Bu durumda. Ya konunuz sahte yada zavallı kardeşinize öyle bir kininiz varki millet burada ona saydırdıkça mutlu oluyorsunuz.
kardeşin okuyormu.Nerden baslasam bilemedim okadar karsik ki Kimseye de anlatamıyorum off..
Kızkardeşim 20 yaşında ve cok cahil 1sene önce nisanlandi 5ay nisanli kaldiktan sonra ayrildilar sebebi yok.bilmiyoruz. sonradan görücü usulü biri beğendi bunu ve konuşmaya başladılar annem çok uzuluyor du kardeşime uzaktan akraba Olan oğlan bizim kızı geceleri ariyor meşgul gidior avea merkezine dokuman çıkarıyor Vee başkaları ile gorusuyomus bizim kız erkek tarafina oturmaya gidio lar bizimkiler oğlan annemi cagriyor böyle boyle başkasıyla daha gorusuyorm kiziniz diyor
Oğlan kıza yüzük bile almış siz düşünün çok üzülüyorum o çocuğa ne suçu var diye neise 2.görüştüğü oğlan benim eşimin akrabası ve işin diğer tarafı bide 3.evli bi adamla görüşüyormus 2de çocuğu var ve en iğrenç olanda annemin amcasının kizinin kocası oluyor bu sahis ve annemle biz soktayz babam hasta soylesek ya evlat katili olur yada kalpkrizinden gider annem çok kötü babam bişeylerin olduğundan haberdar ama ne olduğunu bilmiyor henüz kardeşime den nefret ediyorum napicaz biz çok sınırlı ve ofkeliyim agzimda tlf herseyi saydim kardeşime akıl verin lütfen(((
Hayır liseyi bitirdi okumak istemedi annem yalvardi ama okumadikardeşin okuyormu.
Olumlu hı haber bende bekliorum cnm ams malesef hep daha kötü şeyler duyoyrn yoruldum artık 2 günde hayatım alt üst oldu neden böyle bişey yapio hala inanin anlamış değilim şaka gibimerhaba canim kiz kardesinizin bence saglikli oldugunu dusunmuyorum psikologa gitmeli. arti ailece siz cok uzuleceginiz bir davranislar bunlar ama . siz yinede sakinliginizi korumalisiniz aile olmak kolay degil bir an once onu yardim almaya ikna edin. yoksa dahada kotu gunler sizleri bekliyor olabilir lutfen ona sert tepkiler vermeden konusun oncelikle. insallah olumlu haberlerini aliriz bir an once
işte okumayınca evde otur otur ne yapacak . böyle saçma sapan şeylere sarıyor kızlar. oysa okusa bak bakalım derslerden başını kaldırıp bunları yapabiliyormu. boş zaman boş işler ve böyle yanlış hareketlere yol açıyor.Hayır liseyi bitirdi okumak istemedi annem yalvardi ama okumadi
Kardeşimden nefret ediyorum diyipte kendinizi buna inandırmayın..Nerden baslasam bilemedim okadar karsik ki Kimseye de anlatamıyorum off..
Kızkardeşim 20 yaşında ve cok cahil 1sene önce nisanlandi 5ay nisanli kaldiktan sonra ayrildilar sebebi yok.bilmiyoruz. sonradan görücü usulü biri beğendi bunu ve konuşmaya başladılar annem çok uzuluyor du kardeşime uzaktan akraba Olan oğlan bizim kızı geceleri ariyor meşgul gidior avea merkezine dokuman çıkarıyor Vee başkaları ile gorusuyomus bizim kız erkek tarafina oturmaya gidio lar bizimkiler oğlan annemi cagriyor böyle boyle başkasıyla daha gorusuyorm kiziniz diyor
Oğlan kıza yüzük bile almış siz düşünün çok üzülüyorum o çocuğa ne suçu var diye neise 2.görüştüğü oğlan benim eşimin akrabası ve işin diğer tarafı bide 3.evli bi adamla görüşüyormus 2de çocuğu var ve en iğrenç olanda annemin amcasının kizinin kocası oluyor bu sahis ve annemle biz soktayz babam hasta soylesek ya evlat katili olur yada kalpkrizinden gider annem çok kötü babam bişeylerin olduğundan haberdar ama ne olduğunu bilmiyor henüz kardeşime den nefret ediyorum napicaz biz çok sınırlı ve ofkeliyim agzimda tlf herseyi saydim kardeşime akıl verin lütfen(((
ben olsam kesin kardeşimi döverdim
hatta evde odaya kiletler
tüm telefon net gibi iletişim araclarını da elinden alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?