- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 133
- 45
- Konu Sahibi kelebek1979
-
Bulunduğunuz ilçedeki seyahat kurulundan izin almak zorundasınız. Kaymakamlığa giderek ya da 199 veya e-devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz.kızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedim, umarım dogru yerde konu açıyorumdur.
gelecek hafta pazar günü istanbul'dan samsuna'a gidecegiz arabayla ve gece samsunda kalacagız. gece için otel rezervasyonumuz var. ama pazar günü sokağa çıkma yasağı var. bir sıkıntı olurmu ?
prosedür nedir acaba bilen veya tecrübe eden varmı?
internete bakındım bişey bulamadım.
Pazar günü otelden market harici dışarı çıkamazsınız .Bir fark yok .Samsun kırmızı illerden biri ise Cumartesi de çıkamazsınız aynı şekilde .
teşekkür ederim. esasında pazar günü istanbuldan samsuna araba ile gidecgiz, tüm gün yolda olacağız, ve pazar akşamı samsuna otele varacagız. seyahat etmek için prosedür nedir acaba ?Pazar günü otelden market harici dışarı çıkamazsınız .Bir fark yok .Samsun kırmızı illerden biri ise Cumartesi de çıkamazsınız aynı şekilde .
Bunun için izin almanız gerekiyor .Bir sebep gösterilmeli .Yukarıdaki arkadaş da detaylı olarak yazmış nasıl izin alacağınızı zaten .Rica ederim...teşekkür ederim. esasında pazar günü istanbuldan samsuna araba ile gidecgiz, tüm gün yolda olacağız, ve pazar akşamı samsuna otele varacagız. seyahat etmek için prosedür nedir acaba ?
Zaten izin çıkmaz ya da güçlü bir gerekceleri vardır .yazmayayım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi...
bu yasaklar zaten şu PANDEMİ döneminde seyahat etmeyin diye konuluyor biliyorsunuz değil mi???
çok özür dilerim ama hayati bir mesele olmadığı sürece yasağı delip otelde kalmanızı çok yanlış buluyorum.
yani umarım gerçekten de çok geçerli bir sebepleri vardır, yoksa yasak konulmasının bir anlamı da kalmıyor zaten ...Zaten izin çıkmaz ya da güçlü bir gerekceleri vardır .
Katılıyorum size ...yani umarım gerçekten de çok geçerli bir sebepleri vardır, yoksa yasak konulmasının bir anlamı da kalmıyor zaten ...
Biz gittik, 3 kere polis 1 kere asker durdurdu. Ona göre gidin bence.
zorunlu bir seyehat olacak, yoksa inanın bende gitmem evimde otururum :)Biz gittik, 3 kere polis 1 kere asker durdurdu. Ona göre gidin bence.
Zaten izin çıkmaz ya da güçlü bir gerekceleri vardır .
Yasak.kızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedim, umarım dogru yerde konu açıyorumdur.
gelecek hafta pazar günü istanbul'dan samsuna'a gidecegiz arabayla ve gece samsunda kalacagız. gece için otel rezervasyonumuz var. ama pazar günü sokağa çıkma yasağı var. bir sıkıntı olurmu ?
Bizim otel rez. yoktu. Memlekete gitmiştik, emn. personeliyim ben apar topar göreve cagrilinca geri dönmek zorunda kaldık, öyle olunca ceza yemedik.teşekkür ederim. öncelikle
zorunlu bir seyehat olacak, yoksa inanın bende gitmem evimde otururum :)
cevabınız için teşekkür ederim. nasıl seyahat ettiniz acaba ? otel rezervasyonunu göstermek yeterli oldumu, sıkıntı yaşadınızmı?
Ben bilmiyordum öyle ise .TşklerHerhangi bir gerekce gerekmiyor. Turizm faliyetleri devam ediyor.
Yerli turist olarak pazar gunu sorunsuz cikilabiliyor otel rezervasyonu varsa.
Samsun felaket durumda ben. Olsam gitmem ama pazar günü kesinlikle izin verilmiyor çünkü hem İstanbul hem samsunda pazar günü kısıtlama olduğu için.... Gidecekseniz hafta içi cuma gidebilirsin yada herhangi bir gün ama pazar vermiyorlarkızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedim, umarım dogru yerde konu açıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?