Sokak Kedileri-Köpekleri için Koli Evler (el yapımı)..

canımbenımm
yılmamaklazım
kackere
dıoruz
ustuneyazıoruz
kedılerınevı
atmayındıye
yınedeatanlar
var
malesef
vıjdanyok
bazılarında
malesef

Elcağızlarınıza sağlık arkadaşlar, size tavsiyem eğer yaptığınız kedi evlerini sokağa yerleştirecekseniz önce printerdan bağlı bulunduğunuz belediyenin logosunu çıkartın ve altına xxxx belediyesine aittir yazın ve sokağınızdan geçen çöp kamyonlarının sürücülerine durumu bildirin.Bu şekilde kutular yerli yerinde miyadını doldurana kadar kalıyor diğer türlü ertesi gün yerinde yeller esiyor...

malesef kutuıcıne
konulanbattanıye
havlu
gııbıortulerıde
calıolar
vıjdansızlar

malesef kutuıcıne
konulanbattanıye
havlu
gııbıortulerıde
calıolar
vıjdansızlar

Maalesef Ben kutu için koyacaklarımı tutkal ile yapıştırıyorum, bir kaç kere çıkartıp işlerine yaramayacaklarını anlayıp 20 metre öeteye attıklarına şahit oldum.Daha sonra ise br daha dokunmadılar ama asıl orun şu karton kutuları, kağıtları toplamaya çalışan tiplerde.Kedi eviymiş falan hiç dinlemiyorlar bir kaç defa kavga edip cazgırlık yaptım ancak o şekilde kurtardım evlerimi...

dogrudur canımmm
malesef buınsanlarda vıjdanyok
burdakıbayaan battanıyenınuzerıne yazıyazmıs
kedınındırsakın almayındıye yınedealmıslar
ancakdedıgıngıbıı
tutkallayapıstırmak
lazımkı
alamasınlar
kagıtcılarda ayrıdert malesef

Olsun biz elimizden geleni yapalımda varsın alsınlar...Laf aramızda bulunduğunuz civarda mefruşatçı, koltuk kılıfı değiştiren veya perde diken bir yerler varsa onlardan artan kumaşları rica edebilirsiniz, seve seve veriyorlar...

evet evet yılmadan devam yuvalar yapıp,muhtelif korunaklı yerlere bırakmaya..:81:
üşümesin paticikler..

evet canım yılmamaklazımm
aaa ıyısoyledınn valla aklıma gelmedıbenımıcınn
bazıkasaplar kemıkfalanda verıyoucretsızz

evet canım yılmamaklazımm
aaa ıyısoyledınn valla aklıma gelmedıbenımıcınn
bazıkasaplar kemıkfalanda verıyoucretsızz

Bizimkiler kemikleri ücretsiz veriyor hatta artık et parçalarını falanda alıyorum.Semte göre değişebiliyor bazen o artık parçaları kg ile satan kasaplarda çıkıyor, benimkiler gibi ücretsiz verende var, şans işi biraz...

Son düzenleme:
harikasınız arkadaşlar

:
evetcanımcım
bazımarketler verıolar bazılarıda ucretlı verıoo
helebazıları var kalan ekmeklerı napıosunuz dıyesormustuk annemle copeatıoruz demıslerdı
bızeverınn sokakhayvanlarına verıoruz kemıksularınlabırlıktepolıtıkaları oymus kımseyevermemek copedokmek
yuhhhhhhhhh dedımyanıı

Son düzenleme:
canım
facebboktavarmısın
bılmıorum*ama-orda*vhıskasla*veterınerfakultesı*ogrencılerının*ısbırlıgıyle*kutuevler*vardı-ucretsız-sokaklara-bırakıolarmıscoksevındım

yok orda hesabım piyensesim benim..

ama bu habere çok sevindimmm:81:

koli evler yapmaya devam arkadaşlar..

paticikler üşümesin..:92:

ve evimi yaptım.. ama sanki benim kapısı biraz büyük oldu.. uzun zamandır yapmayı planlıyordum fakat zaman bulamamıştım.. sonunda bugün yaptım malum havalarda soğudu hele bugün bursa buz gibi hafif kar yağıyor..hazır fırsatım varken kedi evimi yaptım.. içine gazetelerimizide serdim. yemeğimizide koydum.. tek eksik bir can inş kısa zamanda oda evini fark edecek hem karnı doyacak hem ıslanmayacak.. ama dediğim gibi kapısı biraz büyük oldu acaba rüzgarı filan önlermi ?

harikasın arkadaşım

karda kışta patileri ıslamıycak ne güzel..
kapısını dert etme, bi dahakini daha küçük kapılı yaparsın..bu ilk deneme

bende yapayım bu akşam
bu çevrede baya kedicik var sokakda
evdekileredeşu yoğurt kabından yapayım hoşlarına gider zıpzıpların
başında kesin kavga edecekler ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…