Sokak Kedileri-Köpekleri için Koli Evler (el yapımı)..

üşümesinler,ıslanmasınlar...

Uyuyordu şimcik koltuğa alıştı orada uyuyor. Fakat biraz daha soğuklar gelirse hiç şansı yok gene evinde uyuyacak. Yoksa hasta olur. Amanın.
:18:

oyyyy pırtıgımmmbenımm allllahh korusunn hastaolmasınn teyzesıde uzulur sonra canım soba geceyanmıosa soguk olur oyuzden
o ıstemese sarmala koy ıcıne
bende onceden soguk oldugunda dıger rahmetlılerı battanıyyeye sarıodum oyle yatırıodummkaymaklımm

Ben de geçenlerde yaptım,güvenli bir yere koydum yoksa çocuklara hedef oluyor..
O yüzden tenha yerlere koyun arkadaşlar..Ben straforla yaptım çok sağlam oldu.Facebooktan görmüştüm yapılış videosunu.Kedilere aşığım,keşke onlar için daha çok şey yapabilsem

Benim görevli olduğum okullardan birinde öğrenciler 5 yavru pisican bulmuş, üşümesinler diye 2 öğrenci kedi evi yapmış.Soğuk olunca, genelde akşamları giriyorlarmış içine, genelde yandaki kolinin içindeler doğdukları yer olduğu için sanırım..

Karton koliyi strafor ile kaplayıp kenarlarını güçlendirilmiş bant ile çevrelemişler.Öğrenci aklı işte...Çok da güzel yapmışlar.Onlar bile yapıyorsa biz neden yapmayalım ki ?

Son düzenleme:
bugundısarıcıktıgımmda
bahceye
koydugummm
kolıdagılmıstı
ıcıneordugumm
battanıyedısarıcıkmıstı
sanırımkopeklerdagıtmıs
uzuldummm

Böyle çocuklara rastlayabilmek ne güzel Genelde kedi görünce tekmeleyenine rastlamıştım ben

Megim benimde bahçemde kulübem var içerde mama su girip yatıyolar orda

Koliden evlerde iyi fikirmiş

Böyle çocuklara rastlayabilmek ne güzel Genelde kedi görünce tekmeleyenine rastlamıştım ben

Aralarından böyle düşüncelileri çıkabiliyormuş..Yapanların biri 6. sınıf diğeri 7. sınıf öğrencileri(11-12 yaş).Genel olarak zaten o tekmeleyen, hiç bir suçu olmayan hayvanlara zarar verenlerin davranışlarını da görüyoruz .Bu evi yapan öğrenciler de çok düzgün, herkesle geçinebilen, 7. sınıftaki zaten okulda iyi yönde çok biliniyor, tüm öğrentmenlerin örnek gösterdikleri, ve büyüklerle arkadaş olabilen uyumlu bir öğrenci..En son gördüğüm olay en fazla 9-10 yaşlarında bir çocuk ayağı sakat olan bir köpeği tekmeleyerek kaçırmaya çalıştı, köpeği kovaladı sonra da..Gerçi o köpeği o çocuğun elinden kedi evini yapanlardan büyüğü kurtardı..

Ya bende yaptım 2 kere ama kim atıyorsa atıyor vicdansızlar Ben arka bahceye koydum depoların oraya hangi hayvan düşmanı hayvan attıysa almış onu ordanYine yapacam bu sefer duvara monteleyip yapacam bakalım nasıl sökecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…