Sokak düğünleri

Valla nereyi gezip gördünüz bilmiyorum ama
Mesela 4 4 4 sistemini getirdiler eğitime
Birçok çocuk heba oldu. Ben okul öncesi eğitimde akademisyenim. Tek bir akademisyene bile sormadılar (boğaziçi, odtü, hacettepe demeç verdi yapmayın bu sistemi diye)
Hiç bir teorisyenin teorisini dikkate almadılar.

Sence bu sistem meclisten geçerken çok mu iyi biliyorlardı?
Bu sadece tek bir örnek..

Olay parti siyaset vs değil.
Siz şunu savundunuz: Meclis izin versiyse doğrudur.
Bende şunu soruyorum: meclisin söylediği onayladığı her şey doğru mu gerçekten ?

O zaman daha çok gezip görün
Teorisyen,teori falan cok bilimsel olmus.Nede olsa meclis sokak düğünü yapmaya izin veriyorsa,muhtesem kararlar aliyordur.Sokak düğünü önemli...

Yasaklanması taraftarıyım zaten, sokak düğünü yapan insanları da fikirsiz ve bencil buluyorum, bir şeyin yasal olması onun her şartta haklı ve doğru olduğu anlamı taşımaz, bu ülkede hayvanlar kişinin "Malı" sayılıyor mesela, yasal olarak kendi hayvanınızı öldürdüğünüzde, kendi malınızı zayi ettiğiniz için tutuklanmıyorsunuz, candan sayılmıyor. Bu da böyle bir yasa mesela. Doğru mu?

Her ne ise, migrenimin tetiklenmesine sebep olanların mutluluğunu düşünecek değilim. Şehirde düğün yapmak için, salonlar var, köy yeri değil burası.
Yasaklanması taraftarıyım zaten, sokak düğünü yapan insanları da fikirsiz ve bencil buluyorum, bir şeyin yasal olması onun her şartta haklı ve doğru olduğu anlamı taşımaz, bu ülkede hayvanlar kişinin "Malı" sayılıyor mesela, yasal olarak kendi hayvanınızı öldürdüğünüzde, kendi malınızı zayi ettiğiniz için tutuklanmıyorsunuz, candan sayılmıyor. Bu da böyle bir yasa mesela. Doğru mu?

Her ne ise, migrenimin tetiklenmesine sebep olanların mutluluğunu düşünecek değilim. Şehirde düğün yapmak için, salonlar var, köy yeri değil burası.
O sizin dedikleriniz çaresizlikden. fikirsizlikden veya bencillikden değil yanlız onu anlatmaya çalışıyoruz. Hayvanlar öldürülmesi günah. Düğün yapılmasının günah olduğunu düşünmüyorum

Öyle deme,2 gün ders çalışmazsa prof.luğu kıl payı kaçıracak :KK43:
Yakaladın beni Prof olamazsam ailem sokak düğünüyle evlendirecek Demet Akalın şarkıları dinleyip bayat pasta yiyerek kaynanamla karşılıklı oynamak zorunda kalacağım :(

Arkadaşlar malum yaz ayı geldi.Bizim mahallede çok sokak düğünü yapılıyor ve bende sınava çalışıyorum.Bu konu Hakkında ne yapabilirim.Şikayet edince kimin şikayet ettiği öğrenilebilir mi ?
Kpss ye çalışırken ne çekmiştim yaa. Dışarıda dugun oldugu zaman hep kulakligi takip youtube dan ders dinledim. Valla ben de yaza dugun yapiyorum kinayi disarda istemedim, hem temiz, hem de salon da hemen hemen ayni fiyata geliyor insanlarin mahalle dugunu israrlarini anlamiyorum. Sikayet edemezsin cunku yasak degil, anca saat 11i gectikten sonra devam ederse sikayet edebilirsin. Yakinlarda kutuphane varsa kutuphaneye git orda cok guzel ders calisiliyor.

Mune Mune abla birazdan davul zurna çalıp göbek attıracak zaten konu konuluktan çıktı 😬😂
Sizleri bilmem de ben sayenizde ban konusunda tez yazacak hale geldim, ihtisas alanım banlamak:KK70:
Konu sahibesinin de talebiyle, ki zaten göz ucuyla ucundan azıcık gördüğüm raporlara da dayanarak topiği kapatıyorum.
Kimler gidecek raporları değerlendirdikten sonra belli olacaktır, heyecanla bekleyiniz :)

Hanımlar,
topikle ilgili raporların hepsi henüz sonuçlanmadı ama raporlarda bildirilen yorumları okudum da ağzım açık kaldı, çünkü altı üstü bir sokak düğünü için benim bildiğim 2 farklı görüş olur, normal karşılıyorum veya rahatsız oluyorum denir olay biter ama sizler konuyu ülke yönetimine kadar nasıl getirdiniz, düşünüyorum düşünüyorum bir cevap bulamıyorum, ayrıca böyle bir topikte onlarca rapor edilecek polemik yapılacak ne buldunuz onu da düşünüp bir cevap bulamadım iyi mi?

Back
X