Sokak düğünü mü kaldı?

Ben izin oluyor belli saate kadar diye biliyorum ve o saat gece yarısı olabilir.
Yani zor yapılacak bir şey yok bence kış gelse demekten başka.
Kışta gelmiyorki burada :(
Nasıl yani sokakta bangı bangır herkesi rahatsız edecek müzik çalmak serbest mi ne biçim ülkeyiz ya

varoş semtte oturmanın cezası resmen. Her hafta sonu sokak düğünü oluyor arkadaşlar. Hala tam gaz devam ediyor sabah erken kalkıcam uyumam mümkün değil evin içinde çalıyor müzik resmen. Polisi aradım başka ne yapabilirim? Mahkemeye mi vereyim?
Sırf başlığı okumak bile tüylerimi diken diken etti. Bu insanların bencilliğini anlayamıyorum. Maalesef yapacak bir şey de yok. Sanırım gidip izin istiyorlar ve belli bir saate kadar da veriliyor. Sanırım gece 12’ye kadardı. Bir 10 dakika bekleyin, olmazsa mahallenize bakan karakolu arayın.

Kışta gelmiyorki burada :KK43:
Nasıl yani sokakta bangı bangır herkesi rahatsız edecek müzik çalmak serbest mi ne biçim ülkeyiz ya
Ne yazık ki serbest diye biliyorum.
Belki şu kadar desibeli geçmeyecek müzik şeklinde bir kural vardır ama kim onu takar ya da kim ölçer bilmiyorum.
Akşam erken başlatsalar onda bitirseler keşke madem izin varsa da.
Sonuçta insanların isteği ile gittiği bir konser ya da canlı müzik mekanı değil orası.

varoş semtte oturmanın cezası resmen. Her hafta sonu sokak düğünü oluyor arkadaşlar. Hala tam gaz devam ediyor sabah erken kalkıcam uyumam mümkün değil evin içinde çalıyor müzik resmen. Polisi aradım başka ne yapabilirim? Mahkemeye mi vereyim?
Pandemi yasaklar derken ozgurlesmeyle millet daha da costu. Illa ki Sure zarfinda azalacaktir. Bazi mahalleler oyle oluyor.

Sokaklarda yasak diye biliyorum ama Ülkemizde yasaklar çiğnenmek için var olduğundan maalesef işe yaramaz. Anca tüm mahalle imza toplatır dilekçe verirseniz belki

Aslında bu meselenin tamamen ortadan kalkması gerekir ama asla kalkmıyor. En azından saat 22'de bu müzik bitmeli. 12'ye kadar devam etmesi çok saçma zira erken değil gayet geç bir saat 12.

Hep derim düğünler düğün salonunda yapılmalı diye. Pandemi döneminde parkta bile düğün olmuştu. Gerçi evlere kapandığımız dönemde değil çok sonra oldu. Hastaydım resmen başım ağrımıştı. Evimizde parkın yanında sanki bizim evde düğün vardı. Tabi ben şikayet etme taraftarı değilim yadal sınırı geçmedikçe. Ama bu ince konular da düşünülmeli.

Kaldı kaldı bizim burda da bir saat öncesine kadar vardı.hala beynim erik dalı caliyor

Bende geçen hafta bunla alakalı konu açtım.
12ye kadar izin alarak bu berbat etkinliğe devam ediyorlar. Tamamen belediye ile alakalı. Belediyeniz de varoşsa izin veriyorlarmış. Korkunç bir şey.

Back
X