- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.936
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün binanın kapısı önünde oturan kadınlar içlerinden utana sıkıla geçiyorsun ne berbat bir duygu anlatamam ayakkabina kadar seni dikizliyolarVaroş, getto kültürünü devam ettiren insanlar, şu an büyükşehirlerin en büyük problemi. Ne kapı önlerinde toplanmaları, ne sokakları işgal etmeleri biter. Almanya’da olsa ipe dizerler.
Konu sahibinin insanlardan bahsederken "varoş" tabirini kullanmasını beğenmemişlerdir. Ki gerçekten de hoş değilBu konunun neyi begenilmemis bende onu anlamadım. Siz düğün yapıyorsunuz diye herkes rahatsız olmak zorunda mı ?
Sokakta başkalarını rahatsız etmeyi umursamadan bangır bangır gece yarıları müzik çalanlara da duyar kasmayalım artık.Konu sahibinin insanlardan bahsederken "varoş" tabirini kullanmasını beğenmemişlerdir. Ki gerçekten de hoş değil
Oldu tamam senin istediğin şeylere duyar kasarım bir dahakine.Sokakta başkalarını rahatsız etmeyi umursamadan bangır bangır gece yarıları müzik çalanlara da duyar kasmayalım artık.
Varoşluğu davranışlarımız belirler, yaşadığımız yer değil. Konu sahibi maddi durumlardan o muhitte yaşıyor, yoksa “yarın biz de oğlanın sünnetini, caddeye döner kurdurup yaparız” demiyordur. İnsanlar bu tip kişilerle münasebeti minimuma indirmek için 40 yıllık binalara dünyanın parasını verip düzgün semtlerde oturuyor.Oldu tamam senin istediğin şeylere duyar kasarım bir dahakine.
Bende rahatsız oluyorum ama bu şekilde eğlenenlere de varoş demeyi kendimde hak görmüyorum. Hatta kimsede görmüyorum.
Ayrıca o mahalledekiler varoşsa konu sahibi de varoş çünkü o da orda.
Sokakta düğün yapmak neye göre kime göre varoşluk?Varoşluğu davranışlarımız belirler, yaşadığımız yer değil. Konu sahibi maddi durumlardan o muhitte yaşıyor, yoksa “yarın biz de oğlanın sünnetini, caddeye döner kurdurup yaparız” demiyordur. İnsanlar bu tip kişilerle münasebeti minimuma indirmek için 40 yıllık binalara dünyanın parasını verip düzgün semtlerde oturuyor.
Yo yanlis değil ki. Varoş sehir dışında yaşamak demek, bu insanlar şehir içinde yaşayıp varoş hayata devam ediyorlar. Düşüncesiz insanlar için duyar kasmaya gerek yok.Konu sahibinin insanlardan bahsederken "varoş" tabirini kullanmasını beğenmemişlerdir. Ki gerçekten de hoş değil
Gene de hoş değil bence. Çünkü hakaret anlamında kullanılıyorYo yanlis değil ki. Varoş sehir dışında yaşamak demek, bu insanlar şehir içinde yaşayıp varoş hayata devam ediyorlar. Düşüncesiz insanlar için duyar kasmaya gerek yok.
Varoslar kent dışında yaşar, yaptıkları seslerden kimse rahatsız olmaz. Şehir içinde aynı şeyi yaparsan da varosluk olur.Sokakta düğün yapmak neye göre kime göre varoşluk?
Kim belirliyor bunun sınırını?
Şunu yaparsan elitsin bunu yaparsan varoşsun.
Öyle bir dünya yok.
Bu düşüncelerinden dolayı bende seni çok varoş buluyorum o zaman.
Hakaret değil, gerçek. Varoş hayatini şehir içinde devam ettirirsen varoşsundur, net.Gene de hoş değil bence. Çünkü hakaret anlamında kullanılıyor
Hakaret değil, gerçek. Varoş hayatini şehir içinde devam ettirirsen varoşsundur, net.
Varoşun gerçek anlamıyla kullanılmadığını biliyoruz ama bihter.Varoslar kent dışında yaşar, yaptıkları seslerden kimse rahatsız olmaz. Şehir içinde aynı şeyi yaparsan da varosluk olur.
Küçümsemek içinse bile evet hakediyorlar. Onlar yüzünden sinirlerimin bozulduğu çok oldu, sonunda evimi sattım. Şimdiki evimde 5 yıldır oturuyorum asla böyle birşey olmadı.Varoşun gerçek anlamıyla kullanılmadığını biliyoruz ama bihter.
Daha fazla hakaret edemeyeceği için küçümsemek anlamında kullanmış konu sahibi. Baya baya belli oluyor yani![]()
Küçümsemek içinse bile evet hakediyorlar. Onlar yüzünden sinirlerimin bozulduğu çok oldu, sonunda evimi sattım. Şimdiki evimde 5 yıldır oturuyorum asla böyle birşey olmadı.
Yapmayın ama, hangi elit tutup da gece 12'de sokakta müzik çalıp akrabalarını da toplayıp dans eder?Sokakta düğün yapmak neye göre kime göre varoşluk?
Öyle bir dünya yok.
Bana göre de varoşluk. Paran yoksa düğün yapmazsın nikahla evlenirsin. Başka yol bulursun. Ama başkalarını rahatsız ediyorsan varoşsundur.Sokakta düğün yapmak neye göre kime göre varoşluk?
Öyle bir dünya yok.