Gelin damat 4 saat ozel an yasayacak diye benim el kadar bebegim zibilyon kere uykusundan uyaniyor. Ona ne olacak peki? Ayda yilda bir dedigin sey burda 2 gunde bir oluyor. Ha diyelim ki ayda 1 kere oluyor. Neden cekeyim ben bunu? O sokak kamu alani. Herkesin kullandigi alana dugun dernek kurmalari sacmalik. Hastasi ,yaslisi, bebegi , sinava hazirlanani, nobetten gelmis olani var. Hic de oyle ayyy yaziik en mutlu gunlerini mahvetmeyim demekle bu olayi basitlestiremezsiniz. Gitsin salonda yapsin. Benim evimin dibinde yapmasin. Bunun adi bencillik, kultursuzluk, saygisizlik.
Bak dun de bugun de evimin karsisinda dugun var. Esim iki gundur sabah erkenden ise gidiyor. Aksam 7ye kadar 13 14 saat calisiyor. Eve geliyor yemek yiyor tam gozunu kapatacak hurraaa halay sesleri, kinayi getir aneyler, ankaranin baglari.... mecbur mu bu adam bu sesler yuzunden uykusundan olmaya? Yazik degil mi? Uyuyamiyor adam. Gece 12 ye kadar adama uyku yok. Bunlar yuzunden 24 saate yakin uyanik kaliyor benim esim. 3 saatlik uykularla sabah tekrar nobete gidiyor. O yuzden bu konu hic de ay yazik denecek birsey degil. Yaziktir, haktir. Kul hakkidir bu.