- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Yalniz benim esimin yorgunlugu bir anlik ihmalsizligi cogu insanin da canini tehlikeye atar. Bunu da bilin. Doguda yasiyoruz biz. 2 dagin arasinda calisiyor gunduz gece nobet tutuyor benim esim.Kültürsüzlük derken? Benim kına gecem de mahalleden birinin yakını vefat etmiş sikayet etmişler daha kınam takılmadan iptal oldu. İyiki de devam etmedi iyi kide şikayet etmişler diyorum, insanların acısı varken bizim gülüp eglenmemize katlanmak zorunda degil ler ben bunu anlarım fakat, gelin damadın en özel günlerinden bahsediyoruz, en özel günü için ne hayaller kurarak o günü beklediler kimbilir zaten ilk ve son günleri 4 saat eglenecekler sadece, bir sürü kalabalığı Eşiniz yorgun diye mahvetmeye de hakkınız yok. , ha sizin için kültür konusuysa bilemeyiz tabi.
K.bakmayin da kimsenin ozel gunu benim esimin yorgunlugundan ve diger insanlarin guvenliginden kiymetli degil.
Hem onlarin guvenligini saglayan insani uyutmayip hem de baslari sıkısınca poliiis kos demeyecekler o zaman. Ben kocami sokakta bulmadim. Onlarin keyfine benim esim zombi gibi ise gidiyor. Dahasi lojmandayiz. O hafta gunduz calisacak olan 7 8 polis de bu halde oluyor. Ne olacak ? Nasil verimli calisacak bu insanlar? Yazik degil mi? Islerine gelince vatan millet sakarya. Islerine gelmeyince kocan dinlenecek diye millet dugun mu yapmasin bila bila bila. ....