Sokak Kedileri-Köpekleri için Koli Evler (el yapımı)..

koli evler yapalım hadii arkadaşlarımm

didicim,kediler yıkanmazki arkadaşım..
onların tükürüklerinde antibiyotik içeren bi madde olduğu için,yalanarak temizlenirler ve mis gibidirler hep..
kötü kokan bi pisi yoktur bak dikkat et..

evet canım onlar kendı kendılerını yıkıolarr dıkkat edersen nasıl temızlendıgını gorursunn
ahhh benım rahmetlımde yalabık yabardı kendını mısler gıbı kokardı yapakk kokardı ahhh yavrumunn kokusunu bıle ozledımm vallaaa

anladım canım ınsallah veterınerdende uygun fıyata bulursunuz tatlımmm
ben bıde gazete kagıdı ustune bı avuc kum kouyomm yapınca hemen gazeteyle atıorum yenısı koyuomm hem kumm epey yetıoo canımmm

didicim,kediler yıkanmazki arkadaşım..
onların tükürüklerinde antibiyotik içeren bi madde olduğu için,yalanarak temizlenirler ve mis gibidirler hep..
kötü kokan bi pisi yoktur bak dikkat et..

Canımcım kedi hasta olduğundan kendini çok fazla yalamıyor. Hatta bugün veterinere gittiğimde kedisini yeni yıkadığını söyledi. Ben de yıkayacağım hem küçükken alıştırmak iyiymiş, hem de iyileşmesi gerekiyor önce.

anladım canım ınsallah veterınerdende uygun fıyata bulursunuz tatlımmm
ben bıde gazete kagıdı ustune bı avuc kum kouyomm yapınca hemen gazeteyle atıorum yenısı koyuomm hem kumm epey yetıoo canımmm

Gidiyor saksılarıma kakişini yapıyor yahu. Orada toprak var ya bulmuş orayı. Sarmısak yetiştiriyordum tam da uzamıştı onun üstüne yapmış. Artık yiyemeyiz onu. sempatiksalakcinni Bide fasulye ekmiştim o da büyümüştü kakişini yapınca üstüne öldü yavrucak. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Pırtığım iyi olsun da ben temizlerim heryeri. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhaba kızlar veterinere götürdüm dün genel kontrol için pırtığımı -artık başka veterinere gidiyorum- 1 - 1.5 aylık değil 3-4 aylık olduğunu söyledi. Birde çok zayıf düşmüş %40 yaşama şansı ciğerleri harap olmuş dedi. Yemekte yemiyor, su da içmiyor. Her gün veterinere götürüyorum serumla yediriyorum yemeğini. Durumu çok ciddi imiş. İyi bakılmalı, sıcak tutulmalı, günde 4 öğün süt içmeli imiş. Vücut ısısı da normalde 38 olması gerekirken 35.5muş. Daha önceki veteriner sağlıklı görünüyor, biraz üşütmüş başka birşeyi olmadığını demişti. lmaz: Daha önce de sokakta bulduğum köpeği götürmüştüm paraziti var, biraz da aç kalmış demişti. Köpekte ertesi gün felç olup öldü. Buna da aynısı olacaktı ben başka veterinere götürmeseydim eğer. mafoldumben
Umarım pırtığım iyileşir çok alıştık ona. 2-3 gün sonra durumu belli olurmuş.
Çok seviyorum onu canım pırtığım benim. :1hug:

ayyy demek kakişini saksılara yapıooo oyyy yesınler onun kakişinii canım yaaa

canımm ınannn cokk uzuldummm gozlerım doldu okurken dılerım kendını toparlar saglıgına kavusur pırtıkımızz dualarım onla olcak canım ınsallah ıyı haberlerı verırsınn bıtanemmm

Kızlar pırtığım iyiye gidiyor, günde 4 kere kakiş yapması dün itibari ile 2'ye düştü, bu saate kadar da henüz yapmadı. Sanırım 1'e düşüyor. Ve 2 saatte bir acıkıyor. Antibiyotiklere devam dedi veteriner. Sıcakta tutuyorum devamlı. Ateşi de 37'ye çıkmış. Çok sevindim, yavyuşuma. :1hug:
Öptüm kızlar sizi. opuyorumnanaktan

ayy canımm benımmm
cok sevındımm valla
korkarakk gırdımmmm cok sukur ıyıye gıdıomus bebegımmm
allah sıfa versınnn pırtıgıma dualarım onla
demek kakaşini azalttıı masallahh kuzummaa
sıcak tutmannda ıyı olmus atesı cıkarrr ısınsınnn cıcımm

Pırtığımın fotoğrafını koyacağım, görsün ablacıkları güzel pırtığımı. :asigim:

koli evler yapalım hadii arkadaşlarımm

4 ayaklı canlar yaşasın...
resimdeki mesaja bayılldım..

Merhaba arkadaşlar pırtışımın selamı var sizlere.

Son düzenleme:
Eski havlu, bez parçaları ve yastık koydum pırtığımın evciğine. Üstünü de ona özel bir çarşaf ile örtüyorum kalın kat yaparak, üşümesin diye minicikim benim.

ohh ellerıne saglıkk bıtanemm neguzell yapmıssınn
pırtıgımm gırıpp uyuomu sekerparem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…