• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak kavgası

Güleceğim yoktu hay Allahım nasıl uyardılar acaba Hocam Ayşe hocanın yerine imza attınız ayıp oldu mu dediler:KK48:
Birbirlerine demişler ki "bizim yerimizi imzalayan biri var, kim acaba?" Oturup evraklardaki imzaları inceleyip ben olduğumu anlamışlar. " X hocaymis, biri söylesin bu listenin sıralı olduğunu" demişler. Başka bir öğretmen de gülerek bana anlattı. "Hocam hepimizin yeri belli, sen başkalarının yerini imzaliyormussun, haber gonderdiler" dedi. :KK70:

O apartmanın önü sokak, sokak da kimsenin tapulu malı değil.8 apartman o sokağa bakıyor tabiki park yeri yetmez ben nasıl yürüyorsam onlarda boş buldukları yere park edip yürüyecekler. Ama bak deseler ki söz bizde başka yere park etmiycez tamam zaten sığmıyacaklar. Hem diğer park yerlerine koy hem evimin önü de benim olsun oh ne ala. Apartmanlarda en az 60 daire var not olsun buda.

Ben apartmanın önüne park ediyorsunuz sandım, elbette ki sokağa kimse karışamaz.

Aracınıza kamera taktırın mutlaka.

Konuyla alakası yok ama aklıma geldi :olamaz:
Başka bir okula tayin olmuştum. MEM yazıları ve toplantı kararlarının olduğu imza dosyaları var. Yazıları okuyup arkasına imza atarız. Kağıtların arkasına 1,2,3... diye boşluklar koymuslar. Ben de hep ilk bulduğum boşluğu imzaliyorum. Meğer herkesin yeri belliymiş bu okulda :KK70:Arkadaslar benim olduğumu tespit edip uyarmislardi :KK70:
Yani bir imza için bile bu yapılıyorsa park yeri için bilemeyecegim doğrusu :rolleyes:
Iyiymis.
Ama belirlenmiş yer sizin durumda,bu bahsettiğim baya binaların arkasindaki alan,bariyer var sadece girişte onun dışında park cizgisi bile yok ki benim park yerim diyeceği.
Nasıl sahipendiyse kadın artık, apartman görevlisi bile kabullenmis onun park yeri olduğunu.
Annem dedi cek kızım istersen,o hep oraya park ediyor,kimse de girmez oraya ,üşenmiyor gönderiyor görevliyi dedi. Kusura bakmasin anne çekemem,ben gidince alsın arabasını dedim.

Karşımda bir kişi yok ki apartman var kapıcıya şikayet ediyorlarmış bir şey yapsalar arabaya kim vurduya gider. Babam da yanımdaydı yazık yaşı da var onun kavga gürültü bilmez dert etti kendine saygısızlar terbiyesiz ler filan diye söyleniyor kaç saattir.
Keşke görevliye deseydiniz en ufak bir çizik görürsem aracta onlardan bilirim,gidin söyleyin diye. Valla kusura bakmasınlar da sokak yani orası. İsteyen park eder.

bu gözler park kavgasi icin silah cekeni gördün. O yüzden ben büyük sehirlerde hep arabayi kapali otoparka koyarim. TAbi yasayan icin bu mümkün degil ama acaba böyle uygun aylik park yerleri varmi?

Kapı önü mü kaldı Allah aşkına..
Eskideeeeen, her yer dutlukken kapı önüne koyuyorduk arabayı, artık şu şehirleşmede böyle bişey mümkün mü.. Sokağın yarısı bizim binamızdan oluşuyor. Sıralayıp koysan 20 araba rahat koyarsın. Ama gel gör ki bit kadar arabamı koyacak yer bulamıyorum neredeyse her geldiğimde.. Çağdışı yaklaşımlar. İnşallah çizmezler, kamera falan olsa bari ispat ederdiniz.

Back
X