- 12 Temmuz 2006
- 58.732
- 224.308
- 1.223
- 53
Bu aralar eşim ekonomi programlarına takmış durumda borsada bir miktar parası olduğu için. Doların yeryüzünde bitişi izleniyor ekonomistlerce. Bu virüsün yapaylığı. Bizlerin de konu sahibi gibi ekonomi durdurcak hamleleri çözüm kabul etmemiz isteniyor.
Maalesef bu lanet virüs her yerde bitse bizde bitmeyecek. Nerden türediyse azımsanmayacak sayıda virüsün varlığına inanmayanlar var. Ben sokakta bir kişiyi elini dezenfekte ederken görmüyorum. Maskesizlere ettiğim beddua burdan aya yol olur.
Şu zihniyette videolar dolanıyor. Akıl tutulması almış başını gitmiş.
Yasaklar gelsin diye sızlanmaktansa herkes duyarlı olsun. Herkes kendine dikkat etsin. Dikkat etmeyeni uyarsın.
Doların yeryüzünde bitişi mi

Ya o videolar zaten, Allah onları bildiği gibi yapsın, geçen gece annem whatsappta aile gurubumuz var oraya bir video atmış virüs yalan videosu gülüyorum ben, bu kafaya göre ölenlerde mahsustan ölüyor o zaman

Aynen, bireysel önlemler alacağız başka yolu yok, ben de daha pandemi başında yasaklar gelsin dedim yalan yok ama hadi yasaklar geldi, memlekette çiftçi çalışmazsa sebze meyve kuru bakliyat olmaz, aile üyeleri çalışmazsa meyve sebzeyi alacak para olmaz, mecburuz hayatı devam ettirmeye fakat virüs yalan, aşı gelecek dertler bitecek kafasında da olamayız, uzmanlar ne diyorsa yapacağız, akrabalarla toplaşıp gün yapalım, komşuya gideyim, x'in oğlu askere gidiyor asker uğurlamasına katılayım demeyeceğiz, evden işe, işten eve, alışveriş, sıkılınca tenhalarda biraz yürüyüş, maske yüzde, eller sabunlu bir hayat süreceğiz.Aynı şeyleri yazıyorum ama bende kendimi anlatamıyorum aslında mune . Nasıl bir çözüm gelecek de insanlar bilinçlenecek onu da bilemiyorum. Ben diyorum ki herkes kendine dikkat edecek bir şekilde. Gittiği yere kadar.
Hastaneye çift maske ile gidiyorum. Insanlardan olabildiğince uzak kalmaya çalışıyorum. Eve gelip kendimi banyoya atıyorum. Elimden gelen bu kadar. Ha ona rağmen kaparsam da daha ne yapayım.
Herkes yasak gelsin demiş nereye kadar yasak getirebilirler ki? Bize yasak gelse bile yurtdışı kapıları açık olduktan sonra o yasağın bir anlamı kalmıyor.
Asi konusundaki Belcikadan gelen aciklama.
Asi mecburi degil ama vurulursaniz 4yil icerisinde felclik veya olumle sonuclanirsa sikayette bulunma hakkina sahip degilsiniz.
Resmi aciklamayi resim olarak eklemeye calistim ama yapamadim
Çin'in ürettiği ve denemeleri süren aşısında da bir takım sorunlar var sanırım, Brezilya'da aşı denemelerine katılan bir gönüllü ölmüş, denemeler askıya alınmıştı, ölümün aşının yan etkilerinden mi yoksa başka bir sebeple mi olduğu konuşuluyordu ama ölüm kayıtlara intihar diye geçmiş, valla bilmiyorum umarım aşılarda bir sorun yaşanmaz, herkes aşılanamayacak belki ama en azından aşılanması gerekenler grubuna girenlerin sağlığı garantilensin isterim şahsen.