- Konu Sahibi pearlsoldier
-
bayanlar, birçoğunuz anne,ya da ilerde anne olacaksınız inşallah... sokağımızda yaşayan hayvanları bizlerden daha iyi anlayacak,empati kuracak kimse olamaz... onlar da anne,bebekleri için,hayatta kalabilmek için beslenmeleri,su bulmaları lazım.. ne olur,mutfağınızdan artanları onlara verin... bir kap su verin... hem huzur bulacaksınız hem sevabı da cabası... çocuklarımıza da hayvan sevgisi aşılasak... sevmiyorsak da en azından allahın yarattığı olduğundan zarar verilmesini,zarar görmelerini engellesek..... sizler de görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
bende sizlerden biriyim yanımda ekmek ödül bisküvisi falan mutlaka bulundururum sokak hayvanlarına saldırgan bir yaratıkmış gibi yaklaşan zihniyetten midem bulanıyor onlar sevgiye aç arkadaşlar karınlarından cok sevgiye ..duyarlı insanların, duyarsız insanları duyarlı hale getirmesi lazım..:)) her fırsatta,her ortamda bu konular gündeme gelmeli.. dünya sadece insanların değil....
Hayvanlara mama vermek sadaka yerine geçiyor.. Ben çantamda kuru mama tasıyorum kediler için.. Kg. 3,5 tl.ye ucuz mama alıyorum sokak kedileri için..
herseyden ote yiyecek veremiyorsanız bile o anda gidip bir basını oksamanız bile bence o canlıya kendini iyi hissettirir biz nasıl sevgiye ilgiye muhtacsak onlarda oyle bizim aramızda yasıyorlar bize yakınlar bazen bakıyosun insan ust geciti kullanmıyor kopek cıkmıs gecitten geciyor bizden daha medeniler valla bide kopek kedi gorunce hastalıklıymıs gibi kacmasın su insanlar valla anlıyor hayvanlar kendilerinden tiksinildigini utanıyorlar gunah ya
Norwegian Forest ....İşte hayalimdeki fıstık!
Şu an hayvanlara yaptığım tek iyilik yemek veriyorum seviyorum....Dondurma veriyorum...Dondurma verdiğimde bana bayılıyorlar....
İmza:Başımın tatlı belası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?