- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Gercekten burada karisildgini mi düşünüyorsunuz cikana?Oda biseymi.
Biz yurtdışında yasiyoruz korona olduk ayni anda annem ve kardeslerim turkiyeye gittiler orada korona oldular.
Bize iste saglik bakani geldi iste ilac verdi iste aradilar diyince biz![]()
Cunku burada pozitifsen eve kapan 7 gun kimseyle irtibata geçme yasarsan yasarsin olursen ciao bella
Haa disari cikarsanda karismiyolar zaten oda senin vicdanina kalmis
Kardeslerim karantina sonuna dogru sahsi arabalariyla disari cikmislar direk yurda koydular
Pandemi basinda yeni ulke disindan gelip karantinaya uymayanlari sikayet ettm tam 4 gün bir ton yere. O oraya yonlendiriyor o oraya sonuc gelmediler bile.
Yakin oturan biri karantinaya girmesi gerekti adam gayet dalga gecer gibi geziyordu. O yurt bilmem ne olayin basindaydi. Simdi yardim edecek biri varsa yasarsin yoksa vicdanna kalmis. Asi vurulmuyor diyorum ya. Zaten ilaçlar korona tedavisi için degil cigeri inmemesi için deniyor Tedavisi bulunmadi ki zaten evde tedavi diye bir durum soz konusu degil mantiken adi ne olursa olsun. Eskiden korona pozitif birine temaslar sorulurdu simdi o da kalkti.
Bakin ne diyecegim hatta semptomu olmayana test yapılmıyor ama gizli bulastiranlar onlar. Pozitif olup semptomu yoksa tablo da yer almiyordu zaten o da cepte. Oyle yani.