hmm iyi fikir. uyutup götürmek olabilir.Yetiskin bir sokak kedisi eve zor alisiyor. Ama sevgi goren kedi her zaman daha mutludur. Veteriner ile görüşün boyle saldirgan ve yarali hayvanlar icin haplari oluyor mamasina karıştırır verirseniz uyur. Alir goturursunuz.
Kıyamam kuzuma. İçim parçalandı. İmkanınız varsa alın derim ama yolu yöntemi nedir fikrim yok hiç.mrb kızlar
mahallede her zaman gördüğüm bir yaralı yetişkin sokak kedisi var.
sanırım kaza geçirmiş gözü ayağı zarar görmüş
kedi baya bi büyük ve yetişkin. sevmeye kalktığımda benden kaçıyor. diğer kediler ayağımın dibine yaklaşırken o kaçıyor. çünkü tramva yaşamış belliki çok korkuyor artık.
şimdi bu kedi sokaktan eve alınır mı? ben sokakta zor yaşadığını düşünüyorum. yani alıp veterinere götürmem gerek öncelikle.
ama bu nasıl olur? kedi taşıma kabı alsam asla içine girmez kucağıma gelmez. yoksa hiç yapmasam kendi haline mi bıraksam?
fikri olan?
Aynen bu şekilde yakalayıp veterinere götürebilirsiniz, tedavisi yapılsın. Eve almak konusunda veterinerin de fikrini alın, bence yaşı önemli değil ama eğer sizden kaçıyorsa ve yabani bir kediyse alışması zor olur. Olmazsa yine sokakta bakabilirsiniz.Taşıma kabının içine yaş mama koy kokusuna gelir
Düşünce kliniğe gòtürdunuz mü?Sokak kedisi eve alismaz 7 sene önce sokaktan bi kedi almisligim var dis kapiyi her actigimda firlardi disari en sonunda bi gun balkondan asagi atlamis gidip bulmustu esim disarimi kacti diye getrdiginde yasiyodu ama ic kanamadan ölmus sabaha dogru cok agladim arkasindan sonra dayanamadim bu sefer 40 gunluk sokak gormemis bi kediyi sahiplndim 6 yildr bnmlehatta bi gun sabh ise giderkn arkmdan cikmis farketmemisim isten bi dondum kapinin önunde beni bkliyo
Alınır ürkek bir sokak kedisini ev kedisi yapmıştım ama özgürlüğüne düşkün olacaktır eşyalarını paralayabilir..benimle uyurdu hep kedi masajı da yapardı gur laması beni eritiyordu sonra dangalak insan denen vahşiler öldürdüler onumrb kızlar
mahallede her zaman gördüğüm bir yaralı yetişkin sokak kedisi var.
sanırım kaza geçirmiş gözü ayağı zarar görmüş
kedi baya bi büyük ve yetişkin. sevmeye kalktığımda benden kaçıyor. diğer kediler ayağımın dibine yaklaşırken o kaçıyor. çünkü tramva yaşamış belliki çok korkuyor artık.
şimdi bu kedi sokaktan eve alınır mı? ben sokakta zor yaşadığını düşünüyorum. yani alıp veterinere götürmem gerek öncelikle.
ama bu nasıl olur? kedi taşıma kabı alsam asla içine girmez kucağıma gelmez. yoksa hiç yapmasam kendi haline mi bıraksam?
fikri olan?
Sokak kedisi eve alismaz 7 sene önce sokaktan bi kedi almisligim var dis kapiyi her actigimda firlardi disari en sonunda bi gun balkondan asagi atlamis gidip bulmustu esim disarimi kacti diye getrdiginde yasiyodu ama ic kanamadan ölmus sabaha dogru cok agladim arkasindan sonra dayanamadim bu sefer 40 gunluk sokak gormemis bi kediyi sahiplndim 6 yildr bnmlehatta bi gun sabh ise giderkn arkmdan cikmis farketmemisim isten bi dondum kapinin önunde beni bkliyo
Buluyorum cok sukur dert etme senBalkondan aşağı atlamış ...
İse giderken farketmemisimmm evden çıkmış..
İyi bari siz kendi evinizin yolunu bulabiliyorsunuz ...
Gelisme caginda az kitap okumussun sanirim anlasilabilecegini dusunerek aciklama yapmamistim yapsaymisim keske . soylemek istedigim suydu sokaga alismis canliyi evde tutamazsin evde buyumusude isteyerekte sokaga salsan gitmez.Acikladim bak anladinmi simdiBalkondan aşağı atlamış ...
İse giderken farketmemisimmm evden çıkmış..
İyi bari siz kendi evinizin yolunu bulabiliyorsunuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?