didicim,kediler yıkanmazki arkadaşım..
onların tükürüklerinde antibiyotik içeren bi madde olduğu için,yalanarak temizlenirler ve mis gibidirler hep..
kötü kokan bi pisi yoktur bak dikkat et..
Eşim baktı bugün marketlere, bulamamış hiçbirisinde. Veterinerlerde var onlarda 1 kilosu 10 lira mı neydi sanırım i-çok pahalı yav- kristal kum olanlardan. Birazdan veterinere götüreceğiz eşimle beraber bir baksın neyi var neyi yok, içim rahat etmiyor böyle. Dün biraz süt verdiğimizden dolayı ishal çıktı bugün de. Öff ev leş gibi kakiş kokuyor. sempatiksalakcinni Açık mama aldım 1 kiloluk 5 lira, tavuklu. Su ile ıslattım yemedi kaçıyor ondan. Yoğurt verdim onu da yemedi, dün biraz yemişti. Eşim hamsi aldı yağsız onu kızarttı 1 tane zar zor yedi. Su içti bugün iyi. Camın önündeki koltuğa çıkıp dışarıyı izliyor. :asigim: Yerim onu ben yav. zemuszemus
Kuru mamasını su ile ıslattım fakat kaçıyor onu görünce. Kumunu henüz alamadık, birazdan veterinere gideceğiz kontrole eksiklerini de alacağız oradan. Veteriner baktığında bit, pire falan yok gayet temiz demişti. Ben de baktım temiz gözüküyor. Hep üzerimizde sıcak yerlerde yatıyor. Koltuğun üstünde pike var onun içine giriyor ben de ona özel çarşaf yaptım onu kullanıyorum. Kalın tutuyorum katını bir güzel de üstüne örtüyorum kafasına kadar yalnızca uzaktan yüzü gözüküyor yatıyor orada kalkmıyor saatlerce. opuyorumnanaktan Bazen de kendi tam olarak giriyor çarşafın içine hiç gözükmüyor kafasını bile saklıyor. kaydirigubbakcemile3 Çok şirin yav.Bizimde kucağımızda uyuyor.
Dediğin pirinç lapası sanırım. süt ile pirincimi haşlayayım? Nasıl yapayım?
Su termosunun içine kaynamış su mu koyuyorsun?
Tırnaklarını kesmemiz gerekiyor çok uzamış çünkü. Tırmalama tahtası da alacağız, fiyat edinelim de bi'. kaydirigubbakcemile2 Eşimde öğrenci ben de. :gitme: Bizimki hiç çizmedi bizi. Sadece yatıyor üstümüzde, seviyoruz bizde.
Canımcım eşim bakmış carrefour'da da bulamamış. Veterinerden kazık bir şekilde alacağız artık ne yapalım. Uygun fiyata olsaydı diğer eksiklerini de tamamlardık. Biraz beklemesi gerekecek artık. :gitme:
didicim,kediler yıkanmazki arkadaşım..
onların tükürüklerinde antibiyotik içeren bi madde olduğu için,yalanarak temizlenirler ve mis gibidirler hep..
kötü kokan bi pisi yoktur bak dikkat et..
anladım canım ınsallah veterınerdende uygun fıyata bulursunuz tatlımmm
ben bıde gazete kagıdı ustune bı avuc kum kouyomm yapınca hemen gazeteyle atıorum yenısı koyuomm hem kumm epey yetıoo canımmm
Canımcım kedi hasta olduğundan kendini çok fazla yalamıyor. Hatta bugün veterinere gittiğimde kedisini yeni yıkadığını söyledi. Ben de yıkayacağım hem küçükken alıştırmak iyiymiş, hem de iyileşmesi gerekiyor önce.
Gidiyor saksılarıma kakişini yapıyor yahu.Orada toprak var ya bulmuş orayı. Sarmısak yetiştiriyordum tam da uzamıştı onun üstüne yapmış. Artık yiyemeyiz onu. sempatiksalakcinni Bide fasulye ekmiştim o da büyümüştü kakişini yapınca üstüne öldü yavrucak. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Pırtığım iyi olsun da ben temizlerim heryeri. opuyorumnanaktan
merhaba kızlar veterinere götürdüm dün genel kontrol için pırtığımı -artık başka veterinere gidiyorum- 1 - 1.5 aylık değil 3-4 aylık olduğunu söyledi. Birde çok zayıf düşmüş %40 yaşama şansı ciğerleri harap olmuş dedi. Yemekte yemiyor, su da içmiyor. Her gün veterinere götürüyorum serumla yediriyorum yemeğini. Durumu çok ciddi imiş. Iyi bakılmalı, sıcak tutulmalı, günde 4 öğün süt içmeli imiş. Vücut ısısı da normalde 38 olması gerekirken 35.5muş. daha önceki veteriner sağlıklı görünüyor, biraz üşütmüş başka birşeyi olmadığını demişti.lmaz: Daha önce de sokakta bulduğum köpeği götürmüştüm paraziti var, biraz da aç kalmış demişti. Köpekte ertesi gün felç olup öldü. Buna da aynısı olacaktı ben başka veterinere götürmeseydim eğer. Mafoldumben
umarım pırtığım iyileşir çok alıştık ona. 2-3 gün sonra durumu belli olurmuş.
çok seviyorum onu canım pırtığım benim. :1hug:
Kızlar pırtığım iyiye gidiyor, günde 4 kere kakiş yapması dün itibari ile 2'ye düştü, bu saate kadar da henüz yapmadı. Sanırım 1'e düşüyor. Ve 2 saatte bir acıkıyor. Antibiyotiklere devam dedi veteriner. Sıcakta tutuyorum devamlı. Ateşi de 37'ye çıkmış. Çok sevindim, yavyuşuma. :1hug:
Öptüm kızlar sizi. opuyorumnanaktan
Pırtığımın fotoğrafını koyacağım, görsün ablacıkları güzel pırtığımı. :asigim:
oleyyyy cok sevındımm canım
pırtıgımı gorcezz bebıskomu
Şimdi üzerimde bozmayayım keyfini. :sm_cool:
ben ıcıne kolınınn eskı kazak havlu falanda koyuyommm
Eski havlu, bez parçaları ve yastık koydum pırtığımın evciğine.Üstünü de ona özel bir çarşaf ile örtüyorum kalın kat yaparak, üşümesin diye minicikim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?