Ya bende yaptım 2 kere ama kim atıyorsa atıyor vicdansızlarBen arka bahceye koydum depoların oraya hangi hayvan düşmanı hayvan attıysa almış onu ordan Yine yapacam bu sefer duvara monteleyip yapacam bakalım nasıl sökecekler
Elcağızlarınıza sağlık arkadaşlar, size tavsiyem eğer yaptığınız kedi evlerini sokağa yerleştirecekseniz önce printerdan bağlı bulunduğunuz belediyenin logosunu çıkartın ve altına xxxx belediyesine aittir yazın ve sokağınızdan geçen çöp kamyonlarının sürücülerine durumu bildirin.Bu şekilde kutular yerli yerinde miyadını doldurana kadar kalıyor diğer türlü ertesi gün yerinde yeller esiyor...
malesef kutuıcıne
konulanbattanıye
havlu
gııbıortulerıde
calıolar
vıjdansızlar
MaalesefBen kutu için koyacaklarımı tutkal ile yapıştırıyorum, bir kaç kere çıkartıp işlerine yaramayacaklarını anlayıp 20 metre öeteye attıklarına şahit oldum.Daha sonra ise br daha dokunmadılar ama asıl orun şu karton kutuları, kağıtları toplamaya çalışan tiplerde.Kedi eviymiş falan hiç dinlemiyorlar bir kaç defa kavga edip cazgırlık yaptım ancak o şekilde kurtardım evlerimi...
Olsun biz elimizden geleni yapalımda varsın alsınlar...Laf aramızda bulunduğunuz civarda mefruşatçı, koltuk kılıfı değiştiren veya perde diken bir yerler varsa onlardan artan kumaşları rica edebilirsiniz, seve seve veriyorlar...
evet canım yılmamaklazımm
aaa ıyısoyledınn valla aklıma gelmedıbenımıcınn
bazıkasaplar kemıkfalanda verıyoucretsızz
Bizimkiler kemikleri ücretsiz veriyor hatta artık et parçalarını falanda alıyorum.Semte göre değişebiliyor bazen o artık parçaları kg ile satan kasaplarda çıkıyor, benimkiler gibi ücretsiz verende var, şans işi biraz...
canım
facebboktavarmısın
bılmıorum*ama-orda*vhıskasla*veterınerfakultesı*ogrencılerının*ısbırlıgıyle*kutuevler*vardı-ucretsız-sokaklara-bırakıolarmıscoksevındım
ve evimi yaptım.. ama sanki benim kapısı biraz büyük oldu.. uzun zamandır yapmayı planlıyordum fakat zaman bulamamıştım.. sonunda bugün yaptım malum havalarda soğudu hele bugün bursa buz gibi hafif kar yağıyor..hazır fırsatım varken kedi evimi yaptım.. içine gazetelerimizide serdim. yemeğimizide koydum.. tek eksik bir can inş kısa zamanda oda evini fark edecek hem karnı doyacak hem ıslanmayacak.. ama dediğim gibi kapısı biraz büyük oldu acaba rüzgarı filan önlermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?