Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kışta gelmiyorki buradaBen izin oluyor belli saate kadar diye biliyorum ve o saat gece yarısı olabilir.
Yani zor yapılacak bir şey yok bence kış gelse demekten başka.
12 de aslında geç bir saat. Keşke hiç izin verilmese, günümüz şartlarında olacak şey değil.Yanılmıyorsam gece 12 ye kadar izin vardı. İzni olan birşey için yapacak birşey gözükmüyor.
Sırf başlığı okumak bile tüylerimi diken diken etti. Bu insanların bencilliğini anlayamıyorum. Maalesef yapacak bir şey de yok. Sanırım gidip izin istiyorlar ve belli bir saate kadar da veriliyor. Sanırım gece 12’ye kadardı. Bir 10 dakika bekleyin, olmazsa mahallenize bakan karakolu arayın.varoş semtte oturmanın cezası resmen. Her hafta sonu sokak düğünü oluyor arkadaşlar. Hala tam gaz devam ediyor sabah erken kalkıcam uyumam mümkün değil evin içinde çalıyor müzik resmen. Polisi aradım başka ne yapabilirim? Mahkemeye mi vereyim?
Ne yazık ki serbest diye biliyorum.Kışta gelmiyorki burada
Nasıl yani sokakta bangı bangır herkesi rahatsız edecek müzik çalmak serbest mi ne biçim ülkeyiz ya
Artık köylerin çoğunluğunda bile düğün salonları var. Hala şehirlerde sokak düğünü yapmak çok tuhaf.12 de aslında geç bir saat. Keşke hiç izin verilmese, günümüz şartlarında olacak şey değil.
Pandemi yasaklar derken ozgurlesmeyle millet daha da costu. Illa ki Sure zarfinda azalacaktir. Bazi mahalleler oyle oluyor.varoş semtte oturmanın cezası resmen. Her hafta sonu sokak düğünü oluyor arkadaşlar. Hala tam gaz devam ediyor sabah erken kalkıcam uyumam mümkün değil evin içinde çalıyor müzik resmen. Polisi aradım başka ne yapabilirim? Mahkemeye mi vereyim?
Sokaklarda yasak diye biliyorum ama Ülkemizde yasaklar çiğnenmek için var olduğundan maalesef işe yaramaz. Anca tüm mahalle imza toplatır dilekçe verirseniz belkivaroş semtte oturmanın cezası resmen. Her hafta sonu sokak düğünü oluyor arkadaşlar. Hala tam gaz devam ediyor sabah erken kalkıcam uyumam mümkün değil evin içinde çalıyor müzik resmen. Polisi aradım başka ne yapabilirim? Mahkemeye mi vereyim?
Kaldı kaldı bizim burda da bir saat öncesine kadar vardı.hala beynim erik dalı caliyorvaroş semtte oturmanın cezası resmen. Her hafta sonu sokak düğünü oluyor arkadaşlar. Hala tam gaz devam ediyor sabah erken kalkıcam uyumam mümkün değil evin içinde çalıyor müzik resmen. Polisi aradım başka ne yapabilirim? Mahkemeye mi vereyim?
12 olunca da bitmedi maalesef15 dk daha sabret biter
Devam ederse tekrar arayın şikayet edin